Füvesítés Zalaegerszegen gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kertészmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 30 kertész közül! Korrekt füvesítés árak: 700-1400 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Zalaegerszegen közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 kertész most online

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Adalbert

Adalbert

Ma is elvallalom.

Ádám

Ádám

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a füvesítés Zalaegerszegen?

700 - 1400 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertészek Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

Áron C.
Áron C. 8904 Zalaegerszeg Online

Veszélyessé vált fák szakszerű kivágását vállaljuk Budapesten és Pest megyében! Veszélyes fák szakszerű kivágása, gallyazása. Favágás árak azonnal! Ingyenes felmérés. Favágás Budapesten. Precízitás. Munkakezdés akár másnap. Kertgondozás. Minőség.

 • Füvesítés

  4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Mindenkinek ajánlom! :)

Bitumenes Meleg Hengerelt Aszfalt Terítése, Udvarok, Bejárók, Utak és Járdák, Telephelyek. Meleg Aszfaltozás országszerte kedvező áron, igény szerint út alapkészítéssel együtt.

 • Füvesítés

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek, a növények nagyon szépek és egészségesek, a kínálat pedig egyszerűen csodálatos. A jövőben biztosan visszatérő vevők leszünk. *****

János S.
János S. 8904 Zalaegerszeg Online

Favágás extrém környezetben? Hívjon most minket árajánlatért! Felmérjük és megoldjuk! Útban vannak a faágak vagy szeretné megformázni? Bízza ránk, gyorsan és tisztán dolgozunk. Biztonságos megoldások. Teljeskörű szolgáltatás. Kivágástól elszállításig.

 • Füvesítés

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Maximális segítség és tanácsadás a növényekkel kapcsolatban.

János D.
János D. 8904 Zalaegerszeg Online

Zöldterület Kezelés. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. Hírek, tények és egyebek. Web, képek és videó. Non-stop információ. Milliók bíznak benne. 100+ millió látogató.

 • Füvesítés

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt és gyors

Tudni szeretné, mennyibe kerül egy tartós, minőségi vasbeton kerti medence megépítése? Adja meg igényeit, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat online még ma!

 • Füvesítés

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

A legjobb!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertész füvesítés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Füvesítés: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a füvesítés átlagos díja 600 - 1100 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - hogyan válasszunk Zalaegerszegen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kertészt Zalaegerszegen?

Jelenleg 25 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÜVESÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kertész?

Egy kertész a következő munkával bízható meg bátran: füvesítés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi kertész segítségét?

Egy megbízható kertész a füvesítés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha kertészt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas