Növénytelepítés Zalaegerszeg területén!

Kertészmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 33 kertész közül! Korrekt növénytelepítés árak: 800-1500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Zalaegerszegen környezetében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 kertész most online

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszallas.

János

János

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a növénytelepítés Zalaegerszegen?

800 - 1500 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertészek Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

Szakértő munkatársainkkal felújítjuk, gondozzuk szeretett kertjét. Kertje személyre szabott feljavítását teljeskörű szakképzettséggel vállaljuk. Korrekt árak. Kert, gyep, öntözés.

 • Növénytelepítés

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt partner

Csaba M.
Csaba M. 8900 Zalaegerszeg Online

Egyeztetést követően rövid időn belül küldjük Önnek a kötelezettségmentes árajánlatot! Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat. Munka megkezdése rövid határidőn belül!

 • Növénytelepítés

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Szerintem az egy csillag mindent elmond. A cégvezetővel elég nagy a probléma.

Vállaljuk országosan aszfaltozás, kátyúzás, kocsibeálló, udvar aszfaltozás elvégzést. Györki Épitő Aszfaltozás országosan. Munkáinkra garanciát vállalunk. Összeszokott csapat.

 • Növénytelepítés

  2400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szép viragok vanak s jó a választék.

Az ár a fa méretétől függően változhat, előzetes egyeztetést igényel! Fűnyírás árát a lenti kalkulátorral könnyen kiszámolhatja! 20Ft/m².

 • Növénytelepítés

  5300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Szépen és jól dolgoznak!

Bízza ránk medencéje építését, mert mi értünk hozzá! Medenceépítés 1975 óta. Típusok: Zsaluköves medencék, Magiline medence, Fémfóliás medencék, Műanyag medencék.

 • Növénytelepítés

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, korrekt. Ha nem elérhetők, visszahívnak. Jó szívvel ajánlom.(gépi földmunka, kő-, kontenerszallitas)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertész növénytelepítés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Növénytelepítés: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a növénytelepítés átlagára 1000 - 1800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - hogyan válasszunk Zalaegerszegen?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kertészt Zalaegerszegen?

Most 25 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést NÖVÉNYTELEPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kertész?

Egy kertész a következő feladattal bízható meg bátran: növénytelepítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó kertész?

Egy megbízható kertész részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: kertész?

Ha profi kertész segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A növénytelepítés és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas