Gépi földmunka Zalaegerszegen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 34 kertépítő közül! Korrekt gépi földmunka árak: 4900-9200 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Zalaegerszegen környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 kertépítő most online

László

László

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Balázs

Balázs

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a gépi földmunka Zalaegerszegen?

4900 - 9200 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

János D.
János D. 8904 Zalaegerszeg Online

Zöldterület Kezelés. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. Hírek, tények és egyebek. Web, képek és videó. Non-stop információ. Milliók bíznak benne. 100+ millió látogató.

 • Gépi földmunka

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt és gyors

Tudni szeretné, mennyibe kerül egy tartós, minőségi vasbeton kerti medence megépítése? Adja meg igényeit, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat online még ma!

 • Gépi földmunka

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

A legjobb!

Áron C.
Áron C. 8904 Zalaegerszeg Online

Veszélyessé vált fák szakszerű kivágását vállaljuk Budapesten és Pest megyében! Veszélyes fák szakszerű kivágása, gallyazása. Favágás árak azonnal! Ingyenes felmérés. Favágás Budapesten. Precízitás. Munkakezdés akár másnap. Kertgondozás. Minőség.

 • Gépi földmunka

  4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Mindenkinek ajánlom! :)

Bitumenes Meleg Hengerelt Aszfalt Terítése, Udvarok, Bejárók, Utak és Járdák, Telephelyek. Meleg Aszfaltozás országszerte kedvező áron, igény szerint út alapkészítéssel együtt.

 • Gépi földmunka

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek, a növények nagyon szépek és egészségesek, a kínálat pedig egyszerűen csodálatos. A jövőben biztosan visszatérő vevők leszünk. *****

János S.
János S. 8904 Zalaegerszeg Online

Favágás extrém környezetben? Hívjon most minket árajánlatért! Felmérjük és megoldjuk! Útban vannak a faágak vagy szeretné megformázni? Bízza ránk, gyorsan és tisztán dolgozunk. Biztonságos megoldások. Teljeskörű szolgáltatás. Kivágástól elszállításig.

 • Gépi földmunka

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Maximális segítség és tanácsadás a növényekkel kapcsolatban.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő gépi földmunka közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gépi földmunka: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a gépi földmunka átlagos díja 4100 - 7700 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós véleményeket?

Zalaegerszegen a gépi földmunka szolgáltatáshoz már 30 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kertépítőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GÉPI FÖLDMUNKA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk kertépítőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható kertépítőt keresned ha szükséged van erre: gépi földmunka.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi kertépítő segítségét?

Egy jó kertépítő a gépi földmunka mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor kertépítőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas