Pince ásás Zalaegerszeg szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Pinceásómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj pinceásó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 32 pinceásó közül! Korrekt pince ásás árak: 4300-8100 Ft/m3. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Zalaegerszegen környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 pinceásó most online

György

György

Ma is elvallalom.

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

János

János

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a pince ásás Zalaegerszegen?

4300 - 8100 Ft/m3

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb pinceásók Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező pinceásót!

Szakértő munkatársainkkal felújítjuk, gondozzuk szeretett kertjét. Kertje személyre szabott feljavítását teljeskörű szakképzettséggel vállaljuk. Korrekt árak. Kert, gyep, öntözés.

 • Pince ásás

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt partner

Csaba M.
Csaba M. 8900 Zalaegerszeg Online

Egyeztetést követően rövid időn belül küldjük Önnek a kötelezettségmentes árajánlatot! Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat. Munka megkezdése rövid határidőn belül!

 • Pince ásás

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Szerintem az egy csillag mindent elmond. A cégvezetővel elég nagy a probléma.

Vállaljuk országosan aszfaltozás, kátyúzás, kocsibeálló, udvar aszfaltozás elvégzést. Györki Épitő Aszfaltozás országosan. Munkáinkra garanciát vállalunk. Összeszokott csapat.

 • Pince ásás

  2400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szép viragok vanak s jó a választék.

Az ár a fa méretétől függően változhat, előzetes egyeztetést igényel! Fűnyírás árát a lenti kalkulátorral könnyen kiszámolhatja! 20Ft/m².

 • Pince ásás

  5300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Szépen és jól dolgoznak!

Bízza ránk medencéje építését, mert mi értünk hozzá! Medenceépítés 1975 óta. Típusok: Zsaluköves medencék, Magiline medence, Fémfóliás medencék, Műanyag medencék.

 • Pince ásás

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, korrekt. Ha nem elérhetők, visszahívnak. Jó szívvel ajánlom.(gépi földmunka, kő-, kontenerszallitas)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj pinceásó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy pinceásó pince ásás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Pince ásás: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a pince ásás átlagára 4500 - 8400 Ft/m3. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Pinceásók - hogyan választhatunk Zalaegerszegen?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok pinceásót Zalaegerszegen?

Most 23 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PINCE ÁSÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk pinceásót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható pinceásót keresned akkor, ha erre van szükséged: pince ásás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a pinceásó?

Egy jó pinceásó pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: pinceásó?

Ha egy megfelelő pinceásó segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A pince ásás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas