Glettelés előkészítés Zalaegerszegen gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 39 szobafestő közül, 600-1100 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Zalaegerszegen bérelj fel a legjobb szakembereket a glettelés előkészítés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 szobafestő most online

Pal

Pal

Ma is elvallalom.

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Richard

Richard

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a glettelés előkészítés Zalaegerszegen?

600 - 1100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Kültéri Glettelés. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről Szolgáltatásaink: Vakolás többlet minden 1cm vastagságért (bármely oldalfal); Mennyezeti repedések eltüntetése, Már 1400 Ft/ nm² áron, csík makulatúra

 • Glettelés előkészítés

  2800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, udvarias, gyors, de nagyon csúnyán dolgozik.

Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken. Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Nyílászárók védelme. Mennyezetvakolás. Szivacsozás, glettelés. Erősítőhálók, sarokvédés. Ajánlat 24 órán belül. Fő profilunk: Rabicháló betét elhelyezése mennyezeten (RABIC); Glettelés előkészítés, Gépi vakolás profi minőségben, fürdőszoba festés

 • Glettelés előkészítés

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan és precízen dolgoztak. Azt a munkát végezték el amit kértem és a végeredmeny az lett amit szerettem volna. Munka elvégzésével a szemetet összeszedték tisztaságot hagytak maguk után. Nagyon meg voltam elégedve velük.

Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! 15 éve Megrendelőink elégedettségére. Szivacsozás, glettelés. Nyílászárók védelme. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Vakolás oldalfal PERLITHABARCS (2cm-es téglafelület); Fal glettelés, Vakolás Építőipari, tisztasági festés

 • Glettelés előkészítés

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Semmit nem ugy csináltak ahogy elvártuk volna a gipszkartonozást nem fejezték be hétegok maradtak a glattelést csak egyszer csinálták meg a csiszolás is elmaradt nekünk kellett befejekni senkinek nem ajánlom öket!

Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken. Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Mennyezetvakolás. Gipszvakolás profi csapat. Nyílászárók védelme. Erősítőhálók, sarokvédés. Szivacsozás, glettelés. Amiket vállalok: Vályogfal vakolás; Glettelés előtti mélyalapozás; gyors, tiszta, pontos munka. laminált parkettázás

 • Glettelés előkészítés

  4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Felvonuláskor a megegyezett összegben nem vállalta a munkát ezért nem valósult meg

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Erősítőhálók, sarokvédés. Mennyezetvakolás. Gipszvakolás profi csapat. Ajánlat 24 órán belül. Szolgáltatásaink: Zsalukő vakolás; Gipszkarton glettelés, Korrekt árak, fűrészporos tapétázás

 • Glettelés előkészítés

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan, az elore megbeszeltek szerint tortent minden munkavegzes. Korrekt, preciz csapat, megoldasra torekvo hozzaallas, minosegi munka. Csak ajanlani tudom.

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Gipszvakolás profi csapat. Erősítőhálók, sarokvédés. Mennyezetvakolás. Ajánlat 24 órán belül. Fő profilunk: Vakolás oldalfal íves felület (10% nagyobb felület) többletvakolás; Plafon glettelése, Gépi vakolás profi minőségben, ablak mázolás

 • Glettelés előkészítés

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Az első munkanap végén nagyon sok előleget kért, majd utána napokon keresztül különböző indokokkal mondta le a munkát, mikor kértem, hogy utalja vissza a pénzt, kiküldte másnap az ismerősét ( aki így utólag szerintem nem is szakmabeli), ő fejezte be a medence körüli burkolást -pocsékul.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő glettelés előkészítés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Glettelés előkészítés: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a glettelés előkészítés átlagos díja 2400 - 4500 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szobafestők - hogyan választhatunk Zalaegerszegen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szobafestőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 23 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GLETTELÉS ELŐKÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok szobafestőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált szobafestőt hívnod ha erre van szükséged: glettelés előkészítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó szobafestő?

Egy megbízható szobafestő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: glettelés előkészítés?

A glettelés előkészítés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy szobafestőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas