Mennyezeti repedések eltüntetése Zalaegerszeg területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb szobafestőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 36 szobafestő közül! Korrekt mennyezeti repedések eltüntetése árak — 800-1500 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Zalaegerszegen közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 szobafestő most online

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Dusan

Dusan

A környeken vagyok.

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a mennyezeti repedések eltüntetése Zalaegerszegen?

800 - 1500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Kültéri Glettelés. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről Szolgáltatásaink: Vakolás többlet minden 1cm vastagságért (bármely oldalfal); Mennyezeti repedések eltüntetése, Már 1400 Ft/ nm² áron, csík makulatúra

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  2800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, udvarias, gyors, de nagyon csúnyán dolgozik.

Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken. Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Nyílászárók védelme. Mennyezetvakolás. Szivacsozás, glettelés. Erősítőhálók, sarokvédés. Ajánlat 24 órán belül. Fő profilunk: Rabicháló betét elhelyezése mennyezeten (RABIC); Glettelés előkészítés, Gépi vakolás profi minőségben, fürdőszoba festés

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan és precízen dolgoztak. Azt a munkát végezték el amit kértem és a végeredmeny az lett amit szerettem volna. Munka elvégzésével a szemetet összeszedték tisztaságot hagytak maguk után. Nagyon meg voltam elégedve velük.

Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! 15 éve Megrendelőink elégedettségére. Szivacsozás, glettelés. Nyílászárók védelme. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Vakolás oldalfal PERLITHABARCS (2cm-es téglafelület); Fal glettelés, Vakolás Építőipari, tisztasági festés

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Semmit nem ugy csináltak ahogy elvártuk volna a gipszkartonozást nem fejezték be hétegok maradtak a glattelést csak egyszer csinálták meg a csiszolás is elmaradt nekünk kellett befejekni senkinek nem ajánlom öket!

Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken. Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Mennyezetvakolás. Gipszvakolás profi csapat. Nyílászárók védelme. Erősítőhálók, sarokvédés. Szivacsozás, glettelés. Amiket vállalok: Vályogfal vakolás; Glettelés előtti mélyalapozás; gyors, tiszta, pontos munka. laminált parkettázás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Felvonuláskor a megegyezett összegben nem vállalta a munkát ezért nem valósult meg

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Erősítőhálók, sarokvédés. Mennyezetvakolás. Gipszvakolás profi csapat. Ajánlat 24 órán belül. Szolgáltatásaink: Zsalukő vakolás; Gipszkarton glettelés, Korrekt árak, fűrészporos tapétázás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan, az elore megbeszeltek szerint tortent minden munkavegzes. Korrekt, preciz csapat, megoldasra torekvo hozzaallas, minosegi munka. Csak ajanlani tudom.

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Gipszvakolás profi csapat. Erősítőhálók, sarokvédés. Mennyezetvakolás. Ajánlat 24 órán belül. Fő profilunk: Vakolás oldalfal íves felület (10% nagyobb felület) többletvakolás; Plafon glettelése, Gépi vakolás profi minőségben, ablak mázolás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Az első munkanap végén nagyon sok előleget kért, majd utána napokon keresztül különböző indokokkal mondta le a munkát, mikor kértem, hogy utalja vissza a pénzt, kiküldte másnap az ismerősét ( aki így utólag szerintem nem is szakmabeli), ő fejezte be a medence körüli burkolást -pocsékul.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő mennyezeti repedések eltüntetése közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyezeti repedések eltüntetése: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a mennyezeti repedések eltüntetése átlagos ára 2600 - 5000 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles értékeléseket?

Zalaegerszegen a mennyezeti repedések eltüntetése szolgáltatáshoz már 29 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szobafestőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 22 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MENNYEZETI REPEDÉSEK ELTÜNTETÉSE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek szobafestőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható szobafestőt keresned ha szükséged van erre: mennyezeti repedések eltüntetése.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi szobafestő segítségét?

Egy jó szobafestő a mennyezeti repedések eltüntetése mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor szobafestőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas