Házfelújítás tervezés Zalaegerszeg területén!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 32 építészmérnök közül, 5800-11000 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Zalaegerszegen bérelj fel a legjobb szakembereket a házfelújítás tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Zalaegerszegen környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 építészmérnök most online

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Frigyes

Frigyes

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a házfelújítás tervezés Zalaegerszegen?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Péter V.
Péter V. 8904 Zalaegerszeg Online

Látványtervezés, belsőépítészet, design, átalakítás. Átvesszük az építkezés és korszerűsítés minden terhét tőled akár ma

 • Házfelújítás tervezés

  11000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Второй раз беру автомобиль в аренду, все отлично

Botond K.
Botond K. 8900 Zalaegerszeg Online

Prokoncept Energiatakarékos vagy Passzív Házak | Könnyű és gyors építkezési rendszer. Egyedi Tervezésű Épületek | Készházak | Falelemek | Építési Rendszer. Gyors kivitelezés.

 • Házfelújítás tervezés

  11800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, korrekt, életet mentett

Zsolt O.
Zsolt O. 8900 Zalaegerszeg Online

Új családi házak, ingatlanok tervezése. Építészmérnöki szolgáltatások, megtervezzük álom házad és segítünk a kivitelezésben. 10+ éves tapasztalat.

 • Házfelújítás tervezés

  10100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Lengyelországból hozak haza családdal, autóval gyorsan és reális áron. Nagyon köszönöm szépen!

Gábor K.
Gábor K. 8904 Zalaegerszeg Online

Gyorsan szerelhető, praktikus megoldásokat kínálunk.

 • Házfelújítás tervezés

  10700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Precíz, profi munka, barátságos. Egyeztetés után másnap már kaptam is időpontot, ráadásul előbbre is kerültem amelyről tájékoztattak. Részletes tájékoztatást kaptam minden kérdésemre. Tanultam is a bojlerek működéséről, életéről. :) Nagyon köszönöm! CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!!

Fürdőszoba felújítás a tervezéstől a teljes szakszerű kivitelezésig, mi mindenben segítünk. Ráférne már a fürdőszobájára egy felújítás? Vállaljuk a komplex kivitelezést garaniával!

 • Házfelújítás tervezés

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos én magam nem tudtam itthon lenni, Apukám elmondása szerint csúsztak a megbeszélt időhöz képest, és neki kellett telefonálni,hogy várhatóak e még? Mikor végre megérkeztek, neki is álltak, gyorsan, pontosan dolgoztak egy óra alatt végeztek. Mindent beállítottak, elmagyaráztak, korrektül lepapíroztak. Mikor hazaértem, megnéztem az eredményt, a szükséges koszon kívül mindent tisztán találtam, örültem,hogy nem az egész fürdőt kellett kitakarítani, csak ahol dolgoztak, nem történt káresemény. Látszott, hogy erre is figyeltek, pedig meglehetősen szűk lehetett a hely három embernek. :) Roppant hálás vagyok ezért. Ha más szakembert hívtam más ügyben, sikerült mindig mondjuk a falat,a padlót megkarcolni, mert nem figyeltek, ami igen csak elkeserítő. Ezért is emeltem ki a fokozott figyelmüket. :) Ha bárkinek szüksége lesz hasonló szolgáltatásra, biztos,hogy Önöket ajánlom! Köszönöm a munkájukat! :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök házfelújítás tervezés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Házfelújítás tervezés: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a házfelújítás tervezés átlagos díja 6700 - 12600 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - hogyan választhatunk Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a házfelújítás tervezés szolgáltatáshoz már 34 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Zalaegerszegen?

Most 26 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HÁZFELÚJÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő feladattal kereshető meg: házfelújítás tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy építészmérnök?

Egy megbízható építészmérnök részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor építészmérnökt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas