Alaprajz tervezés Zalaegerszegen a te elképzeléseid szerint!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 36 építészmérnök közül, 4200-7800 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Zalaegerszegen bérelj fel a legjobb szakembereket a alaprajz tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Zalaegerszegen közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 építészmérnök most online

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Bela

Bela

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az alaprajz tervezés Zalaegerszegen?

4200 - 7800 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Ajánlattételhez méretekre van szükség, milyen magas, széles, mély. Egyedi színválaszték. Típusok: Tolóajtós gardróbszekrény, gardróbszekrény, Beépített szekrény.

 • Alaprajz tervezés

  12000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsak, precizek, de nem olcsok.

Attila C.
Attila C. 8904 Zalaegerszeg Online

Mérnöki támogatás, gördülékeny kommunikáció, felelős munkavégzés a határidő betartásával. Háztervezés felsőfokon.

 • Alaprajz tervezés

  9900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Figyelmes személyzet, profi munkavégzés..

Geza Toth
2 éve
Tamás I.
Tamás I. 8904 Zalaegerszeg Online

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. 3D-s látványtervek. Pécsi irodával. Előzetes bejelentkezés. Egy évtizedes tapasztalat.

 • Alaprajz tervezés

  7200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyorsan, jól dolgoznak, csak minőségi anyagokat ajánlanak, kedvesek és udvariasak. Jó ár/érték arányban dolgoznak. Csak ide jövök!!!!!

Attila H.
Attila H. 8904 Zalaegerszeg Online

Vállalkozásunknak több profilja van. Asztalos, faipari kivitelezések, mint bútorgyártás, restaurálás. Tradicionális módszerrel dolgozunk, egyedi kéréseknek általában eleget téve. Generál kivitelezés: Akár teljes lakásfelújítás lebonyolítása: legyen szó festésről, parkettázásról, hideg-meleg burkolásról. A gépészekkel szinkronizálva víz, gáz, villany kivitel. Személyes konzultáció után átlátható árajánlat, ütemterv, látványterv. Kisebb nagyobb munkákkal keressen bátran!

 • Alaprajz tervezés

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Egyszerűen profi :-)

János B.
János B. 8904 Zalaegerszeg Online

Tekintse meg exkluzív referenciáink széles tárházát!

 • Alaprajz tervezés

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Használtan vásárolt autónkat vittük nyári gumi cserére. A tulajdonos javaslatára futóművizsgálat is történt. Kihozott problémát, amit 2 nap múlva profi módon orvosoltak, a hibás alkatrészeket kicserélték és az futómű beállítás is megtörtént. Profik, udvariasak, rendkívül megbízhatóak, nagyon pozitív a tapasztalatunk! Ez első autótulajdonosként kiemelten fontos! :) Köszönjük, Takácsék :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök alaprajz tervezés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Alaprajz tervezés: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen az alaprajz tervezés átlagos ára 4200 - 7800 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 24 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ALAPRAJZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök ezzel a feladattal bízható meg: alaprajz tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építészmérnök?

A jó építészmérnök részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor építészmérnökt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas