Okos ház tervezés Zalaegerszegen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 41 építészmérnök közül, 8600-16200 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Zalaegerszegen bérelj fel a legjobb szakembereket a okos ház tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 építészmérnök most online

Sandor

Sandor

erdekel.

Szilard

Szilard

Sok tapasztalatom van

Frigyes

Frigyes

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az okos ház tervezés Zalaegerszegen?

8600 - 16200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

János H.
János H. 8904 Zalaegerszeg Online

Magyar okosotthon rendszerek tervezése, magyar gyártóktól

 • Okos ház tervezés

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, gyors és jó az eredmény. Ne várd a hívásukat, csörögj te.

Víz-, fűtés-, légtechnika-, légkondicionáló rendszerek kivitelezése, korszerűsítése. Teljeskörű gépészeti kivitelezés a tervezéstől egészen a rendszerek beüzemelésig. Tervezés.

 • Okos ház tervezés

  8800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Bejelentkezés nélkül egyből fogadtak, sajnos az ügyfélkezelés és a kedvesség nem az erősségük...

Zsolt K.
Zsolt K. 8904 Zalaegerszeg Online

Lakás vagy irodabútor? Mindenben profik vagyunk! Rövid határidővel, 20+ éves tapasztalatunkkal az ügyfél vágyai alapján tudunk értéket teremteni. Tervezésben, kivitelezésben és projektmenedzsmentben is. Mindenben, ami bútor és design! A tervezéstől a gyártáson át a beépítésig! Közületeknek is!

 • Okos ház tervezés

  6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható pontos évek óta ott csináltatom

Terveztess és építess egy megbízható és kiváló minőségű fűtésrendszert otthonodban. Hőszivattyús csomagok. Hővisszanyerős szellőztető rendszer kiváló minőségben családi házába vagy...

 • Okos ház tervezés

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, precíz és profi munka. Csak ajánlani tudom!

Több mint 5 éve foglalkozom ingatlanok lakberendezésével, és a teljes körű felújításának menedzselésével. Egy átlagos felújítás során is segítek a megfelelő anyagok kiválasztásában, a felújítási projekt teljes körű menedzselésében. Leginkább befektetési celú ingatlanokkal foglalkozom, költséghatékony, mégis szép megoldásokat javasolok. Többnyire már kialakult alvállalkozói csapattal dolgozom együtt. Ha nem szeretne bajlódni a szakmunkások keresgélésével, vagy vannak rossz tapasztalatai, akkor szívesen segítek. (kapacitás függvényében). Leginkább olyan ingatlanok felújítását vállalom, ahol nem élnek életvitelszerűen, vagy legalábbis a felújítás idejére hajlandóak kiköltözni a lakásból/házból. Várom megtisztelő keresését.

 • Okos ház tervezés

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Hibátlan volt minden

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök okos ház tervezés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Okos ház tervezés: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen az okos ház tervezés átlagos ára 6700 - 12600 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján választhatunk Zalaegerszegen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 23 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést OKOS HÁZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő munkával bízható meg bátran: okos ház tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy profi építészmérnök az okos ház tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: építészmérnök?

Ha a legjobb építészmérnök segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Okos ház tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas