Kémény tisztítás Zalaegerszegen a te elképzeléseid szerint!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 31 kéményépítő közül! Korrekt kémény tisztítás árak: 10900-20400 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Zalaegerszegen környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 kéményépítő most online

István

István

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kémény tisztítás Zalaegerszegen?

10900 - 20400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Válasszon profi, tapasztalt csapatot, akik minden tetőfedést és bádogos munkák megoldanak! Ingyenes felmérés. Akár azonnali kezdéssel! Garanciával. Ingyenes...

 • Kémény tisztítás

  7900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Türelmes segítőkész kiszolgálás és jó választék.

Attila F.
Attila F. 8904 Zalaegerszeg Online

Egy profi bádogost keres? Lemezes tetőfedések, ereszcsatornák szerelése lemezes munkák. Teljes körű tető kivitelezés. Hívjon minket és kérje ingyenes állapotfelmérésünket. Díjtalan árajánlat. Árgarancia. Anyagbeszerzés. Márkakivitelezés.

 • Kémény tisztítás

  6100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Minden a legnagyobb rendben volt az árak korrektek

Házak, társasházak hőszigetelése akár 5 év garanciával. Ingyenes felmérés és ajánlat. Felvonulunk, intézzük az anyag-beszerzést és a munka végeztével rendet hagyunk maguk után. Családi válallkozás. Több mint 10 éve a piacon. Az egész...

 • Kémény tisztítás

  5900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon segítőkészek a dolgozók,mindent megtettek az érdekünkben.Köszönjük szépen.

Ádám T.
Ádám T. 8904 Zalaegerszeg Online

Profi tetőfedés és tetőfelújítás cserepeslemezes tető fedéssel. Szakszerű kivitelezéssel. Palatetők felújítása cserepeslemezes tetőfedéssel, akár bontás nélkül is, Már 1 hét alatt!

 • Kémény tisztítás

  8400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A legjobb beton cserép!

Tamás M.
Tamás M. 8900 Zalaegerszeg Online

Hőszigetelés és tetőfelújítás egy kézből, esztétikus, strapabíró kivitelezéssel. Hívjon! Több...

 • Kémény tisztítás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos csak 5 csillagot lehet adni, többet nem. Nagyon kedvesek és segítőkészek, szakmailag felkészültek. A kiszállítás is tökéletesen zajlik. Egy apró hibát vétettek ami után úgy érzem, hogy a csillagokat is lehozzák nekem az égről, hogy korrigáljanak. Ereszcsatornát rendeltem, a minősége igazán jó, szerintem nagyon megérte az árát. Nem bántam meg, hogy tőlük rendeltem. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény tisztítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény tisztítás: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a kémény tisztítás átlagos díja 8800 - 16500 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

Zalaegerszegen a kémény tisztítás szolgáltatáshoz már 34 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kéményépítőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 26 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kéményépítő?

Egy kéményépítő ezzel a feladattal bízható meg: kémény tisztítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy kéményépítő?

A jó kéményépítő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor kéményépítőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas