Kéménybélelés Zalaegerszeg területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 34 kéményépítő közül! Korrekt kéménybélelés árak: 47800-89600 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Zalaegerszegen környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 kéményépítő most online

Mihály

Mihály

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kéménybélelés Zalaegerszegen?

47800 - 89600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Pontos, gyors kivitelezés országszerte. Minőségi tetőfedés, tetőfelújítás több mint...

 • Kéménybélelés

  9100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Raktárkészletről azonnal tudtam vásárolni trapézlemezt és egy órán belül ki is tudták szállítani

Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, palatető felújítást és bádogos munkát. Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése, garanciával, profi szakemberekkel.

 • Kéménybélelés

  6300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Közvetlen segítőkész gyors kiszolgálás, kedves emberek biztosan jól érzik maguk a munkahelyukön.

Attila S.
Attila S. 8900 Zalaegerszeg Online

Kisebb tető javítások, cserepezés, zsindely felrakása, tetőszigetelés rövid határidőre! Hívhat hétvégén is, munkaidőn túl is. Ingyenes árajánlat, akár azonnal tudunk kezdeni. Ereszcsatorna javítás. Tetőfedés. Tetőjavítás. Bádogos munkák.

 • Kéménybélelés

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Szakmailag megbízható, korrekt csapat. Szépen és gyorsan rendbe rakták az ablakaimat. Ajánlom Őket azzal együtt is, hogy a sok megrendelés miatt kicsit várni kell míg időpontot tudnak adni.

Tamás K.
Tamás K. 8900 Zalaegerszeg Online

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Ereszcsatorna javítás. Tetőjavítás. Tetőfedés. Bádogos munkák. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés, SOS tetőjavítás.

 • Kéménybélelés

  5700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Famintás kerítéslemezünket vásároltuk a cégnél. Korrektek nagyon én ajánlom Őket.

A habszigetelés hatékonysága egyedülálló. A legmodernebb szigetelő rendszerek. Lakóházak szigetelése. Tetők szigetelése. Az egész ország területén. Csarnokok szigetelése. Szolgáltatások: Az ország egész területén, Tetők szigetelése, Lakóházak szigetelése.

 • Kéménybélelés

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Örülök,hogy Őket választottam . Végig mindenben segítségemre voltak, kérdéseimre mindig gyorsan választ kaptam . Minden rendben pontosan körültekintően zajlott az árajánlat kéréstől kiszállitásig . Külön köszönet Tornyai Viktornak munkájáért ezúton is ! Jó szívvel ajánlom a Betolemez Kft-t. A megrendelt matt cserepeslemez is szuper élőben is !

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kéménybélelés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kéménybélelés: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a kéménybélelés átlagos díja 64100 - 120200 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

Zalaegerszegen a kéménybélelés szolgáltatáshoz már 30 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kéményépítőt Zalaegerszegen?

Most 23 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNYBÉLELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk kéményépítőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált kéményépítőt hívnod ha szükséged van erre: kéménybélelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy kéményépítő?

A jó kéményépítő részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: kéményépítő?

Ha egy megbízható kéményépítő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A kéménybélelés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas