Kéményszegély felrakása Zalaegerszeg szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 32 kéményépítő közül! Korrekt kéményszegély felrakása árak — 7000-13200 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 kéményépítő most online

Béla

Béla

erdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kéményszegély felrakása Zalaegerszegen?

7000 - 13200 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Akár 1 nap alatt, bontás nélkül. Ismerje meg a fújható szigetelést! Ajánlott szakkivitelező.

 • Kéményszegély felrakása

  8800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Minőségi dolgok egy helyen!

Tibor B.
Tibor B. 8900 Zalaegerszeg Online

Gyártói kapcsolat, kedvező csomagárak. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. 3MForint Állami támogatás. Fix csomag árak. Programok.

 • Kéményszegély felrakása

  6900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Kedves kiszolgálás, széles választék a lemezekből és profilokból. Raktáron az összes kiegészítő alkatrész is Rövid határidővel gyártják a megrendelt lemezárut és a kiszállítás is gyors és rugalmas.

A tetőfedési munkát csak egyszer kell megcsinálni, de az legyen igényes és tökéletes! Csapatunk felkészülten fogad minden megkeresést, munkáinkra 20 év garanciát vállalunk. Akár 20 év Garancia. Minőségi tetőfedő anyagok. Garantált Határidő. Kifizetés csak eső után.

 • Kéményszegély felrakása

  6200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mindenben tudnak segíteni amiben kell!

Szórt purhab - A legjobb födém szigetelés. Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Spóroljon akár 75%-ot a nyitott és zárt cellás purhab szigeteléssel. Országos kivitelezés! Gyors, Gazdaságos, Tartós. Purhab szigetelés. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Kéményszegély felrakása

  7000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, megbízható vállalkozó!

Gábor D.
Gábor D. 8904 Zalaegerszeg Online

Minőségi tetőfelújítások cseréppel, cseréplemezzel, trapézlemezzel vagy korcolt fedéssel. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! Ingyenes árajánlat. Garanciális kivitelezés. Biztos céges háttér. Díjmentes felmérés.

 • Kéményszegély felrakása

  8900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlással!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kéményszegély felrakása közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kéményszegély felrakása: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a kéményszegély felrakása átlagos ára 6500 - 12200 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Zalaegerszegen a kéményszegély felrakása szolgáltatáshoz már 34 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kéményépítőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 26 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNYSZEGÉLY FELRAKÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok kéményépítőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható kéményépítőt hívnod amennyiben erre van szükséged: kéményszegély felrakása.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a kéményépítő?

Egy jó kéményépítő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha kéményépítőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas