Teljes körű kerítés lábazat burkolás Zalaegerszegen. Az Ön igényeire szabva!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kerítés lábazatburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Kerítés lábazat burkolás Zalaegerszeg területén - 34 szakember közül válassz! Garantált minőség és versenyképes árak. Kérj árajánlatot most! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Zalaegerszegen környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 kerítés lábazatburkoló most online

Marton

Marton

Érdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a kerítés lábazat burkolás Zalaegerszegen?

2100 - 3900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kerítés lábazatburkolóok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kerítés lábazatburkolót!

Attila E.
Attila E. 8900 Zalaegerszeg Online

Hidegburkolási munkák elvégzését vállaljuk országosan. Gyors, precíz munkavégzés!

 • Kerítés lábazat burkolás

  6200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedves,segítőkész csapat! 👏👏👏

Eva Garai
3 éve
Gábor G.
Gábor G. 8900 Zalaegerszeg Online

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Szolgáltatás. Építési kémia. Piaci egység.

 • Kerítés lábazat burkolás

  6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Azt sem kérdezték meg mit akarunk a boktba.

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Wilio szabad. Minősített kézművesek. Gyors és gondtalan. Szakemberek szinten.

 • Kerítés lábazat burkolás

  4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló minőségi munka. Megbízható válalkozó.

Péter S.
Péter S. 8904 Zalaegerszeg Online

Érintésmentes vásárlás közvetlenül a weboldalon.Az egész ország területére szállítunk. A raktárunkból azonnal hazaviheti, 12 gyönyörű árnyalat. Kérje az ingyenes termékmintát!

 • Kerítés lábazat burkolás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagy választék, kiváló szakemberek, udvarias kiszolgálás.

Roland G.
Roland G. 8904 Zalaegerszeg Online

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión.

 • Kerítés lábazat burkolás

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

A kivitelezők rémálmának számító megrendelőként is (aki a mester feje fölött áll, beleszól a munkába és folyton kontrollál, okoskodik) maximálisan meg voltam elégedve Sándorral, Lászlóval, Gáborral és Zsoltival. Sándor egy nehéz helyzetbe került kivitelező társától vállalta át a családi házunk kertszerkezet építésének munkáit (kertszegélyezés, támfalépítés, kerti tó építés, komplett tereprendezés, teraszburkolás, térkövezés), melyet csapatával profi módon oldott meg a tanácsadástól a kivitelezésig. Szakértelmükkel, precizitásukkal annyira elégedett voltam, hogy időközben újabb és újabb feladatokkal bíztam meg őket, és ősszel is visszavárom a fiúkat egy kis díszkő burkolásra. A 4 éve tartó építkezés során több kivitelezőhöz volt szerencsém, de egyértelműen Sándor és csapata viszi el a pálmát minden szempontból. Köszönöm a munkájukat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kerítés lábazatburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló kerítés lábazat burkolás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerítés lábazat burkolás: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a kerítés lábazat burkolás átlagos ára 1700 - 3200 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan választhatunk Zalaegerszegen?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KERÍTÉS LÁBAZAT BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok burkolót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált burkolót hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: kerítés lábazat burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: kerítés lábazat burkolás?

A kerítés lábazat burkolás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy burkolót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas