Terasz burkolás Zalaegerszegen a te elképzeléseid szerint!

Kőművesmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj teraszburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Keressen szakértő teraszburkolóink között Zalaegerszegen! 32 profi áll rendelkezésre. Minőségi munka, ingyenes árajánlat. Kattintson! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 teraszburkoló most online

Attila

Attila

Ma is elvállalom.

Szilard

Szilard

Ma is elvállalom.

Balazs

Balazs

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a terasz burkolás Zalaegerszegen?

7000 - 13200 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőművesek Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teraszburkolót!

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Teljeskörű megoldások.

 • Terasz burkolás

  6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Eigene Betonstein-Erzeugung, gutes Preis-Leistung-Verhältnis. Deutschsprachiger Chef.

Add Meg, Mi a Feladat és a Legjobb Helyi Burkolók Szinte Azonnal Keresni Fognak! Keress a Profi Szakemberek Között és Kérj Ajánlatot Néhány Perc Alatt! Regisztráció nélkül is.

 • Terasz burkolás

  7300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias, szakértő kiszolgálás. Az ördög a részletekben rejlik. Ebben az üzletben semmi sem kerüli el a tulajdonosok figyelmét. Úgyhogy teljesen elégedetten távoztam.

Toer Less
3 éve

Becsületes, megbízható, leinformálható(egyedül hagyhat a lakásban, engem a munka érdekel). Szakmáját alaposan kitanult (1984-ben végeztem szakmunkásként),

 • Terasz burkolás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Hatalmas választék, barátságos kiszolgálás, segítőkész eladók.

Kiváló minőségű építőanyagok országos házhoz szállítással és választásban segítéssel. Segítünk az Önnek legjobb építőanyag kiválasztásában, és személyre szabott ajánlatot...

 • Terasz burkolás

  6200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Hihetetlen választék, nagyon kedves kiszolgálás.

A lépcső tervezéstől a kivitelezésig számíthat tapasztalt szakembereinkre. Galériában több referenciaképet is megtekinthet, keressen bizalommal, kérjen ajánlatot! Tetőtér beépítése.

 • Terasz burkolás

  6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

👍👍👍👍

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teraszburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőműves terasz burkolás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok