Konténer burkolás Zalaegerszeg területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj konténerburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Konténer burkolás Zalaegerszeg területén - Válassza a legjobb szakembert az elérhető 30 szakember közül! Gyors és megbízható szolgáltatásunkra számíthat! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Zalaegerszegen közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 konténerburkoló most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Dusan

Dusan

A környéken vagyok.

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a konténer burkolás Zalaegerszegen?

4800 - 9000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb konténerburkolóok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konténerburkolót!

Attila E.
Attila E. 8900 Zalaegerszeg Online

Hidegburkolási munkák elvégzését vállaljuk országosan. Gyors, precíz munkavégzés!

 • Konténer burkolás

  6200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedves,segítőkész csapat! 👏👏👏

Eva Garai
3 éve
Gábor G.
Gábor G. 8900 Zalaegerszeg Online

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Szolgáltatás. Építési kémia. Piaci egység.

 • Konténer burkolás

  6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Azt sem kérdezték meg mit akarunk a boktba.

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Wilio szabad. Minősített kézművesek. Gyors és gondtalan. Szakemberek szinten.

 • Konténer burkolás

  4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló minőségi munka. Megbízható válalkozó.

Péter S.
Péter S. 8904 Zalaegerszeg Online

Érintésmentes vásárlás közvetlenül a weboldalon.Az egész ország területére szállítunk. A raktárunkból azonnal hazaviheti, 12 gyönyörű árnyalat. Kérje az ingyenes termékmintát!

 • Konténer burkolás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagy választék, kiváló szakemberek, udvarias kiszolgálás.

Roland G.
Roland G. 8904 Zalaegerszeg Online

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión.

 • Konténer burkolás

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

A kivitelezők rémálmának számító megrendelőként is (aki a mester feje fölött áll, beleszól a munkába és folyton kontrollál, okoskodik) maximálisan meg voltam elégedve Sándorral, Lászlóval, Gáborral és Zsoltival. Sándor egy nehéz helyzetbe került kivitelező társától vállalta át a családi házunk kertszerkezet építésének munkáit (kertszegélyezés, támfalépítés, kerti tó építés, komplett tereprendezés, teraszburkolás, térkövezés), melyet csapatával profi módon oldott meg a tanácsadástól a kivitelezésig. Szakértelmükkel, precizitásukkal annyira elégedett voltam, hogy időközben újabb és újabb feladatokkal bíztam meg őket, és ősszel is visszavárom a fiúkat egy kis díszkő burkolásra. A 4 éve tartó építkezés során több kivitelezőhöz volt szerencsém, de egyértelműen Sándor és csapata viszi el a pálmát minden szempontból. Köszönöm a munkájukat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konténerburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló konténer burkolás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konténer burkolás: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a konténer burkolás átlagos díja 2700 - 5100 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Zalaegerszegen a konténer burkolás szolgáltatáshoz már 30 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Zalaegerszegen?

Most 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONTÉNER BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok burkolót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált burkolót keresned akkor, ha erre van szükséged: konténer burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy burkoló segítségét?

Egy megbízható burkoló a konténer burkolás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor burkolót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas