Raktér burkolás Zalaegerszegen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj raktér burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Keress szakembert Zalaegerszeg területén raktér burkolásra! 32 profi közül választhatsz. Minőségi munka, kedvező árak! Lépj kapcsolatba velünk még ma! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Zalaegerszegen környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 raktér burkoló most online

Norbert

Norbert

Ma is elvállalom.

Bela

Bela

A környéken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a raktér burkolás Zalaegerszegen?

2400 - 4500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb raktér burkolók Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező raktér burkolót!

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon bizalommal! Professzionális csapat. Garancia. Megfizethető árak. Gyors és szakszerű munka.

 • Raktér burkolás

  3900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon elégedett vagyok. Megbízható csapat, precíz munkát végeztek rövid idő alatt. Mindenkinek ilyen burkolót kívánok!

A prémium polikarbonátnak köszönhetően megnöveli a medence használhatóságának idejét.

 • Raktér burkolás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Baráti kő baráti áron

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! 15 év szakmai tapasztalat. Ország teljes területén. 500+ megbízás. Pontos munkakezdés.

 • Raktér burkolás

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Legjobbak!!!

Lajos F.
Lajos F. 8904 Zalaegerszeg Online

Kerítés építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Bízza szakemberekre kerítése építését, kivitelezését. Kérje ajánlatunkat! Szakértelem.

 • Raktér burkolás

  6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

80 m2 térkövezés, vízóra akna építése és teljes tereprendezés készült tökéletes minőségben, precíz megvalósításban. A tervezéstől a kivitelezésig minden a megbeszéltek szerint zajlott, ha közben bármi módosítást kértem, azt hezitálás nélkül végrehajtották. A kifizetendő összeg sem tért el az árajánlattól. Szépen összeszokott csapat, gondos, alapos munka. A folyamat közben is minden tiszta és rendezett maradt, nem volt felfordulás, holott komoly átalakítást végeztek. Minden gyorsan és pontosan zajlott. Nyugodt szívvel ajánlom Őket, ha bármi hasonló munkára lenne szükségem csak Őket kérném fel.

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Minősített szakemberek. Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Valós értékelések. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Raktér burkolás

  6900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves, segítőkész csupaszív csapat, csodálatos termékekkel és óriási választékkal...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj raktér burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló raktér burkolás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Raktér burkolás: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a raktér burkolás átlagára 1800 - 3300 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan választhatunk Zalaegerszegen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Zalaegerszegen?

Jelenleg 26 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RAKTÉR BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek burkolót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható burkolót hívnod amennyiben a következőre van szükséged: raktér burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi burkoló?

Egy jó burkoló részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: raktér burkolás?

A raktér burkolás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy burkolót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas