Konyha burkolás Zalaegerszegen gyorsan és hatékonyan!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj konyhaburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassza Zalaegerszeg legjobb konyha burkoló szakembereit - 34 tapasztalt szakember áll rendelkezésre. Kérjen most ajánlatot! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 konyhaburkoló most online

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszállás.

Ferenc

Ferenc

Érdekel.

Mennyibe kerül a konyha burkolás Zalaegerszegen?

2800 - 5300 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb konyhaburkolóok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konyhaburkolót!

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, gipszkartonozás, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Garanciával. Generálkivitelezés. Lakásfelújítás.

 • Konyha burkolás

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Minden, ami fürdőszoba.

Meleg és tiszta fürdővíz tavasztól őszig. Növelje az úszás élményét a SunnyTent. Ingyenes szállítás minden sátorhoz. A SunnyTent könnyen telepíthető. Rendeljen most! Még télen is.

 • Konyha burkolás

  6900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kapcsolat felvétel után vissza sem hívott,nem megbízható!

Marius M.
Marius M. 8900 Zalaegerszeg Online

Add Meg, Mi a Feladat és a Legjobb Helyi Burkolók Szinte Azonnal Keresni Fognak! Keress a Profi Szakemberek Között és Kérj Ajánlatot Néhány Perc Alatt! Díjmentes ajánlatkérés.

 • Konyha burkolás

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, kedves dolgozók 😀

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon bizalommal! Professzionális csapat. Megfizethető árak. Garancia. Gyors és szakszerű munka.

 • Konyha burkolás

  7500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagy választék. Az alacsony ártól a drágáig minden kategória van.

Ha burkolásról van szó válassz minket: ingyenes állapot felmérés, garanciális munkavégzés. Hideg- és melegburkolás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Tiszta munka. Négyszeres garancia. Rejtettköltségek nélül. Mindig időben. Burkolásspecialista.

 • Konyha burkolás

  6600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Jó ár-érték arány

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konyhaburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló konyha burkolás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyha burkolás: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a konyha burkolás átlagos ára 1900 - 3600 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Zalaegerszegen a konyha burkolás szolgáltatáshoz már 30 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 23 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONYHA BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal kereshető meg: konyha burkolás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha burkolót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas