Teljes körű wc burkolás Zalaegerszegen. Az Ön igényeire szabva!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj wc burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen Zalaegerszeg területén WC burkolással foglalkozó szakembereket! 31 elérhető szakember áll rendelkezésre. Kérjen ajánlatot most! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Zalaegerszegen környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 wc burkoló most online

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Dusan

Dusan

Ma is elvállalom.

József

József

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a wc burkolás Zalaegerszegen?

1600 - 3000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc burkolók Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező wc burkolót!

Lajos H.
Lajos H. 8904 Zalaegerszeg Online

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén....

 • WC burkolás

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt rendes pontos. Mint ahogy a szlogen is mondja. A lehetetlent azonnal teljesíti a csodára kicsit várni kell! :) Le a kalappal a pontossága és a precízsége előtt!

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Ország teljes területén. Tételes árajánlat. Stresszmentes...

 • WC burkolás

  6600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Tutti

Attila C.
Attila C. 8904 Zalaegerszeg Online

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon bizalommal! Garancia. Professzionális csapat. Megfizethető árak. Gyors és szakszerű munka.

 • WC burkolás

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Már az első kapcsolatfelvételtől gördülékenyen zajlott minden. Magas szakmai színvonal és megnyugtató felkészültség jellemzi a munkájukat. Nem hittem, hogy találok még ilyen hozzáállást az építőiparban! Stresszmentes, precíz kivitelezés, elfogadható áron. Köszönöm!

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Szakemberek szinten. Gyors és gondtalan. Minősített kézművesek. Wilio szabad.

 • WC burkolás

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Maxumálsan elégedett! Profi kivitelezés!

Antal K.
Antal K. 8900 Zalaegerszeg Online

több éves tapasztalat, legmaximálisabb szakmai precizitás.

 • WC burkolás

  6300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Our apartment was bought in Budapest 20 years ago and was in horrible shape. However, it is in a lovely location near the Danube and we wanted to have a renovation that reflected that beauty. Finding a trustworthy contractor is difficult in Hungary, but we were lucky enough to find Peter and his wife Annamária. Annamária's modern design allowed us to visualise the potential of the space and Peter and his professional crew completely transformed the space into a luxurious, comfortable place to live in. Since we live in Canada, we were not able to visit to pick up or purchase anything for the renovation. We put our complete control and trust into Peter and we couldn't be happier with the result. Throughout the process they updated us with frequent emails and pictures. They also took care of all of the stressful bureaucratic processes, dealing with electricity, water, heating, and all building permits. I highly recommend Peter and Annamária. I cannot imagine anyone else doing a better job than they did.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj wc burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló wc burkolás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

WC burkolás: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a wc burkolás átlagára 1100 - 2100 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Zalaegerszegen a wc burkolás szolgáltatáshoz már 35 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Zalaegerszegen?

Most 27 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést WC BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk burkolót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható burkolót megbíznod ha erre van szükséged: wc burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy burkoló?

Egy megbízható burkoló pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor burkolót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas