Radiátor csap javítása Zalaegerszeg szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Radiátor csap javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül Zalaegerszegen! 38 vízszerelőnk közül választhatsz, árak 3100-5900 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján dönts! Az árak függenek a javítás bonyolultságától. Keresd a Qjob szakembereit, oszd meg velünk a feladatot, és mi továbbítjuk az árajánlatokat. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit, és további információkat is kérhetsz. Minden ingyenes! Ne habozz, bízd ránk a radiátor csap javítását!

6 szakember, aki végzi a radiátor csap javítását most online

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

A környeken vagyok.

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

4900 - 9200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a radiátor csap javítását Zalaegerszegen!

Tetszőleges színben és mérettel. Képnyomtatás üvegre, teljeskörű kivitelezéssel. 10 napon belül használhatod álmaid zuhanykabinját. Glassbell - Minden Ami Üveg. Üvegajtó személyre szabva. Dekorüveg 9000 színben. Egyedi zuhanykabinok.

  • Radiátor csap javítása

    5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, jó, szakemberek megfizethető áron.

Zsolt
2 éve

Kazáncsere és Fűtéskorszerűsítés hivatalos beüzemeléssel, teljes körű ügyintézéssel! Ne adja fűtésrendszerét rossz kézbe! 15+ Éves tapasztalattal mindenre van megoldásunk.

  • Radiátor csap javítása

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos ennél rosszabbat nem tudok adni ezért is ennyi. A javíás után ismét úgyan az a aprobléma nem reagálnak a megkeresésre, számlát nem adnak. CSALÓK!!!!

Péter
2 éve

Fűtésszerelő. Vízvezeték szerelés. wc-wc tartály, csap, csaptelep javítás szerelés, csere. Gázkészülék javítás, karbantartás, csere. Kémény bélelés, tervek , engedélyek.

  • Radiátor csap javítása

    6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Szakszerű,gyors,pontos

Zsolt
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert a radiátor csap javításához és kapj azonnal INGYEN árajánlatokat ellenőrzött, helyi szakemberektől! Ne várj, rendeld meg most!

Egy szakember, aki végzi a radiátor csap javítását, radiátor csap javítása közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért nem melegszik fel a radiátor a csap nyitása után?

A radiátor nem melegszik fel a csap nyitása után valószínűleg azért, mert a fűtőrendszerben légbuborékok vannak. Ajánlott a fűtőrendszerben található összes radiátorban hatékonyan eltávolítani őket. Erre a célra a Fernox LS-X tartósítóoldatot javasoljuk, amelynek ára körülbelül 5 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos fagyállóval kezelni a radiátor csapot?

Azért fontos fagyálló kezelést alkalmazni a radiátor csapján, mert ez megakadályozza a csap károsodását a hideg időjárás során és garantálja, hogy a fűtés rendszer működőképes lesz. A Meghibásodott radiátor csap pótlása összehasonlítva egy speciális fagyálló kezelés költségével értékelhetően drágább lehet. A piaci áron elérhető fagyálló kezelő anyagok ára általában körülbelül 500-1000 forint literenként.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet felismerni, ha a radiátor csap hibásan működik?

Ha a radiátor csapja hibásan működik, akkor tapasztalható lehet alacsonyabb hőmérsékletű fűtés a helyiségben, vagy a radiátor nem melegszik fel eléggé. Az ilyen problémákra megoldást nyújthat a Danfoss RA termostatikus szelep, amely könnyen és egyszerűen beépíthető a radiátorba és lehetővé teszi a precíz hőmérséklet-szabályozást. A Danfoss RA szelep ára körülbelül 10 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki tudom cserélni a radiátor csapot saját magam?

Igen, az Ön számára lehetséges a radiátor szelep cseréje saját maga által. A megfelelő eszközök és az elméleti tudás mellett nagyon fontos, hogy a radiátor áramlását ismerje, valamint a nyomásszabályzónak és a termostatnak a beállítását. Ez általában a legtöbb wobau áruházban megtalálható és általában 10-15 eurót kell fizetni érte. Azonban, ha bizonytalan, javasoljuk, hogy vegye igénybe egy szakember segítségét.

Olvas