Teljes körű sarokszelep csere Zalaegerszegen. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Sarokszelep csere? Válassz a legjobbak közül! Keresd a Qjob-ot és bérelj fel a Zalaegerszegen elérhető 39 vízszerelő közül! Áraink 3000-5700 Ft/db között mozognak, de pontos ajánlatot kapsz a szakemberektől. Összehasonlíthatod a profilokat, olvashatsz véleményeket, és DÍJMENTESEN kérhetsz további információkat. Ne habozz, add meg a feladatodat, és a legjobbak azonnal felkeresnek! Az árak függenek az adott feladattól.

6 szakember most online

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszallas.

János

János

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

2200 - 4200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Zalaegerszegen!

Rafael S.
Rafael S. 8900 Zalaegerszeg Online

Gyors, precíz munka hétvégén is.2 órán belül, kiszállási költség nélkül.Maximális higiénia. 15 év szakmai tapasztalat, professzionális színvonal. Garanciát vállalunk a munkára! Fég szakértő (tipp) Kiszállás 2 órán belül. Kiszállási díj 0 Forint.

  • Sarokszelep csere

    4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló referenciával és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, Épületgépész Kft.

Tamás
2 éve

Kazáncsere és Fűtéskorszerűsítés hivatalos beüzemeléssel, teljes körű ügyintézéssel! Ne adja fűtésrendszerét rossz kézbe! 15+ Éves tapasztalattal mindenre van megoldásunk.

  • Sarokszelep csere

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos ennél rosszabbat nem tudok adni ezért is ennyi. A javíás után ismét úgyan az a aprobléma nem reagálnak a megkeresésre, számlát nem adnak. CSALÓK!!!!

Péter
2 éve

Lakások és családi házak fűtésszerelése. Konvektorok, kazánok cseréje, korszerűsítés. Teljes körű fűtési rendszerek kiépítése, fogyasztás optimalizálás és tanácsadás. Hatékony hibaelhárítás. Megbízható és gyors munka. 35 éves tapasztalat.

  • Sarokszelep csere

    5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Minden a megbeszéltek szerint történt, pontos érkezés,korrekt munkavégzé. Csak ajánlani tudom.👍

István
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, sarokszelep csere közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a WC sarokszelep nem zár megfelelően?

Ha a WC sarokszelep nem zár megfelelően, javasoljuk, hogy cserélje ki a meghibásodott alkatrészt. A Fluidmaster PRO550UK tömítőgyűrűje és szelepe kiváló minőségű és megbízható megoldást nyújt, és ára általában 2500-3000 forint körül van. Az alkatrész beszerzéséhez forduljon szakemberhez vagy szakboltba.

Olvas

Gyakori kérdés

Van garancia a sarokszelep cseréjére?

Igen, a garancia érvényes a sarokszelep cseréjére, ha az a gyári előírásoknak megfelelően történik. Az árak változóak lehetnek a jármű típusától és a szerviztől függően, általában azonban 30 000-50 000 forint közötti költségre lehet számítani. Ajánlott szakemberrel végeztetni a munkát.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyi időt vesz igénybe a mosdó sarokszelepének cseréje?

A mosdó sarokszelepének cseréje általában 30-60 percet vesz igénybe, attól függően, hogy milyen típusú és milyen állapotban van a régi szelep. Az árak általában 2000-5000 forint között mozognak a szeleptől és a szakember árától függően. Ajánlott szakemberrel végeztetni a munkát, hogy biztos lehessünk a megfelelő csere és működési garanciában.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a sarokszelep a lakásomban?

A sarokszelep általában a fürdőszobában, a mosdó vagy a WC mögött található, és a vízszolgáltató általában ott helyezi el. Ha nincs ott, akkor érdemes ellenőrizni a vízmérőhelyiségben vagy a lakás bejáratánál található vízóra előtt. Az árak változóak lehetnek, de általában 5000-10 000 forint közötti áron lehet beszerezni egy sarokszelepet.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Zalaegerszegen