Minőségi wc csap javítása Zalaegerszegen. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

WC csap javítása: Válassz 39 vízvezeték szerelő közül, árak 5000-9500 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Bérelj fel a legjobb szakembereket Zalaegerszegen a WC csap javításához! Keresel szakembert a WC csap javításához, de nem tudod, hol kezdj? Ne aggódj! A Qjob-on könnyedén megtalálhatod a megfelelő szakembert. Oszd meg velünk a feladatot, és a Zalaegerszegen környezetében elérhető szakemberek azonnal árajánlatot adnak, hogy minél hamarabb megoldhassák a problémát! A szakemberek profilját összehasonlíthatod, tanulmányozhatod a visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz! Mindezt ingyen és bérmentve! Válaszd a Qjob-ot, és bízd ránk a WC csap javítását!

6 a szakember neve: vízszerelő most online

Fülöp

Fülöp

Sok tapasztalatom van

Szabolcs

Szabolcs

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

5500 - 10400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb A legjobbak a szakemberek nevei: vízszerelők Zalaegerszegen!

Gábor K.
Gábor K. 8904 Zalaegerszeg Online

Kéménybélelés és kazáncsere az ország egész területén ingyenes felméréssel 24 órán belül.

  • Wc csap javítása

    5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

very unprofessional, after made the appointment and agreed by both, when that day comes he would say he cannot make it. And they do not have the professional tool to do the inspection. Their service is not worth for the price. :(

Károly
3 éve
Andor H.
Andor H. 8900 Zalaegerszeg Online

Iroda, többlakásos társasház, panzió vagy családi ház? Mindenre van megoldásunk! Üdvözöl a TECH vezérlők hivatalos gyártói oldala. Ismerd meg a eszközeinket!

  • Wc csap javítása

    3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Kontár munka csak a lehuzás fel is jelentettem már őket !

Tamás
3 éve

Kazáncsere és Fűtéskorszerűsítés hivatalos beüzemeléssel, teljes körű ügyintézéssel! Ne adja fűtésrendszerét rossz kézbe! 15+ Éves tapasztalattal mindenre van megoldásunk.

  • Wc csap javítása

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos ennél rosszabbat nem tudok adni ezért is ennyi. A javíás után ismét úgyan az a aprobléma nem reagálnak a megkeresésre, számlát nem adnak. CSALÓK!!!!

Péter
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Ne habozz, mert mindez INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy a szakember neve: vízszerelő, wc csap javítása közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor kell cserélni a WC csap tömítését?

A WC csap tömítését általában akkor kell cserélni, ha a WC-re szerelt műanyag öblítő tartályból állandóan folyik a víz, vagy ha csöpög a csapról. A legtöbb általános WC csap tömítés ára 500-1500 forint között szokott lenni. Az idősek, a használat gyakorisága és a használati körülmények függvényében azonban eltérő lehet az időszak, amikor a tömítés cseréje indokolt. A legjobb, ha azonnal a leghatékonyabb csapra cserélünk, ha az első szivárgást vagy csöpögést észleljük.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy lehet megelőzni a WC csap kopását?

A WC csap kopásának megelőzése érdekében javasolt rozsdamentes acél csapot beszerezni, amely hosszú távon ellenáll a kopásnak. Árban a Grohe Eurosmart rozsdamentes acél csaptelep ajánlható, melynek ára kb. 19 990 forint. Emellett fontos rendszeres tisztítás és karbantartás, valamint a vízkövesedés megelőzése is.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy tisztíthatom meg a WC csap vízkőmentesítőjét?

Az egyik hatékony módja annak, hogy tisztítsd a WC csap vízkőmentesítőjét, az a citromsav használata. Egy simpán kapd ki a fejet és áztasd be a citromsav-oldatba, majd hagyd hatni 15-20 percig, majd alaposan öblítsd le. A Merci WC csap vízkőmentesítője 279 forintba kerül az Auchanban, ami szintén hatékony lehet. Válaszd azt a megoldást, amely a legmegfelelőbb az igényeidnek és a pénztárcádnak.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem melegszik fel a víz a WC csap nyitása után?

Lehetséges okok: az összekötő csövön valamilyen szennyeződés van, vagy a bojlerrel vagy kazánnal kapcsolatos probléma van. Ajánlott szakemberrel ellenőriztetni a hibát. Általában az ilyen jellegű javítások ára 10 000-30 000 forint között mozoghat.

Olvas