Házimozi javítás szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Házimozi Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj házimozi szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 házimozi szerelő közül! Korrekt házimozi javítás árak: 6000-11300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 házimozi szerelő most online

Gyula

Gyula

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a házimozi javítás Zalaegerszegen?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb házimozi szerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező házimozi szerelőt!

A hangfalak, mint minden más eszköz, használat során öregszenek, elavulnak. Ha Önnek a régi jól bevált hangsugárzója elromlott, mi vállaljuk a javítását.

  • Házimozi javítás

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Időben, a megbeszéltek szerint. A minőség és a sebesség. Mindenképpen ajánlom a mestert.

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

  • Házimozi javítás

    3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, jó minőségű, viszonylag olcsó. És minden a szemem láttára történt.

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

  • Házimozi javítás

    6700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Minden nagyszerű! Nem ez az első alkalom, hogy tökéletesen elvégezte a munkát!

Daniel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj házimozi szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy házimozi szerelő házimozi javítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Házimozi javítás: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a házimozi javítás átlagos díja 5000 - 9500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Házimozi Szerelők - mi alapján választhatunk Zalaegerszegen?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek házimozi szerelőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 9 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HÁZIMOZI JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy házimozi szerelő?

Egy házimozi szerelő a következő munkával bízható meg bátran: házimozi javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikben kértheted egy profi házimozi szerelő segítségét?

Egy profi házimozi szerelő a házimozi javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: házimozi javítás?

A házimozi javítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy házimozi szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas