Magnó javítás: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Magnó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magnó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 12 magnó szerelő közül! Korrekt magnó javítás árak: 3900-7400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Zalaegerszegen környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 magnó szerelő most online

Mihály

Mihály

Еrdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a magnó javítás Zalaegerszegen?

3900 - 7400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb magnó szerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magnó szerelőt!

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Magnó javítás

    4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Profi a munkájában! Ajánlom! Csak most menj hozzá!!!

Gábor S.
Gábor S. 8904 Zalaegerszeg Online

Már megint akadozik a CD? Nyávog a magnó, vagy begyűrte a szalagot? Elhallgatott a rádió? Recseg a potméter? Leszakadt a dugó? Elfüstölt az erősítő? Gyorsan és szakszerűen megjavítjuk audió készülékeit is. Hozza el műhelyünkbe, ha elromlott a készüléke, vagy szeretné ha kitisztítanánk! Minden márkát és típust vállalunk!

  • Magnó javítás

    6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Mindent nagyon gyorsan elvégeztem. A vállalkozó 15 percen belül felhajtott, és fél óra alatt megcsinálta azt, amivel én fél napot babráltam!

Gyula A.
Gyula A. 8900 Zalaegerszeg Online

Márkafüggetlen hangfal szerviz, több évtizedes tapasztalattal! Hangsugárzók, hangszórók javítását, felújítását 3 hetes határidővel tudjuk vállalni!

  • Magnó javítás

    5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Egyetért 2500 forintért, hogy jöjjön a 9. kerületbe és a helyszínen javítsuk meg - erre tekintettel (azt írta, hogy lehet a feljáró közelében).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magnó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magnó szerelő magnó javítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Magnó javítás: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a magnó javítás átlagos díja 5600 - 10500 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Magnó Szerelők - mi alapján válasszunk Zalaegerszegen?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek magnó szerelőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 12 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MAGNÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy magnó szerelő?

Egy magnó szerelő a következő munkával kereshető meg: magnó javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi magnó szerelő segítségét?

Egy megbízható magnó szerelő a magnó javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: magnó javítás?

A magnó javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy magnó szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas