Vhs lejátszó javítás: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Lejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 8 lejátszó szerelő közül! Korrekt vhs lejátszó javítás árak: 4600-8700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Zalaegerszegen közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 lejátszó szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Еrdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a vhs lejátszó javítás Zalaegerszegen?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lejátszó szerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lejátszó szerelőt!

A hangfalak, mint minden más eszköz, használat során öregszenek, elavulnak. Ha Önnek a régi jól bevált hangsugárzója elromlott, mi vállaljuk a javítását.

  • Vhs lejátszó javítás

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Időben, a megbeszéltek szerint. A minőség és a sebesség. Mindenképpen ajánlom a mestert.

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

  • Vhs lejátszó javítás

    3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, jó minőségű, viszonylag olcsó. És minden a szemem láttára történt.

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

  • Vhs lejátszó javítás

    6700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Minden nagyszerű! Nem ez az első alkalom, hogy tökéletesen elvégezte a munkát!

Daniel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lejátszó szerelő vhs lejátszó javítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vhs lejátszó javítás: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a vhs lejátszó javítás átlagára 6000 - 11300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles véleményeket?

Zalaegerszegen a vhs lejátszó javítás szolgáltatáshoz már 13 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lejátszó szerelőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 10 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VHS LEJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok lejátszó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lejátszó szerelőt keresned ha erre van szükséged: vhs lejátszó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy lejátszó szerelő segítségét?

Egy profi lejátszó szerelő a vhs lejátszó javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: lejátszó szerelő?

Ha egy megfelelő lejátszó szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A vhs lejátszó javítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas