Mosogatógép beépítés: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 10 vízszerelő közül! Korrekt mosogatógép beépítés árak: 5000-9500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Zalaegerszegen környékén elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 vízszerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

György

György

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosogatógép beépítés Zalaegerszegen?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóüvegesek Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Csaba S.
Csaba S. 8900 Zalaegerszeg Online

Üdv Csaba vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Gyors kiszállás. Telefonos konzultáció. Javítás új alkatrészekkel. Reális árak.

 • Mosogatógép beépítés

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszélt időpontra pontosan érkezett, a javítandó berendezés meghibásodott alkatrészét azonnal kicserélte. Korrekt áron dolgozott. Ajánlom mindenkinek.

Zalaegerszeg dolgozom, megyében is! Személyesen akár 1 órán belül. Szervizfutárral országszerte max. 3-4 nap alatt. Alkatrészeinkre garanciát vállalunk. Teljes körű bevizsgálás a rejtett hibák javításáért. Szerviz futár. Élettartam Garancia. Magas szakértelem. Minőségi Alkatrészek. Árgarancia.

 • Mosogatógép beépítés

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A leegyeztetett időpontban felkeresett , azonnal megkereste a hibát a rosszul működő 20 éves készülékemben, majd megjavította a hibás alkat- részt és kész is volt Köszönöm Mester Úr. Munkája alapján másnak is ajánlom!

Elek B.
Elek B. 8900 Zalaegerszeg Online

Üdvözlöm a profilomon. Megbízható háztartási gép szerelő, gyors klímaszerelő, karbantartás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, és épületgépészet. Díjmentes árajánlat kalkuláció, kötelezettségek nélkül. Minőségi alapanyagok.

 • Mosogatógép beépítés

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Mindenben is segítenek.

Gábor M.
Gábor M. 8900 Zalaegerszeg Online

Gábor vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Minden olyan ipari eszköz javítását tudjuk vállalni, ami elektronikát tartalmaz.

 • Mosogatógép beépítés

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kedvesek, segítőkészek, problémamegoldásra törekvőek. A vállalt munkát elvállalva, maradéktalanul, prémium kategóriásan adják ki kezeik közül.

Ferenc R.
Ferenc R. 8904 Zalaegerszeg Online

A megoldások embere vagyok. Budapesten 2 órán belüli ingyenes kiszálással vállaljuk ariston villanybojlerek szerelését. Munkáinkat teljes körű garanciával, 12 év szakmai tapasztalattal végezzük. Ingyenes kiszállás. 12 év szakmai tapasztalat. Teljeskörű garancia.

 • Mosogatógép beépítés

  3900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, precíz, megbízható, kedves. Ajánlani tudom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosogatógép beépítés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosogatógép beépítés: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a mosogatógép beépítés átlagára 3800 - 7100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi értékeléseket?

Zalaegerszegen a szélvédő javítás szolgáltatáshoz már 10 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok vízszerelőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 8 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy vízszerelő?

Egy autóüveges a következő feladattal kereshető meg: szélvédő javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy vízszerelő segítségét?

Egy profi autóüveges a szélvédő javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: vízszerelő?

Ha egy megbízható autóüveges segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A szélvédő javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas