Mosogatógép szennyvíz bekötés szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 vízszerelő közül! Korrekt mosogatógép szennyvíz bekötés árak — 4800-9000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Zalaegerszegen környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 vízszerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosogatógép szennyvíz bekötés Zalaegerszegen?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Zoltán vagyok. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Garancia a javításokra. Országosan. Bankkártyás fizetés. Szolgáltatások: Elektronika panelek, helyszíni javítás, szakszerviz, egyszeri munkadíj.

 • Mosogatógép szennyvíz bekötés

  4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Profi és gyors munka!

Péter G.
Péter G. 8900 Zalaegerszeg Online

Péter vagyok. Varró, lockoló, fedőző és hímzőgépek szakszerű és gyors javítása garanciával! Szakboltunkban népszerű varrógépeket vásárolhat: Brother, Bernette, Juki, Singer, Bernina. Márkafüggetlen szerviz. Varró tanfolyamok. Textil nyomtatás. Akár...

 • Mosogatógép szennyvíz bekötés

  3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Korekt segítökész barátcságos kiszolgálás

Ádám B.
Ádám B. 8900 Zalaegerszeg Online

Tisztelt Érdeklődő! Érdeklődj személyesenl, vagy telefonon! Ingyenes diagnosztika. Azonnali javítások. Munkánkra garanciát vállalunk! Gyors munkavégzés. Garanciális munkavállalás. Kedvező árak.

 • Mosogatógép szennyvíz bekötés

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Kiemelt hozzáállással végezte el a munkát , gyorsan , és prémium minőségben . Hatalmas segítséget nyújtott egy számomra lehetetlen helyzettől mentett meg , mindezt korrekt áron , arról nem is beszélve , hogy éjszaka kerestem szakembert , reggel hívott , fél órán belül kiért a helyszínre , ahol már ott egy hatalmas segítséget nyújtott bérmentve , majd másnap alkatrészt beszerzését követően a munkát hihetetlen precízen , és korrekten végezte el . Köszönöm Neked ezt a hozzáállást , és szakmai tudást , szívből ajánlom mindenkinek !

Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással!
 • Mosogatógép szennyvíz bekötés

  3400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

A legjobb kávégép szerviz!

Tisztelt megrendelők! Látogasd meg családias hangulatú üzletünket, és a lehető leggyorsabban segítünk ! Szoftveres javítások. Töltés javítás. Akkumulátor csere. Szolgáltatások: Kijelző csere, Akkumulátor csere, Töltés javítás.

 • Mosogatógép szennyvíz bekötés

  4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Reggel 9 órakor hívtam, 10 órára kész volt a Mosógépem! Korrekt, gyors, megbízható! Csak ajánlani tudom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosogatógép szennyvíz bekötés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosogatógép szennyvíz bekötés: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a mosogatógép szennyvíz bekötés átlagára 6800 - 12800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Vízszerelők - hogyan választhatunk Zalaegerszegen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok vízszerelőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 7 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓÜVEG FÓLIA ELTÁVOLÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy vízszerelő?

Egy járműfényező ezzel a munkával bízható meg: autóüveg fólia eltávolítása vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi vízszerelő segítségét?

Egy megbízható járműfényező az autóüveg fólia eltávolítása mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: mosogatógép szennyvíz bekötés?

Az Autóüveg fólia eltávolítása és összes részfeladata ide sorolható. Egy járműfényezőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas