Videoton hangfal javítás szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Hangfal Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangfal szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 10 hangfal szerelő közül! Korrekt videoton hangfal javítás árak — 6500-12200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Zalaegerszegen környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 hangfal szerelő most online

Gábor

Gábor

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a videoton hangfal javítás Zalaegerszegen?

6500 - 12200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangfal szerelőok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangfal szerelőt!

A hangfalak, mint minden más eszköz, használat során öregszenek, elavulnak. Ha Önnek a régi jól bevált hangsugárzója elromlott, mi vállaljuk a javítását.

  • Videoton hangfal javítás

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Időben, a megbeszéltek szerint. A minőség és a sebesség. Mindenképpen ajánlom a mestert.

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

  • Videoton hangfal javítás

    3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, jó minőségű, viszonylag olcsó. És minden a szemem láttára történt.

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

  • Videoton hangfal javítás

    6700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Minden nagyszerű! Nem ez az első alkalom, hogy tökéletesen elvégezte a munkát!

Daniel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangfal szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangfal szerelő videoton hangfal javítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Videoton hangfal javítás: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a videoton hangfal javítás átlagára 6100 - 11400 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hangfal Szerelőok - mi alapján választhatunk Zalaegerszegen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hangfal szerelőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 11 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VIDEOTON HANGFAL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk hangfal szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált hangfal szerelőt keresned ha erre van szükséged: videoton hangfal javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó hangfal szerelő?

Egy jó hangfal szerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: hangfal szerelő?

Ha a legjobb hangfal szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A videoton hangfal javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas