Audio kazetta digitalizálás: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Videó Digitalizálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videó digitalizáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 26 videó digitalizáló közül! Korrekt audio kazetta digitalizálás árak — 2700-5100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Zalaegerszegen környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 videó digitalizáló most online

Gergely F.

Gergely F.

Kedvezményt adok

Niklesz A.

Niklesz A.

Tapasztalt vagyok

Luca P.

Luca P.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az audio kazetta digitalizálás Zalaegerszegen?

2700 - 5100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb videó digitalizálók Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videó digitalizálót!

Vivien V.
Vivien V. 8904 Zalaegerszeg Online

 • Audio kazetta digitalizálás

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Bensőséges hangulat, szép, rendezett környezet, türelmes beállítások. Jól éreztük magunkat!

Boglárka
2 éve

 • Audio kazetta digitalizálás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon kellemes hangulatú hely, jól kialakítva, kedves személyzettel. Laza hangulata van, nincs feszültség. Teljes szívvel ajánlom, a város egyik legjobb helye.

Zsolt
2 éve
János S.
János S. 8900 Zalaegerszeg Online

 • Audio kazetta digitalizálás

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Absolut Weltklasse. Vorab gab es zunächst ein Coaching mit wertvollen Tipps, die auch über das Shooting hinaus sehr wertvoll waren. Er hat sich allgemein viel Zeit für mich genommen. Er war geduldig, sehr flexibel und gleichzeitig sehr professionell. Ein sehr hilfsbereiter Mensch. Nach dem eigentlichen Shooting habe ich eine Auswahl erhalten, die ich mir zu Hause anschauen und in Ruhe auswählen durfte. Auch mit der Nachbearteitung der Bilder bin ich mehr als zufrieden! Auch das Preis-Leistungsverhältnis ist super, für diesen Service+Qualität ein Schnäppchen. Obwohl ich mich vor der Kamera" allgemein unsicher bin, habe ich mich bei ihm sehr wohl gefühlt.

Andi
2 éve

 • Audio kazetta digitalizálás

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

5+1 csillagot adnék Beának, ha lehetne. : ) Az első perctől kezdve megvolt köztünk az összhang és a fotózás végéig nagyon jó hangulatban telt a közös munka. A lágy háttérzenével oldotta a "feszültséget" és ötleteivel is sokat segített nekünk. Életünk legjobb fotózása volt! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek és szerintem mi is találkozunk még egy következő alkalommal! : ) Csak így tovább, Bea!

Flórián
2 éve
Gábor C.
Gábor C. 8900 Zalaegerszeg Online

 • Audio kazetta digitalizálás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

teljes (borsos) áron kifizetett esküvői fotózás és videózás helyett a fotózást egy tanulóval végeztette élesben (aki saját bevallása szerint volt tanuló). sem árban, sem minőségben nem a legjobb, nem ajánlom.

Andi
2 éve

 • Audio kazetta digitalizálás

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A fotózás nagyon jó hangulatban telt. Végig felszabadultnak éreztem magam, ami a fotókon is tükröződik. Beának nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy elkapja a legjobb, természetes pillanatokat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Gabriella
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj videó digitalizáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videó digitalizáló audio kazetta digitalizálás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Polikarbonát tető építés: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a polikarbonát tető építés átlagára 2400 - 4500 Ft/m2. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi véleményeket?

Zalaegerszegen a polikarbonát tető építés szolgáltatáshoz már 30 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést POLIKARBONÁT TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával kereshető meg: polikarbonát tető építés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőfedő?

A jó tetőfedő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha tetőfedőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas