Ajtónyitás Békéscsaba területén!

Zárszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj zárszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 23 zárszerelő közül! Korrekt ajtónyitás árak: 11500-21600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 zárszerelő most online

arpad

arpad

Ma is elvállalom.

Gyula

Gyula

A környéken vagyok.

József

József

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az ajtónyitás Békéscsabán?

11500 - 21600 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb zárszerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező zárszerelőt!

Tibor H.
Tibor H. 5671 Békéscsaba Online

Azonnal és gyorsan megoldjuk zárcserével kapcsolatos problémáját. Hívjon bizalommal 0-24. Zárcsere minden típusú ajtóban 1 órán belül, zárbetét cserék 1 év teljes körű garanciával. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Ajtónyitás

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Eredet vizsgálaton voltam teljesen korrekt udvarias ügyintézés és munka. Nem előte megbeszelt időre mentem de így is vállalták a melót!

0-24 nyitvatartás. Zárnyitás, Autónyitás. 20 percen belül megoldjuk problémáját. Hívjon, ha segítségre szorul. Zárszervíz, Ajtónyitás, Becsapódott az ajtó? Mi segítünk. Sürgősségi zárnyitás. Zársegély. 20 percen belül érkezünk.

 • Ajtónyitás

  3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kedves eladók😊

Toth Imre
egy éve

Autónyitás Budapesten és környékén. Bármilyen autót kinyitunk. Keressen minket bizalommal.

 • Ajtónyitás

  2700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Felni javítás : többszöri hibátlan munka!

Zsuzsanna
egy éve

Ajtónyitás, zárnyitás és biztonsági ajtónyitás Budapesten és Pest-megyében! Sok éves zár és biztonság-technikai tapasztalat. gyors, szakszerű megoldás. zárnyitás azonnal. ajtószervíz azonnal. zárcsere garanciával. város egész területén.

 • Ajtónyitás

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

MINDÌG SEGÌTŐKÉSZEK ÉS GYORSAN DOLGOZNAK A SRÁCOK.

nyílászáró és zár javítás gyors szolgáltatás keretében, javításokkal, átalakítással! Amit vállalunk! Számunkra nincs kis munka, minden megbízást azonnal teljesítünk! Munkafelvétel azonnal. Ingyenes kiszállással. Árajánlat ingyenes. Helyszíni javítás azonnal.

 • Ajtónyitás

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Ajanlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj zárszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy zárszerelő ajtónyitás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok