Zárjavítás Békéscsabán a te elképzeléseid szerint!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj zárjavító szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Keresd a legjobb szakembereket Békéscsabán zárjavításra! Gyors és megbízható szolgáltatások, garantált elégedettség. Hívj most! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 zárjavító most online

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a zárjavítás Békéscsabán?

9900 - 18600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb zárjavítók Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező zárjavítót!

Alajos M.
Alajos M. 5600 Békéscsaba Online

Autónyitás Budapesten és környékén. Bármilyen autót kinyitunk. Keressen minket bizalommal. Becsapódott ajtó, Zárszakértő, Zármester, Zárcsere, mi mindent kinyitunk...

 • Zárjavítás

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A kiszolgálás és a hozzá állás mindenképpen 5* . De a keresett termék miősége nem frankó (pha 2000), ez volt a csere oka.

Gábor B.
Gábor B. 5671 Békéscsaba Online

Helyi Szakemberek - Non-Stop Kiszállás- Garanciális Munkavégzés. Zárcsere Minden...

 • Zárjavítás

  2500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, pontos!

Ferenc T.
Ferenc T. 5623 Békéscsaba Online

Helyszíni zárnyitás, zárcsere, zárszerelés, zárszerviz gyorsszolgálat Bp. kerületeiben.

 • Zárjavítás

  1900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Csak a kulcsok.

Gábor M.
Gábor M. 5623 Békéscsaba Online

Hibás ajtózárak javítása azonnali kiszállással, garanciával. Zárszerviz szolgáltatás akár egy órán belül. Azonnali zárszerelés. Zárszerviz szolgáltatások. Ajtózár azonnali nyitása. Azonnali zárjavítás. Szolgáltatások: Azonnali zárjavítás, Roncsolásmentes zárnyitás.

 • Zárjavítás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Klímatöltésre mentem a megbeszélt időpontra és erre még 40 percet várattak. Azt nem tudja a műhelyszerelő hogy ha pl. napi átlag 5 Celsius van akkor a digit klímát hiába kapcsolom be az csak fűteni fog, azt mondta télen is bekellene kapcsolni! Mondom igen csak ez digit... De persze ez csak nálam fordult elő, ha másnak jó ez a műhely nyugodtan vigye oda.

Azonnal és gyorsan megoldjuk zárcserével kapcsolatos problémáját. Hívjon bizalommal 0-24. Zárcsere minden típusú ajtóban 1 órán belül, zárbetét cserék 1 év teljes körű garanciával. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Zárjavítás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkészségből jeles! Bő kínálat, korrekt árak, minőségi kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj zárjavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos zárjavítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zárjavítás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a zárjavítás átlagos díja 7600 - 14300 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Békéscsabán a zárjavítás szolgáltatáshoz már 21 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakatost Békéscsabán?

Jelenleg 16 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ZÁRJAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakatos?

Egy lakatos a következő feladattal kereshető meg: zárjavítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakatos?

Egy jó lakatos pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: lakatos?

Ha egy megbízható lakatos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A zárjavítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas