Zárjavítás Békéscsabán a te elképzeléseid szerint!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakatos szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 25 lakatos közül! Korrekt zárjavítás árak: 7400-14000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 lakatos most online

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a zárjavítás Békéscsabán?

7400 - 14000 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb lakatosok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakatost!

Alajos M.
Alajos M. 5600 Békéscsaba Online

Autónyitás Budapesten és környékén. Bármilyen autót kinyitunk. Keressen minket bizalommal. Becsapódott ajtó, Zárszakértő, Zármester, Zárcsere, mi mindent kinyitunk...

 • Zárjavítás

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A kiszolgálás és a hozzá állás mindenképpen 5* . De a keresett termék miősége nem frankó (pha 2000), ez volt a csere oka.

Gábor B.
Gábor B. 5671 Békéscsaba Online

Helyi Szakemberek - Non-Stop Kiszállás- Garanciális Munkavégzés. Zárcsere Minden...

 • Zárjavítás

  2500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, pontos!

Ferenc T.
Ferenc T. 5623 Békéscsaba Online

Helyszíni zárnyitás, zárcsere, zárszerelés, zárszerviz gyorsszolgálat Bp. kerületeiben.

 • Zárjavítás

  1900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Csak a kulcsok.

Ricsi Gábor
egy éve
Gábor M.
Gábor M. 5623 Békéscsaba Online

Hibás ajtózárak javítása azonnali kiszállással, garanciával. Zárszerviz szolgáltatás akár egy órán belül. Azonnali zárszerelés. Zárszerviz szolgáltatások. Ajtózár azonnali nyitása. Azonnali zárjavítás. Szolgáltatások: Azonnali zárjavítás, Roncsolásmentes zárnyitás.

 • Zárjavítás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Klímatöltésre mentem a megbeszélt időpontra és erre még 40 percet várattak. Azt nem tudja a műhelyszerelő hogy ha pl. napi átlag 5 Celsius van akkor a digit klímát hiába kapcsolom be az csak fűteni fog, azt mondta télen is bekellene kapcsolni! Mondom igen csak ez digit... De persze ez csak nálam fordult elő, ha másnak jó ez a műhely nyugodtan vigye oda.

Azonnal és gyorsan megoldjuk zárcserével kapcsolatos problémáját. Hívjon bizalommal 0-24. Zárcsere minden típusú ajtóban 1 órán belül, zárbetét cserék 1 év teljes körű garanciával. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Zárjavítás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkészségből jeles! Bő kínálat, korrekt árak, minőségi kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lakatos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos zárjavítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok