Ajtózár kinyitás Békéscsabán gyorsan és hatékonyan!

Zárszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtózár kinyitó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen megbízható szakembereket ajtózár kinyitásra Békéscsabán. Tapasztalt csapatunk 23 éve áll ügyfeleink rendelkezésére. Hívjon most! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Békéscsabán közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 ajtózár kinyitó most online

Pal

Pal

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Csaba

Csaba

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül az ajtózár kinyitás Békéscsabán?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtózár kinyitók Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtózár kinyitót!

Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia. Szakértelem. Szolgáltatások: Zárcsere Gyors szerviz, Zárjavítás, zárszerviz, Ajtó és Zár nyitás 0-24.

 • Ajtózár kinyitás

  2600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyakran található üres polc késik a feltöltés, amúgy szuper kicsi, kompakt, gyorsan végzek a heti bevásárlással.

Zártestek és zárbetétek cseréje. Kedvező árú biztonságos zárakat szerelünk be,...

 • Ajtózár kinyitás

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Ugyesek, szakszeruek

Zárnyitás Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia. Szakértelem. Szolgáltatások: Zárcsere Gyors szerviz, Zárjavítás, zárszerviz.

 • Ajtózár kinyitás

  2100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az első benyomás pozitív volt. A megbeszélt időben jött, gyorsan megállapította a hibát majd nem sokkal később jött a csere alkatrésszel. Kiderült hogy a motor is hibás. Állítólag megrendelte, meg is beszéltük a javítás napját, de sajnos elfelejtett jönni. Megbeszéltünk egy következő napot. Arra sem jött el. Többször hívtam, eredménytelenül. Küldött egy SMS-t hogy karanténba kerültek, azóta viszont se sms, se hívásra nem reagál. Ennek kb. másfél hónapja.

Azonnali segítséget nyújtunk zár és ajtónyitás problémáira gyors kiszállással. Teljeskörű Zárnyitás és ajtónyitás gyorsszolgálat Budapesten egy órán belül. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés, precíz munkavégzés.

 • Ajtózár kinyitás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Jók a srácok.

Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia. Szakértelem. Szolgáltatások: Zárcsere Gyors szerviz, Zárjavítás, zárszerviz, Ajtó és Zár nyitás 0-24.

 • Ajtózár kinyitás

  2200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, szakszerü munkavégzés. Hatékony, mosolygós ügyintézés. Jár az 5 csillag!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtózár kinyitó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy zárszerelő ajtózár kinyitás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtózár kinyitás: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán az ajtózár kinyitás átlagos díja 5900 - 11100 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Békéscsabán az ajtózár kinyitás szolgáltatáshoz már 25 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok zárszerelőt Békéscsabán?

Jelenleg 19 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓZÁR KINYITÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk zárszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált zárszerelőt keresned akkor, ha erre van szükséged: ajtózár kinyitás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó zárszerelő?

A jó zárszerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha zárszerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas