Gipszkartonozás tetőléccel Békéscsabán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 22 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkartonozás tetőléccel árak — 19400-36500 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 gipszkartonozó szakember most online

Pal

Pal

A környeken vagyok.

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszallas.

Tibor

Tibor

erdekel.

Mennyibe kerül a gipszkartonozás tetőléccel Békéscsabán?

19400 - 36500 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Attila D.
Attila D. 5623 Békéscsaba Online

Kültéri falak vakolása és festése. Szobafestés, mázolás és tapétázás szakemberekkel. Önnek csak a színeket kell kiválasztani, mi gondoskodunk a minőségről és mennyiségről. Gipszkartonozás. Generálkivitelezés. Víz- Fűtésszerelés. Kertrendezés. Főbb szolgáltatásaink: fa szerkezezes gipszkartonozás; ipari gipszkarton mennyezet minta, gipszkarton javítás belülről, tapétázás

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Tisztán dolgoztak, gyorsan és alaposan . Szorgalmasan dologztak , nem húzták az időt,a szemetet elvitték és maguk után takaritottak, könnyű volt utánuk kitakaritani.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Csapatunkkal lakás és házfelújítást, tervezést, generálkivitelezést vállalunk korrekt áron. Házak szerkezetépítése. Generálkivitelezés. Kulcsrakész házak. Ház- és lakásfelújítás. Amiket vállalok: fal gipszkartonozás ablaknál; oldalfal, vakolat javítás gipszkartonnal, makulatúrázás

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  2800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan elégedet vagyok! Szép munkát végeztek.

A felújításnak nem kell rémálomnak lennie! Tanácsadásunkon szakszerű segítséget nyújtunk! Lakásfelújításon töröd a fejed? Szaktanácsadásunkon minden kérdésedre választ kaphatsz! lakásfelújítás. házfelújítás. Főbb szolgáltatásaink: Panel fürdőszoba felújítás; Mennyezet gipszkartonozás; Radiátorcső festés. 4-5 nap felújítási munkaidő

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

korrekt, megbízható, szép munka

Tibor K.
Tibor K. 5600 Békéscsaba Online

A Szakértője Felkeresi Önt, és Segítséget Nyújt a Legköltséghatékonyabb Megoldásért! Nem Kell, Hogy a Lakásfelújítás Vagy az Építkezés Rémálom Legyen! 236 szakma országosan. Díjmentes ajánlatkérés. Teljeskörű megoldások. Gyors ajánlatkérés. Fő profilunk: Panellakás felújítás; Glettelés előkészítés; Ház külső színezés. Felújítás, generálkivitelezés

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Fotótapéta felhelyezésében kértük Mátyás - és munkatársai - segítségét, aki a kisebb munka ellenére rendkívül készségesen és rövid vállalási idővel állt rendelkezésünkre. A munkavégzés napján a megbeszélt időre percre pontosan érkeztek a szakemberek, akik mind magukra, mind pedig munkájukra és munkakörnyezetükre rendkívül igényes módon, profin láttak neki a feladatnak. Gyors, precíz és szép munkát végeztek, mindezt korrekt áron és megbízható kommunikáció mellett. Mégegyszer köszönjük munkájukat, és természetesen bátran ajánljuk bárkinek személyüket és szakértelmüket.

10 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók teljes körű felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Rejtett költségek nélkül. Szakmai csapat. Előre megírt... Fő profilunk: Laminált parketta lerakása; Gyerekszoba falfestés; Erkély felújítás. Teljes lakásfelújítás

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, szép munkát végeztek a lakásban. Időben érkezett. Segítőkész volt végig.

Tamás S.
Tamás S. 5623 Békéscsaba Online

Teljes körű lakásfelújítást vállalunk, belső-külső munkálatokat. Hívjon bizalommal. Festés, mázolás, burolás, térkő lerakás, hőszigetelés, stb. minden ami építőipar. Kiválló munkavégzés. Gyorsaság. Garancia. Főbb szolgáltatásaink: Bútor tapétázás; Gipszkarton profilok szerelése; Kőporos vakolat festés. Felújítás, generálkivitelezés

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  5000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nyugodt szível ajánlom mindenkinek Mátyást. Nagyon-nagyon szépen, alaposan dolgozik, megbízható, normális ember. Tényleg egy rossz szavunk nem lehet, minden a megbeszéltek szerint zajlott le, a munkával maximálisan elégedettek vagyunk, lelkiismeretesen dolgozik. Ez úton is köszönöm neki, ritkaság a mai világban az ilyesféle korrektség és alaposság!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkartonozás tetőléccel közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkartonozás tetőléccel: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a gipszkartonozás tetőléccel átlagára 17600 - 33000 Ft/m. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - hogyan választhatunk Békéscsabán?

Békéscsabán a gipszkartonozás tetőléccel szolgáltatáshoz már 23 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Békéscsabán?

Most 18 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTONOZÁS TETŐLÉCCEL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember ezzel a munkával bízható meg: gipszkartonozás tetőléccel vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember a gipszkartonozás tetőléccel mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor gipszkartonozó szakembert hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas