Gipszkartonozás tetőtérben Békéscsaba területén!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 26 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkartonozás tetőtérben árak — 8400-15800 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Békéscsabán környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 gipszkartonozó szakember most online

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Balint

Balint

Ma is elvallalom.

Richard

Richard

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a gipszkartonozás tetőtérben Békéscsabán?

8400 - 15800 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Tamás K.
Tamás K. 5671 Békéscsaba Online

Az egész országban, a családi házak felújítási specialistájával. Kérd az Ingyenes helyszíni felmérésünk és személyesen mindent átbeszélünk. Mindent egykézből. Aktuális trendek szerint. Ingyen helyszíni felmérés. Feladatok amiket vállalok: Panel folyosó felújítás; Gipszkartonozás tetőtérben; Szobafestés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt ár, jo minosegben

Attila R.
Attila R. 5623 Békéscsaba Online

Fő profilunk a lakásfelújítás, úgy családi ház, mint lakás vagy egyéb ingatlan esetében. Szolgáltatásaink: burkolás, kőműves munka, gipszkarton, villany, víz, fűtés szerelés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: fa szerkezezes gipszkartonozás; válaszfalak, javítás gipszkartonnal, olajlábazat mázolás

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mátyással és csapatával nagyon meg vagyunk elégedve! Korrekt, precíz, kreatív és megbízható munkavállaló, reális áron kiváló munkát végeznek! Ajánlom mindenkinek akinek megbízható és igényes szakmai felkészülésre alkalmas szakemberre van szüksége! Köszönjük csodálatos munkáját: Nagy Ferenc

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Megbízható, precíz csapat. Minőségi felújítás. Lakásfelújítás Budapest. Fő profilunk: Panel felújítás; Tetőtér gipszkartonozás; Fürdőszoba átalakítás. Minőségi lakásfelújítás | Ingyenes helyszíni felmérés

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  4000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

2 alkalommal is egyeztettünk az időpontról, amit sms-ben is megerősítettem. A mai napon hiába vártam nem jönnek. A telefonba azt mondta, hogy majd jövő héten.

Gábor K.
Gábor K. 5671 Békéscsaba Online

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Minőségi felújítás. Exclusive kialakítások. Ingyenes felmérés. Lakásfelújítás Budapest. Szolgáltatásaink: Ház felújítás; Belső vakolás; Lábazat festés. Teljeskörű Generálkivitelezés

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Megbízhatóság , mindenre kiterjedő szakmai tapasztalat , lelkiismeretes munka végzés !! Ritka az ilyen vállalkozó a mai világban , csak ajánlani tudom !!

Zsolt T.
Zsolt T. 5600 Békéscsaba Online

Csapatunkkal lakás és házfelújítást, tervezést, generálkivitelezést vállalunk korrekt áron. Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Kulcsrakész házak. Ház- és lakásfelújítás. Házak szerkezetépítése. Generálkivitelezés. Fő profilunk: Kád felújítás; Vakolás; Fürdőszoba átalakítás. Felújítás A-tól Z-ig

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

A megbeszéltek szerint végezték el a munkát. Tartották a határidőt és a költségvetést is. A menet közbeni kéréseket is teljesíteni tudták, nem jöttek zavarba. Nem maradt sok lecseppenés és a mindenfelé elhagyott szerszám, szépen kitakarítottak. Mindent egybevéve elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudom őket.

Gábor P.
Gábor P. 5600 Békéscsaba Online

Szép napot mindenkinek! Villanyszerelés el foglalkozunk már több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Gyors precíz munkavégzés. Feladatok amiket vállalok: gipszkartonozás lépései; polcok, polcrendszerek, álmennyezet rakásagipszkartonozás menete, szobafestő mester

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon szép lett a lakásunk! Gyors,precíz és lelkiismeretes munka, maximálisan elégedett vagyok! Szívesen ajánlom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkartonozás tetőtérben közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkartonozás tetőtérben: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a gipszkartonozás tetőtérben átlagos ára 6800 - 12800 Ft/m. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - hogyan válasszunk Békéscsabán?

Békéscsabán a gipszkartonozás tetőtérben szolgáltatáshoz már 23 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Békéscsabán?

Jelenleg 18 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTONOZÁS TETŐTÉRBEN szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek gipszkartonozó szakembert?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható gipszkartonozó szakembert megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: gipszkartonozás tetőtérben.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy profi gipszkartonozó szakember a gipszkartonozás tetőtérben mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: gipszkartonozás tetőtérben?

A gipszkartonozás tetőtérben és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy gipszkartonozó szakembert bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas