Minőségi lakás 3d tervezés Békéscsabán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Építészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb építészeket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 24 építész közül, 1800-3500 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Békéscsabán bérelj fel a legjobb szakembereket a lakás 3d tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Békéscsabán közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 építész most online

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a lakás 3d tervezés Békéscsabán?

1800 - 3500 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészek Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészt!

10 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók tervezését. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk!

 • Lakás 3d tervezés

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon elégedet vagyok a javítással és a kommunikációval. ( a megbeszélt időbeli visszahívás stb).

Vállalkozásom belsőépítészeti tervezéssel egybekötött lakberendezési tanácsadással, és a hozzá kapcsolódó -3D Fotórealisztikus látványtervek készítésével -Világítás/berendezés/álmennyezet/egyedi bútorok tervezésével -Lakberendezők 2D-s munkáinak/terveinek 3D-ben történő fotórealisztikus kidolgozásával is foglalkozik Célom olyan igényes, modern enteriőrök tervezése, melyek a Megrendelőim egyéniségéhez is igazodnak funkcionálisan és designban egyaránt. - Ha még nem tudja, pontosan hogyan is vágjon bele a felújításba, hogy fog mutatni egy komplett design, ami egyelőre csak a fejében létezik - Ha szívesen bízná másra a tervezés oroszlánrészét - Ha pontos paraméterekkel felkészülten szeretné várni a kivitelezőket - Ha biztosra akar menni, hogy a megálmodott tér kivitelezése megéri a ráfordított időt, pénzt, energiát, ne bízza a véletlenre! - Ha szakemberként elakadt Bútor/Lakás/Egyedileg megálmodott design elem terveinek ügyfele felé történő minőségi prezentálásánál ...Keressen bátran! Kérem, árajánlatkéréskor vegye figyelembe, hogy az alábbi információk birtokában tudok a feltüntetett áraknál személyre szabottabb díjszabással kalkulálni: - Ingatlan alaprajza - Mely helyiségek kerülnek tervezésre - Tervezendő tér stílusa - Vannak-e fix bútorok/elemek, amiket átemelnénk az új designba - Milyen részletességgel kerüljön megtervezésre az adott tér (csak falakat mozgatunk, vagy a bútorszínek, textilek, dekorációs eszközök... meghatározása is a tervezés részét képezze) - Határidő (Érdemes 4-10 hetes tervezői idővel kalkulálni az adott tér komplexitásától függően) Ha csak árak tekintetében szeretne tájékozódni kérem, hívjon!!

 • Lakás 3d tervezés

  10700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, gyors, korrekt szolgáltatás és szerelés.

Attila T.
Attila T. 5671 Békéscsaba Online

Bútorkészítés mesterfokon! Egyedi bútor, szekrény, konyhabútor, kiegészítő tervezése és gyártása

 • Lakás 3d tervezés

  8900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Kedves segítőkész személyzet, gyors precíz munka 😊

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Költségvetés készítés. Több éves tapasztalat. Generálkivitelezés. Tervezés.

 • Lakás 3d tervezés

  7100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Szükségem volt egy jó szakemberre elég hirtelen, sokan megvárakoztattak, horribilis ár mellett, itt ezt nem tapasztaltam , kiváló gyors munka mellett korrekt hozzá állás, ajánlom mindenkinek.

Tamás J.
Tamás J. 5600 Békéscsaba Online

Gyorsan és könnyen alakítható, kifordítható, eltolható üvegterasz tervezése.

 • Lakás 3d tervezés

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Hozzá értő szerelők

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építész lakás 3d tervezés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás 3d tervezés: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a lakás 3d tervezés átlagára 2200 - 4200 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészk - mi alapján választhatunk Békéscsabán?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészt Békéscsabán?

Most 17 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS 3D TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk építészt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható építészt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: lakás 3d tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi építész segítségét?

Egy megbízható építész a lakás 3d tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: lakás 3d tervezés?

A lakás 3d tervezés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy építészt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas