Lakás átalakítás tervezés Békéscsaba területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb lakberendezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 22 lakberendező közül! Korrekt lakás átalakítás tervezés árak — 800-1500 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Békéscsabán közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 lakberendező most online

Pal

Pal

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lakás átalakítás tervezés Békéscsabán?

800 - 1500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Lakásfelújítás munkájára igényes, megbízható, referenciákkal rendelkező csapattal. Elavult, kopott vagy megunta otthonát? Mi felújítjuk. Jelentkezzen ingyenes felmérésre! Minőségi felújítás. Lakásfelújítás Budapest. Megbízható, precíz csapat. Ingyenes felmérés.

 • Lakás átalakítás tervezés

  7900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló árak, gyors és segítőkész kiszolgálás!

Csaba V.
Csaba V. 5671 Békéscsaba Online

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. felújítás. tervezés. családi ház felújítás.

 • Lakás átalakítás tervezés

  8300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Ma voltak nálunk. Gyorsak, pontosak, korrektek. A tájékoztatás kiváló. Semennyire sem értünk a bojlerekhez, simán ránk tukmálhatták volna a bojlercserét, nem lett volna más választásunk, mint hogy hiszünk nekik. De nem tették, hanem megszerelték a régit, pedig lélekben már le is mondtunk róla! Tök korrekt volt a tájékoztatás, ilyet sajnos nagyon ritkán tapasztalok mesterembereknél! Megszerelték a régit, meg is szervizelték, pöpecül működik. Ajánljuk őket, nagyon megbízhatók!

God's Cat
2 éve
Endre P.
Endre P. 5671 Békéscsaba Online

Írj nekünk és mutasd ügyfeleidnek pontosan azt a látványt, amit elképzeltél! Részletgazdag kidolgozás. Valósághű élmény. Szolgáltatások: Építészeti látványterv, 3D termékmodellezés.

 • Lakás átalakítás tervezés

  5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható,korrekt csapat ☺️

Dobje fel otthonának bármely szegletét minőségi tapétáink, vagy posztereink segítségével. Igazán egyedi megoldásokat tudunk megtervezni Önnek

 • Lakás átalakítás tervezés

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Kedves, udvarias, naprakész infók, remek tanácsadás!

János M.
János M. 5671 Békéscsaba Online

Burkolatok, bútorok, anyagok, kiegészítők éppen úgy, ahogy a valóságban. Valósághű élmény. Részletgazdag kidolgozás.

 • Lakás átalakítás tervezés

  8500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Generátor, önindító, ventilátor, ablaktörlő motorok magas szakmai szinten váló javítása! Korrekt ár, korrekt ügyfél kezelés!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező lakás átalakítás tervezés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás átalakítás tervezés: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a lakás átalakítás tervezés átlagos díja 600 - 1100 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Békéscsabán a lakás átalakítás tervezés szolgáltatáshoz már 23 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakberendezőt Békéscsabán?

Jelenleg 18 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakberendező?

Egy lakberendező ezzel a munkával bízható meg: lakás átalakítás tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy lakberendező segítségét?

Egy megbízható lakberendező a lakás átalakítás tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: lakás átalakítás tervezés?

A lakás átalakítás tervezés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy lakberendezőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas