Minőségi mennyezeti repedések eltüntetése Békéscsabán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 szobafestő közül! Korrekt mennyezeti repedések eltüntetése árak — 700-1400 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Békéscsabán környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 szobafestő most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a mennyezeti repedések eltüntetése Békéscsabán?

700 - 1400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

János B.
János B. 5600 Békéscsaba Online

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Házak szerkezetépítése. Generálkivitelezés. Ház- és lakásfelújítás. Kulcsrakész házak. Amiket vállalok: Fűtés rézcső festés, Minőségi munka, Gyerekszoba falfestés, tisztasági festés, padló kiegyenlítés

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  4300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyorsan dolgoztak.

Szobafestés Budapesten és pestmegyében. Érd, Tárnok, Budaörs, Törökbálint. Ingyenes... Feladatok amiket vállalok: Festés hengerrel, Gépi glettelés és Gépi festés, Gépi festés, poszter tapétázás, hideg burkolás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  4300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Szimpatikus, megbízható, kreatív szakember. Korrekt áron dolgozik, nagyon rövid határidővel. Minden úgy történt, ahogy előre megbeszéltük. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal és bátran merem ajánlani mindenkinek! Köszönöm szépen!

15-éve dolgozom építőiparban.Burkoló ként dolgoztam,majd az elvégeztem a szobafestő szakmát,amit azóta is csinálok.Számlaképesen dolgozom,a társammal,ő pedig villanyszerelő képesitésel is rendelkezik,szintén számlaképes. Rövid határidővel dolgozunk,elfogadható áron,hisz nekünk a megrendelő elégedettsége a legfontosabb. Fő profilunk: Meszelés, Szobafesté, Fűtés rézcső festés, illesztős tapétázás, linóleum le rakás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm Miklósnak az elvégzett munkát, minden a terv szerint történt és elégedett vagyok az eredménnyel. :)

Attila S.
Attila S. 5671 Békéscsaba Online

Új építések, felújítások, javítások, tűzgátló engedéllyel, vizsgával, mérési jegyzőkönyvvel, garanciával, referenciákkal. lakásfelújítás generálban. ingyenes árajánlat. csatornázás fűtésszerelés. szobafestés gipszkarton. Fő profilunk: Kerítés festés, Festés, mázolás magas minőség, Konyha festés, knaufastés, fő falazás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Kedves, tisztelettudó, udvarias. Gyorsan reagál, a megbeszélt időpontot betartja. Bonyolult eseteket gyorsan megoldja. Ajánlom!

Szobafestéssel, mázolással, tapétázással valamint homlokzatok külső festésével foglalkozok több mint 20 éve. Igényes, precíz munkára törekszem és tisztaságot hagyok magam után. Új technikákban is járatos vagyok, ezáltal a megrendelő különlegesebb igényeit is meg tudom valósítani. Minden esetben számlát és garanciát biztosítok az elvégzett munkáim után. Feladatok amiket vállalok: Tetőfestés, Beltéri festés-mázolás, Radiátorcső festés, nyílás záró, homlokzat burkolás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Ha van más, azt válaszd!

Korrekt áron, precízen, pontos határidővel, megbízható munkatársakkal, gondos takarítással. Tekintse meg weboldalam. Válasszon minket. Feladatok amiket vállalok: Falfestés szórópisztollyal, Forduljon hozzánk bizalommal, Dekorációs falfestés, hőszigetelés, járólap bontás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Gyors reagálás, tökéletes egyeztetés a felmerülő munkafolyamatokról, korrekt árajánlat, időben megkezdett és befejezett munka. A felújítás közben felemerülő +munka (egyéb a lakás eredeti problémájából adódóan) gyors orvoslása (természetesen ez is korrekten). Csak ajánlani tudom Farkas István szakembert és brigádját.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő mennyezeti repedések eltüntetése közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyezeti repedések eltüntetése: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a mennyezeti repedések eltüntetése átlagos díja 2600 - 5000 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szobafestők - hogyan válasszunk Békéscsabán?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szobafestőt Békéscsabán?

Jelenleg 16 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MENNYEZETI REPEDÉSEK ELTÜNTETÉSE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok szobafestőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható szobafestőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: mennyezeti repedések eltüntetése.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szobafestő?

A jó szobafestő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged a következőre: szobafestő?

Ha profi szobafestő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A mennyezeti repedések eltüntetése és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas