Samsung telefon üvegcsere szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 8 telefon szerelő közül! Korrekt samsung telefon üvegcsere árak — 6800-12800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Krisztian

Krisztian

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a samsung telefon üvegcsere Békéscsabán?

6800 - 12800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Üdv András vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Munkáim:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon alaplap javítás, alcatel kijelző javítás, telefon kijelző karc javítás, telefon újratelepítés

Szolgáltatásaink:, alcatel kijelző javítás, telefon usb csatlakozó javítás, törött kijelző telefon adatmentés, xiaomi akkumulátor csere, telefon újratelepítés

  • Samsung telefon üvegcsere

    5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm Igor, mindent időben, gyorsan, tisztán és kiváló minőségben!!! Nagyon elégedett, ajánljuk őt!!!)))

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Manapság rengeteg új típus kerül piacra, ez akár havonta több készüléket is jelenthet, amit folyamatosan követünk és a lehető leggyorsabban beszerezzük a szükséges alkatrészeket, hogy Önnek már ne kelljen várni rá amikor szükségessé válik a mobiltelefon szerviz. 2021-től nem csak Pesten hanem Budán is megtalálhatóak vagyunk!

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon akkumulátor csere, telefon szoftver javítás, telefon usb csatlakozó javítás, kijelző csere, samsung kijelző csere

  • Samsung telefon üvegcsere

    6200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Mindent tökéletesen csinált, mindent ellenőriztem magam előtt. Megbízhatok benne. Újra meg fogom tenni!

Géza E.
Géza E. 5623 Békéscsaba Online

Tisztelt Érdeklődő! Kiegészítő szolgáltatásaink:, képernyő csere, telefon kijelző javítás, telefon mikrofon javítás, vezetékes telefon javítás, iphone 6 akkumulátor csere

Munkáim:, törött kijelző telefon adatmentés, törött telefon kijelző javítás, xiaomi akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás, beázott iphone javítás

  • Samsung telefon üvegcsere

    6200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Beázott telefont vittem hozzájuk, nem lehetett sajnos megmenteni egy korábbi hazug szervíz miatt. Korrektek voltak, nem kértek bevizsgálási díjat ahogy a weboldalon fel is van tüntetve.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő samsung telefon üvegcsere közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Samsung telefon üvegcsere: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a samsung telefon üvegcsere átlagára 5700 - 10700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan választhatunk Békéscsabán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Békéscsabán?

Jelenleg 7 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MERCEDES SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy autószerelő ezzel a feladattal bízható meg: mercedes szerviz vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a mercedes szerviz mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: samsung telefon üvegcsere?

A mercedes szerviz és összes részfeladata ide tartozhat. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas