Telefon érintőképernyő javítás: erre van szükséged Békéscsabán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 telefon szerelő közül! Korrekt telefon érintőképernyő javítás árak — 6700-12600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Békéscsabán környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 telefon szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Balint

Balint

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon érintőképernyő javítás Békéscsabán?

6700 - 12600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tibor O.
Tibor O. 5600 Békéscsaba Online

Tisztelt megrendelők! Piacvezető garancián túli szervizként az elsők között voltunk, akik elkezdték szolgáltatásukat, és azóta is töretlenül fejlődünk.

Munkáim:, iphone 6s akkumulátor csere, telefon kamera lencse javítás, telefon kijelző csere, kijelző javítás, telefon szoftver javítás

  • Telefon érintőképernyő javítás

    4900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Az ezermester szépen és hatékonyan végezte el a cserét. A megérkezéssel nem volt problémája, és a gép állapotát is megbeszélték.

Üdvözlöm! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, betört telefon kijelző javítás, telefon törött kijelző javítás, telefon kamera lencse javítás, törött kijelző javítás, iphone 8 akkumulátor csere

Amiket vállalok:, telefon kijelző karc javítás, telefon mikrofon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere, törött kijelző javítás

  • Telefon érintőképernyő javítás

    6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Használt, hogy az ipad a javítás nem az első alkalom (törött üveg, nem sok hajlított, lyukasztott sarkok;(((( Ő javított mindent, minden problémát megoldott!!! Nagy és hatékony munka, minden 100! Mester jött a maszk és a kesztyű, hogy nem tudom, de megemlíteni! 23-30-kor elvitték javításra, és 13 órakor az iPad már nálam volt! Nagyon boldog!!! Nagyon köszönöm!!!

Ferenc D.
Ferenc D. 5623 Békéscsaba Online

Üdvözlöm a profilomon. Szervizem kizárólag ANDROID-os, gyártótól független telefonokra, okostelefonok, tabletek, és egyéb híradástechnikai eszközök, GPS-ekre specializálódott szakszerű és teljeskörű szervizelésével, foglalkozik szegeden

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, vezetékes csengő szerelés, telefon üvegcsere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző csere, samsung akkumulátor csere

  • Telefon érintőképernyő javítás

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Mint mindig, gyors, minőségi és rengeteg bónusz. Igor szolgáltatásait veszem igénybe.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon érintőképernyő javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon érintőképernyő javítás: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán a telefon érintőképernyő javítás átlagára 4800 - 9000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles értékeléseket?

Békéscsabán a land rover szerviz szolgáltatáshoz már 8 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 6 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAND ROVER SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: land rover szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a land rover szerviz mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A land rover szerviz és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas