Article Image

Mennyibe kerül a függöny varrás?

Tudja meg, mennyibe kerül egy függöny varrása, és hogyan kérhet árajánlatot.
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Amikor az otthonunk díszítéséről van szó, a függönyök szerepe kiemelkedő. Azonban, amikor kiválasztjuk a tökéletes függönyt, az ár gyakran meglehetősen magas lehet. A függöny varrás árakról azonban érdemes tudni, hogy nem feltétlenül kell drágának lenniük. Ebben a cikkben áttekintjük, hogyan lehet pénzt spórolni a függöny varrásán.

Függöny varrás árak (Ft/méter)

Kategória

2021

2022

2024

Minimális ár 

1.500

1.800

2.000

Átlagos ár

3.500

4.000

4.500

Maximális ár

6.500

7.500

8.500

Ebben a táblázatban bemutatjuk a függöny varrás árait különböző kategóriákban az elmúlt három évben. A minimális ár az egyszerű varrási munkákra vonatkozik, míg az átlagos a szokásos függöny típusokra. A maximális ár pedig a luxus függönyök varrására vonatkozik. Ne feledje, hogy a költségek változóak lehetnek az anyagtól és a függöny típusától függően, és ezek a díjak csak tájékoztató jellegűek.

Tartalomjegyzék 

Miért fontos a függöny kiválasztása?

Amikor függönyt választunk, az anyag és a típus kiválasztása kiemelten fontos, mert ezek befolyásolják a varrás árát. Ha olyan matériát választunk, amely magasabb árfekvésű, mint a többi, akkor magasabb költséget kell fizetnünk a varrásért. Ugyanez igaz a függöny típusára is, mint például a csipkés vagy a dupla függönyökre.

Azonban, ha kreatívak vagyunk és a számunkra legjobb anyagot és függöny típust választjuk, akkor meg lehet találni a legjobb árakat is. Például, ha nagykereskedelmi áron vásároljuk meg az anyagot, akkor akár 40-50% -ot is megtakaríthatunk a végösszegből.

Függöny típusok és árak

Függöny típusa

Anyag típusa

Ár (Ft/méter)

Rolófüggöny

Szövet

7.000 - 13.000

Lézerkivágásos függöny

Műszál

4.500 - 8.000

Horgolt függöny

Pamut

3.500 - 6.500

Tűzött függöny

Selyem

17.000 - 35.000

Pliszé függöny

Poliészter

7.500 - 14.000

Szalagfüggöny

Vászon

5.000 - 10.000

Ne feledje, hogy az árak változóak lehetnek az anyagtól és a varrás bonyolultságától függően.

Vágyik az egyediségre és a kreativitásra? Akkor bátran kérjen árajánlatot a függöny varrására még ma!

Ajánlatkérés

Mi befolyásolja a függöny varrás árát?

Például az anyag költsége, a függöny típusa, mérete és formája, valamint a varrás bonyolultsága és a szállítási költségek is.

Az anyag díja általában az első és legfontosabb tényező, amely befolyásolja a függöny varrásának végösszegét. Változóak, de vannak olyanok árak is, amelyek általánosan vannak használva a különböző anyagokhoz. A pamut például 2.000-4.000 forint között van, míg a selyem 15.000-25.000 forint közötti méterenként.

Anyagok és árak

Anyag típusa

Jellemzők

Ár (Ft/méter)

Pamut

Légáteresztő, könnyű, könnyen tisztítható

2.000 - 4.000

Selyem

Luxus, puha, könnyű, de drága

15.000 - 25.000

Poliészter

Tartós, könnyen kezelhető, színtartó

2.500 - 3.700

Műszál

Strapabíró, könnyen tisztítható, színtartó

3.500 - 6.500

Vászon

Sűrű, tartós, nehéz, természetes hatású

4.500 - 7.500

Bársony

Puha, luxus, nehéz, hangulatos

12.000 - 25.000

Válassza ki az igényei szerint megfelelő anyagot, és vegye figyelembe a költségeket is.

Tippek a pénz spórolásához a függöny varrásánál

Az anyag és a függöny típusának kiválasztása után meg kell találnunk a lehető legjobb ajánlatot a varrásra. Néhány tipp, amely segíthet a spórolásában:

  1. Keresse meg a legjobb árat: Használjon összehasonlító oldalakat, ahol több üzlet költségeit is összehasonlíthatja.
  2. Vásároljon anyagot nagykereskedelmi áron: Ha nagy mennyiségben vásárolja meg a matériákat, akkor nagyobb kedvezményeket és jobb ajánlatokat kaphat.
  3. Használjon saját varrógépet: Ha rendelkezik saját varrógéppel, akkor nem kell fizetnie a varrásért, így spórolhat.
  4. Vegye figyelembe az anyag árát és minőségét: Ha olyan textilt választunk, amely magas minőségű és hosszú élettartamú, akkor hosszú távon pénzt takaríthatunk meg.
  5. Válassza ki a megfelelő függöny típusát: Ne feledje, hogy a függöny típusa is befolyásolja az árat, így ha szeretne spórolni, válassza ki a legmegfelelőbb típust.

Miért érdemes a függöny varrásába befektetni?

Lehet, hogy a függöny varrásának költsége magasnak tűnik elsőre, azonban hosszú távon nagyon is megéri befektetni a varrásba. Az egyedi elkészítés lehetővé teszi, hogy teljes mértékben megfeleljen az Ön igényeinek, amelyet nehéz lenne egy boltban találni. Ráadásul a függöny varrása magas minőségű anyagokból hosszú távon megtakaríthatja a pénzt, mivel azok sokkal tovább tartanak, mint a tömeg gyártott függönyök.

Ezenkívül, ha jól tervezi meg a függöny varrását, az javíthatja az otthona megjelenését és értékét is.

Hol lehet megtalálni a legjobb árat a függönyvarrására?

Ha az árakat és a minőséget keresi, akkor a textilgyártókhoz kell fordulnia. Sok textilgyár kínál anyagokat nagykereskedelmi áron, amelyek kiváló minőségűek és nagyon kedvező áron vásárolhatók meg.

Függöny varrás árai

Varrás típusa

Ár (Ft/méter)

Alapszabású varrás

2.500 - 3.500

Horgolás

2.500 - 5.000

Ráncfelvarrás

3.000 - 4.500

Tűzött varrás

4.500 - 7.000

Hímzés

5.500 - 10.000

Lézergravírozás

7.000 - 15.000

Ne feledje, hogy az árak változóak lehetnek az anyagtól és a függöny típusától függően. Válassza ki az igényei szerint megfelelő függönyvarrás típust!

Sikeres függöny varrás szakemberrel a Qjob.hu-n

Amikor új lakásba költöztünk Debrecenbe, tudtam, hogy szeretnék minőségi függönyöket az otthonomba. Azonban a bolti árak magasak voltak, és nem akartam az anyag minőségét is kockáztatni a szűk költségvetésemben.

Ekkor találtam rá a Qjob.hu-ra, és meglepődtem, hogy milyen sok szakember közül választhatok. Végül kiválasztottam Anikót, aki évek óta varrónőként dolgozik a városomban.

Felvettem a kapcsolatot Anikóval, és hamarosan találkoztunk, hogy átbeszéljük az elképzeléseimet és az anyagokat. Ő nagyon segítőkész volt és sok hasznos tippet adott nekem.

A függönyök elkészültek, és amikor átvettem őket, lenyűgözött a minőség és a pontos munka. A matériák és a színválasztás pontosan olyan volt, amilyet elképzeltem, és az árak is meglepően kedvezőek voltak.

Nem csak minőségi függönyöket kaptam, hanem egy megbízható szakembert ismertem meg, akinek azóta is szívesen ajánlom a szolgáltatásait. Köszönöm, Anikó és köszönöm, Qjob.hu!

Gyakran ismételt kérdések 

Mennyibe kerül egy függöny varrása?

Változó lehet, attól függően, hogy milyen anyagból készül és milyen bonyolult a varrás. Általában a varrás ára méterenként 1.500-4.000 forint között mozog.

Milyen anyagot válasszak a függöny varrásához?

A pamut, a len, a poliészter és a selyem a leggyakoribb anyagok, amelyeket függöny varrására használnak.

Hol tudok anyagot vásárolni függöny varrásához?

Nagykereskedelmi áron vásárolhat a textilgyártók boltjaiban vagy az interneten. Keresse azokat az üzleteket, ahol nagyobb kedvezményeket és jobb árakat kínálnak nagy mennyiségű vásárlás esetén.

Következtetés

Reméljük, hogy ezek a tippek segítenek az Ön számára a függöny varrásának pénzügyi vonzerejének növelésében. Ne feledje, hogy a függöny varrása lehetővé teszi az egyéni igények kielégítését, javíthatja otthona megjelenését és értékét, és hosszú távon pénzt takaríthat meg. Használja az általunk ajánlott tippeket, hogy megtalálja a legjobb árat és minőséget a függöny varrásához.

Ha szeretne minőségi függönyöket, de nem akar túl sokat költeni, akkor ne habozzon, és lépjen kapcsolatba varrónőkkel!

Kapcsolatfelvétel

Szövegíró, 2 éves tapasztalattal a háta mögött. Írta ezt a függöny varrás ár című cikket. Alaposan utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést