Article Image

Profi szakembert találni még nem volt ilyen egyszerű! - Partnerségbe lépett a DEKRA Akademie Felnőttképző Központ és a Qjob.hu

Szerződést kötött a Qjob.hu szakemberkereső és a DEKRA Akademie Felnőttképző Központ.

Szerződést kötött a Qjob.hu szakemberkereső és a DEKRA Akademie Felnőttképző Központ. A partnerség létrejötte által a DEKRA nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal rendelkező szakembereket biztosít majd a Qjob.hu felületén, ezzel nagyobb biztonságot adva az oldalon regisztrált megrendelők számára. De nem csak a szakik kiválasztása kap könnyítést, hanem a Qjob.hu segítené szeretné a DEKRA diákjait azzal, hogy tanulmányaik befejeztével gyakorlatot szerezhetnek az oldalra felkerülő alkalmi munkákkal.

Gyakorlat teszi a mestert, tartja a mondás. Viszont néha előfordul, hogy egy képzés elvégzése után a szakember nem rendelkezik kellő gyakorlattal ahhoz, hogy felkérjék őt egy jól fizető munkára. A DEKRA Akademie Felnőttképző Központ és a Qjob.hu szakemberkereső a partnerségük létrejöttével pontosan ezen szeretne változtatni, és közös erővel megfelelő gyakorlatot biztosítani a DEKRA diákjainak. Azok a diákok, akik DEKRA oklevelet készülnek szerezni, tanulmányaik után lehetőséget kapnak arra, hogy a Qjob.hu felületén kínált alkalmi munkákból válogassanak kedvükre. A munkák elvégzésével a képzés során tanultak elmélyítésére és a munka világában való tapasztalat szerzésére kapnak esélyt a diákok.

A partnerség megkötésével egy új funkció is bevezetésre kerül a Qjob.hu weboldalán, amely a megbízók számára nyújt majd egy nagyobb biztonsági faktort a szakemberekkel szemben. Minden DEKRA által kiadott nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal rendelkező, regisztrált szakembert egy külön kitűzővel fogja megkülönböztetni az oldal. Az új funkció segítség lehet majd azoknak a megrendelőknek, akik esetleg eddig nem mertek feladatot kiadni bizalmatlanság miatt, de azok számára is, akik egy igazoltan okleveles szakemberre szeretnék magukat bízni. 

A szakemberek szakértelme széles skálán mozog, legfőképpen a ház körüli, vagy a házban lévő teendőkben tudnak segíteni. Megtalálható köztük rengeteg profi villanyszerelő vagy háztartási gépekkel foglalkozó szakember, de ha valakinek egy méhészre netán emelőgép-kezelőre, hegesztőre esetleg érintésvédelmi szakemberre lenne szüksége, így biztosan nyélbe tudnak ütni egy üzletet. 

A DEKRA Magyarország 1925-ös megalakulása óta azon dolgozik, hogy partnereinek a lehető legmagasabb fokú biztonságot nyújtsa a közlekedésben, a munkahelyeken és a háztartásokban. 

A vállalatcsoport szolgáltatási területeinek középpontjában az ember és az őt szolgáló eszközök állnak. Ez utóbbiakkal, azaz a gépekkel, berendezésekkel és mindazzal, ami azokkal kapcsolatos, az „Industrial” (ipari és építésügyi ellenőrzések, anyagvizsgálatok, felülvizsgálatok, termékvizsgálatok, terméktanúsítás, rendszertanúsítás, tanácsadás, munkahelyi vizsgálatok, környezetvédelmi vizsgálatok és munkavédelmi, környezetvédelmi szakértői tevékenység) és az „Automotive” (főként gépjárművek időszakos vizsgálata) üzletág foglalkozik. A „Personnel” ágazat súlyponti témája az ember: tevékenysége elsősorban képzésekre és továbbképzésekre terjed ki.

Szerezz Dekra kitűzőt friss okleveleddel! Regisztrálj szakemberként a Qjob.hu portálon:

Regisztrálj szakemberként!

Felnőttképzőként a DEKRA Akademie Felnőttképző Központ célja a munkaerőpiacon keletkezett űröket betölteni, az elsajátított szakmákkal megélhetési biztonságot kínálva. 

A Qjob.hu szakemberkereső lényege, hogy bárki megadhat egy feladatot, amit el kíván végeztetni egy általa megszabott összegért cserébe, és ezekre az ajánlatokra szakemberek jelentkeznek. A Qjob.hu ezt az alkalmi munkafolyamatot igyekszik lebonyolítani, ezzel tehermentesítve a két felet egy gyors megoldást biztosítva. Remek üzlet ez a megbízó számára ugyanis akár 40%-ot is megtakaríthat a piaci árakhoz képest, miközben teljeskörűen ellenőrzött szakemberekkel lép kapcsolatba.

tudja, milyen egyszerű szakembert találni!

Hagyj megjegyzést