Article Image

Mennyibe kerül az esküvői torta?

Országos viszonylatokat nézve egy szelet torta ára 1.200 Ft - 2.500 Ft-os költségig is terjedhet. Egy 100 fős esküvő esetén a torta átlagosan 65.000-68.000 forintba kerül.
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Esküvői torta árak 2024-ben

Egy esküvői torta átlagosan 60.000 – 70.000 forintba kerül országszerte. Azonban számos tényező befolyásolja az esküvői torta átlagos költségét, beleértve a torta méretét, az összetevőket, a szintjeinek számát, a kiszállítás helyét és a különleges ízeket vagy dekorációkat.

Esküvői torta átlagos árak, ár statisztika

Esküvőre szeretnél egy tortát rendelni?

Érdeklődj előre!

Esküvői torta rendelés

Tartalomjegyzék

Az esküvői torta díjszabásai országos viszonylatban

Országos átlagos költség

50.000 Ft

Minimum ár

40.000 Ft

Maximum ár

120.000 Ft

Hogyan tudjuk megbecsülni a megfelelő méretét az esküvői tortának?

Vegyük számításba, hogy pontosan hány vendéget is várunk az esküvőnkre, így még a menyasszonyi torta rendelésének leadását megelőzően tisztában lehetünk vele, hogy a tortánk egy, vagy pedig több szintből fog állni. A több szintes torták költségesebbek is, egy két emeletes torta esetén is átlagosan 50.000 – 80.000 Ft-os költségre kell számítsunk.

Méretek alapján lebontva, hogy egy esküvői torta hány szeletre osztható szét

Egy szintes torta

18 cm-es átmérő

10 szelet

22 cm-es átmérő

16 szelet

26 cm-es átmérő

22 szelet

30 cm-es átmérő

24 szelet

Emeletes torta

Alsó szint: 20 cm | Felső szint: 15 cm

36 szelet

Alsó szint: 25 cm | Felső szint: 15 cm

50 szelet

Átlagos esküvői torta költségek

Az esküvői torta árak országunkban átlagosan 60.000 forintba kerül de a díjak 40.000 és 120.000 forint között mozoghatnak számos tényezőtől függően. 
A cukrászok általában az esküvői süteményeket szeletenként árazzák be, ez a díj 1.000-2.500 forintos árat takar, a végső összeg függ a sütemény összetettségétől, méretétől és kialakításától, mely hozzájárul a költségünk emelkedéséhez, ha az adagonkénti díjszabást nézzük.

Az esküvői tortát sütő cukrászok az esküvői témát, színpalettát és a kedvenc ízünk felhasználásával készítik el a tökéletes tortát a különleges napunkra. Az esküvő napján a desszertasztal tartalmazhat hagyományos, többszintű tortákat vagy kisebb, esetleg egyedi egyszintes esküvői torta is olyan, amit különböző formákban, ízekben és méretekben elkészíthetnek. Egy klasszikus tortát igazi műalkotássá varázsolhatnak a különleges torta díszítés: friss virágok, cukorvirágok, tortatészták és egyéb dekoratív esküvői tortatrendek.

A legtöbb cukrász az mennyasszonyi torták-at szeletek szerint árazza be, ami a torta összetettsége, összetevői, mérete és kialakítása alapján történik. A speciális, egyedi sütemények, tortatervek és a többszintű, emeletes torta árak általában nagyobbak.

Az esküvői torta átlagárai különböző városokban

Hogyan lehet kiszámítani az esküvői torta költségét?

Mielőtt menyasszonyi tortát vásárolnánk, fontos, hogy ne csak azt tudjuk, milyen formatervezést szeretnénk (például kedvenc rusztikus esküvői tortáink közül), hanem azt is, hogy mennyit vagyunk hajlandóak költeni rá. Ehhez ismernünk kell az esküvői torták árát.

Az alábbiakban egy esküvői torta összeállításának példája látható. Bár az ár sütés és dizájnt nézve mindig változik, ez a hasznos illusztráció segíthet megérteni az esküvői torta árának kiszámítását. Ne feledjük, hogy az esküvői torta árak szeletenként, és nem tortánként kerül kiszámításra.

Szelet szerinti költség kalkulátor

36 szeletes torta

Alsó rész 20 cm, Felső 15 cm

1.200 Ft/szelet

50 szeletes torta

Alsó rész 25 cm, Felső 15 cm

1.200-1.400 Ft/szelet

100 szeletes torta

Alsó rész 30 cm, Középső rész 22 cm, Felső rész 15 cm

1.400 – 1.600 Ft/szelet

Milyen tényezők befolyásolják az esküvői torta árát?

Menyasszonyi torták rendeléskor számos tényező határozza meg, hogy mennyibe is kerül a végső tortánk.

Az évszak

Ellentétben néhány esküvői beszállítótípussal, akik általában az év különböző időpontjaiban módosítják az áraikat, az esküvői torták költségei nem annyira szoktak változni az évszaktól függően.

Ennek ellenére némi növekedést tapasztalhatunk, ha az esküvői csúcsidőben és/vagy egy hétvégén házasodunk össze, mivel az esküvői torták szállítói lesznek a legelfoglaltabbak.

Az esküvőd helye

A budapesti és a megyeszékhelyek esküvői torták szállítói általában magasabb árakkal rendelkeznek, mint az országi többi része, bár más tényezők is befolyásolják a költségeket.

Gondolnunk kell a lehetséges szállítási díjakra is

A helyszín elfekvése növelheti a torta összköltségét, mivel a legtöbb süteménykészítő szállítási díjat számít fel a torta kiszállítása során, megtett kilométer alapján.

Néha költséghatékonyabb, ha valaki olyat bízunk meg a kiszállítással, aki közelebb van a megcélzott helyünkhöz. A kiszállítás általában ingyenes 20-50 km-en belül, utána pedig kb. 150-300 Ft/-ot számítanak fel km-enként. 

Az esküvői torta mérete

Az esküvői torta mérete és a rengeteg ember, akit ki kell hogy szolgáljunk, hatással lesz a végső árra.

Ha olyan esküvői tortára van szükségünk, amely legalább 100 esküvői vendéget kell, hogy megetessen, akkor legalább három-négy szintes tortát kell rendeljünk, amely önmagában már 110.000-120.000 Ft-os árkategóriában mozog. Egy három szintes torta elkészítési ideje akár egy hetet is igénybe vehet.

Vendégek száma szerinti torta árak

Vendégek száma

A torta ára

A torta emeleteinek száma

30 vendég részére torta

22.000 Ft

1-2 emeletes

50 vendég részére torta

44.000 Ft

2-3 emeletes

75 vendég részére torta

52.000 Ft

2-3-4 emeletes

85 vendég részére torta

55.000 Ft

3-4 emeletes

100 vendég részére torta

61.000 Ft

3-4 emeletes

120 vendég részére torta

100.000 Ft

4-5 emeletes

Az esküvői torta tervezése

Míg az esküvői torta mérete az árképzés egyik fő tényezője lesz, az egyetlen dolog, amely a legnagyobb hatással lesz arra, hogy mennyibe kerül az esküvői torta, az az általunk választott dizájn. Egy olyan torta kialakítása, amely sok részletet tartalmaz, mint például a kézzel készített cukorvirágok, a kézi csővezeték részletei, a fodrok, stb., sokkal hosszabb elkészítési idővel jár, ezért növeli a torta költségét is.

Egyetlen cukorrózsa elkészítése egy órát is igénybe vehet! Kézzel készített esküvői torta dísz, például: cukorvirágok, kézi csővezetékek, fodrok, sablonozási munkák – bármi, ami munkaigényes, növeli egyben az árat is, mivel mi a cukrász mesterek idejéért és a készségükért fizetünk főként.

A „meztelen” esküvői sütemények például sokkal kevesebb munkával járhatnak, mintsem a kézzel készített bevonattal lévő társaik.

Egyszerű esküvői torta, fehér torta

Klasszikus, fehér esküvői torta

Azt gondolhatjuk, hogy az egyedi megrendelés növeli az árat, és bizonyos esetekben így is van – de nem mindig. A költségek mindig attól függnek, hogy milyen a tervezés, legyen szó korábbi tervezésről vagy egy teljesen új elképzelésről. Egy nagyon egyszerű esküvői torta dizájn például kevesebbe kerülne, mint egy korábbi, nagyon részletes terv. A tortákat mindig személyre szabják, mivel mindig vannak olyan elemek, amelyek eltérőek lesznek.

Közeledik a nagy nap?

 Tervezz meg az egyedi esküvői tortádat a Qjob-on! Kérj könnyen és gyorsan árajánlatot!

Egyedi ajánlatkérés

Az esküvői torta hozzávalói

A dizájn részleteitől eltekintve, a választott sütemény típusa is változhat. A gyümölcstorták és azok, amelyek prémium termékeket, például pezsgőt és likőröket tartalmaznak, drágábbak, mint mondjuk egy vaníliaszivacs. 

Szín és dizájn

Az egyszerű esküvői torta szeletenkénti ára emelkedhet, ha a vásárló különleges színt kér, amelyet a cukrásznak egyedileg kell elkészítenie a cukormázhoz vagy a tortatésztához.

Különleges torta díszítés, az egzotikusabb színek, mint például az ehető arany szín vagy az ehető aranylevél, vagy a bonyolultabb tortarajzok és színsémák, mint például a sokszínű rétegek vagy az ombre (színátmenetes) részek, szintén növelhetik a szeletenkénti költséget.

Egy átlagos esküvői torta szeletenkénti ára 1.200 és 1.600 forint közé tehető, míg a legolcsóbb szelet 1.000 forint, úgy a legdrágább 3.500 Ft is lehet.

Többszintű esküvői torták

Számos magas sütemény is rendelkezésünkre áll. Elegánsak és kreatívak, csábítóan csavarják a hagyományokat az ujjunk köré.

Az elmúlt években a párok többsége egyrétegű tortát rendelt az esküvőjére, míg az előző évet nézve ez az arány kezd átfordulni a többrétegű torták felé. A cukrászok a „dupla hordós süteményt” használják a minimum két szintes sütemények leírására, amelyek halmozottan, vagy egy hosszúkás rétegnek tűnnek, amikor cukormasszával vagy dekoratív tortajegyekkel borítják. A magas süteményeket és a további rétegeket összetettebb létrehozni, ezért az ár emelkedhet a méret növekedésének tükrében.

Többszintű esküvői torta

4 emeletes esküvői torta

Hozzávalók és a sütemény íze

A cukrászok szinte bármilyen ízkombinációt létrehozhatnak, amit megálmodunk az esküvőnk napjára. A többrétegű esküvői torták, amelyek mindegyike különböző ízű, vagy többféle töltési lehetőséggel rendelkezik, általában szeletenként többe kerülnek, mint az egyszerűbb ízkombinációjú vagy hagyományos ízű sütemények, mint a vanília, a csokoládé vagy a vörös bársony.

Az organikus, gluténmentes vagy egzotikus összetevőket tartalmazó esküvői torták általában szeletenként drágábbak, mint a hagyományos elkészítésű sütemények.

Paleo torta, mindenmentes vagy esetleg vegán esküvői torta az, amire vágysz?

Bármilyet kérhetsz!

Mentes torta érdekel

Esküvői torta bevonat és cukormáz

Vajkrém és a cukormáz a két leggyakoribb esküvői tortabevonat, amely használatos. A cukormázat általában egy réteg vajkrémre kell önteni, hogy a cukrász így két réteg bevonatot tudjon készíteni, amikor cukormázzal dolgozik. 

Milyen esküvői tortát szerezhetünk a költségvetésünkért?

Annak érdekében, hogy az esküvői torta megrendelése a lehető legegyszerűbb legyen, összeállítottunk egy útmutatót arról, hogy mit várhatunk el egy tortagyártótól 40.000 és 120.000 forint közötti áron.

Bár ezek az árak nem minden esküvői torta szállító esetében azonosak, mivel számos tényezőt kell figyelembe venni, jó iránymutatást nyújtanak azoknak a pároknak, akiknek fogalmuk sincs, mit kaphatnak az esküvői tortára szánt pénzükért cserébe.

A Qjob.hu szakemberkereső portálján számos cukrász közül választhatunk, akik még rendelkeznek szabad időpontokkal az évre, így egy gyors hirdetésfeladást követően fel is vehetjük velük a kapcsolatot, megosztva velük, hogy milyen elképzelésekkel rendelkezünk, majd várva a visszajelzésüket.  

Esküvői torta 40.000 – 45.000 Ft-ért

Esküvői torta árak lehetnek kevesebb, mint 40.000 Forint, ennyibe kerül egy nagyon egyszerű, általában egyszintes esküvői torta, amit vajkrémmel vagy cukormázzal rendelhetünk. Mivel ez az értékhatár a legalsó szegmenset érinti, nincs lehetőség a túlzottan magasszintű személyre szabhatóságra. Egyszerű tortára számíthatunk, amely körülbelül 20-30 embert szolgál ki. Mindig növelhetjük a torta szépségét virágokkal és tortafeltétekkel. 

Alternatív megoldásként nagyobb tortát is kaphatunk ezen árért cserébe, ha saját magunk vállaljuk a díszítését. Ha nagy esküvői partira készülünk és sok vendéget szeretnénk etetni, akkor érdemes a kiskereskedők és magánszemélyek felé fordulnunk a torta elkészítését illetően. Ez egy nagyszerű és olcsóbb opció lehet a kisebb költségvetéssel rendelkező pároknak.

Esküvői torta 52.000 – 55.000 Ft-ért

Ha az esküvői torta költségvetését 52.000 – 55.000 Ft-ra növeljük, akkor már több lehetőség áll rendelkezésünkre. Számíthatunk arra, hogy részletesebb egyrétegű esküvői tortát vagy egy kisméretű, egyszerű vagy esetleg "meztelen" kialakítású kétszintes esküvői torta az, amit ilyen árért megengedhetünk magunknak, amely akár 50 embert is kiszolgál!

2 emeletes esküvői torta, egyszerű torta

Kis virágos, két emeletes mennyasszonyi torta

Esküvői torta 65.000 – 68.000 Ft-ért

Legfeljebb 65.000 – 68.000 Ft-ért a pároknak három szintes esküvői tortát is van lehetőségük elkészíttetni, amely akár 100 embert is kiszolgálhat. Egy háromszintes esküvői torta kialakítása 65.000 Ft-ért valószínűleg meglehetősen egyszerű dizájnú lesz, és gyakran a vajkrém lesz bevonatként, szemben a cukormázzal. Friss virágok használhatók alternatívaként cukorvirág helyett ebben az árkategóriában, hogy csökkentsük a kölségünket.

Esküvői torta 80.000 – 95.000 Ft-ért

Ebben az árkategóriában a tervezés már sokkal összetettebb lehet, friss gyümölcsöket, bogyókat és selyemvirágokat is tartalmazhatnak, szép és igazán igényes, egyedi esküvői torta hozható létre már ezen az áron. Ez az árkategória a kiinduló szint egy háromrétegű cukormázas süteményhez, mely alkalmas 80-120 fő kiszolgálására. Azok a párok, akik 80.000-95.000 Ft-ot szánnak az esküvői tortájukra, több ízválasztásra és részletesebb kidolgozásra számíthatnak, mintsem az alacsonyabb árfekvésű torták esetében.

Esküvői torta 95.000 Ft-tól 

Megemeli a lehetőségek tárházát az, hogyha akár 95.000 Ft-ba kerülő esküvői torták terén is gondolkodhatunk. Ezen az áron akár már három vagy négy szintes tortákat is kaphatunk, részletes kidolgozással – virágkompozíciókkal, cukormázzal karöltve. Akár 150 fő ellátásra is elégnek bizonyul ez a választás. Az alábbi diagram megmutatja, az adott torta lebontása aszerint nézve, hogy hány vendég számára elegendő.

Vendégek száma az esküvőn meghatározza a torta árat is

Sütemény szállítási díjak

A torta szállítása a fogadóhelyre egy másik tényezője az esküvői torta teljes költségvetését nézve. A sütemények szállítása 20-50 km-es körzetben ingyenes, ezt túllépve 150-300 Ft-ot számolnak fel km-enként. A szállítás vidéki kiszállás esetén költségesebb, míg Budapesten ez ingyenes. 
A sütemények szállítása és beállítása nagy koordinációt igényel. A komplex kialakítású süteményeket gyakran összerakják a szállítás után, ezért ellenőrizzük a helyszínen, hogy van-e szabad hely a torta összerakásához.

Győződjünk meg arról, hogy a légkondiciónáló beállításai megfelelőek ahhoz, hogy a sütemény több órán keresztül egy adott helyen lehessen. Határozzuk meg, hogy a süteményt kell-e hűteni a szállítás és a beállítás között, például a fagylalt töltelék vagy a szuper lágy krémsajt megolvad a melegben. Feltétlenül hozzuk össze az esküvői koordinátort vagy a napszakos személyt a cukrászattal a tökéletes megtervezéshez. 

Felszerelés kölcsönzés

Ha süteménydarabokat vagy állványokat bérlünk a cukrásznál, növelhetjük az összköltségünket. Érdeklődjünk a helyszínen és a vendéglátóhelyeken, hogy tudják-e biztosítani számunkra ezt a felszerelést.

Hogyan lehet bérelni egy esküvői torta sütőt?

  • Süteménykóstoló tartása

Ütemezzünk kóstolást több cukrászatnál és győződjünk meg róla, hogy különféle esküvői torta ízek és stílusok is elérhetőek, amikből kóstolhatunk. A cukrászok minimális díjat számíthatnak fel a süteménykóstolásért. 

  • Rendelés időzítése

Amint lefoglaljuk esküvői helyszínünket, fontoljuk meg a cukrász lefoglalását is. Ez extrémnek tűnhet, de a kisebb pékséges gyakran csak egy esküvői tortára korlátozzák magukat, ahogy sok helyszín csak egy esküvői fogadást rendez naponta. Egy népszerű esküvői tortasütőnek legalább négy hónap átfutási időre van szüksége, bár sok cukrász felár ellenében gyorsabb szolgáltatást is kínál.

  • Tortaszállítás

Győződjünk meg arról, hogy a cukrász biztos szállít-e esküvői tortákat a kiválasztott helyszínre. A cukrászok többsége azt javasolja, hogy fizessünk a torta szállításáért, különösen egy magas, többrétegű sütemény vagy bonyolult dekoráció esetén, ahol szükséges egy emeletes tortadoboz is. Így a süteményre költött pénz nem veszik el, ha egy nem szakember megpróbálja mozgatni vagy összeszerelni a darabokat.

Előfordulhatnak olyan szituációk, amikor nem azt kapjuk, amire számítunk, vagy pedig a torta és a rajta lévő díszítés megsérül. Ebben az esetben kérhetjük helyreállító szakemberek segítségét, akik a cukormasszából készült díszeket korrigálni tudják, mielőtt még eljönne a várva várt ceremónia. Ehhez a leggyorsabb megoldást a Qjob.hu szakemberei tudnak biztosítani!

  • További elemek

Döntsük el, hogy vőlegényi tortát szeretnénk-e vagy további pékárukra vagy desszertasztalra van szükségünk, például gluténmentes ételeket vagy tematikus süteményeket kívánunk a nagy napon felszolgálni.

Hogyan lehet pénzt megtakarítani egy esküvői tortán

  • Kérjünk olcsó lehetőségeket

A cukrászok kedvezőbb esküvői torta csomagokat kínálhatnak alacsonyabb költségvetésű esküvőkre. 

  • Használjunk mini süteményeket a különböző ízek bemutatásához

A különböző ízlehetőségek felkínálása is lehetséges opció, a költségek növelése nélkül. A mini süteményeket felkínálhatjuk a nagyok mellett. A jelenlegi népszerű íz a vanília-fehér csokoládé, amely bolyhos fehér csokoládéhabbal töltve kóstolható, olasz habcsók vajkrémmel. 

  • Hagyjuk ki a speciális effektusokat

Egy egyszerű, minimális díszítésű tortalap elegáns és költséghatékony. Maradjunk távol a bonyolult mintáktól és a színsémáktól, fogadjunk el egy letisztultabb tortaopciót. 

  • Válasszunk vajkrémes cukormázat

Azoknak a pároknak, akik spórolni szeretnének, a vajkrémes cukormáz finom és szinte mindig kevesebbe kerül szeletenként, mint a cukormassza. 

Milyen kérdéseket tegyek fel egy esküvői cukrásznak, mielőtt felbérlem?

Tervez kóstolási időszakokat?

Ez jó alkalom arra, hogy leüljünk egy-egy tortasütővel, hogy megbeszéljük a részleteket (azaz az esküvő dátumát, helyét és időpontját), valamint leteszteljük az ízeket, a cukormázakat és a töltelékeket.

A kóstolásnak van díja?

Egy másik fontos szempont a költségvetés. Mennyit vagyunk hajlandóak költeni az édesszájúságunk kielégítésére? Gyakran előfordul, hogy a süteményeket sütő cukrász egy kis előleget számít fel a kóstolás fejében, de ezt bele kell foglalni a szerződésbe.

Hogyan jellemezné a torta tervezési stílusát?

A cukrász ugyanúgy megfogalmazhatja a tervezési stílusát, mint az esküvői témát magát. Ha termékeik nagy részét hivatalos esküvőkre gyártják, előfordulhat, hogy nem javasolják a vajkrém használatát, vagy ha termékeik nagy részét nem hivatalos esküvőkre állítják elő a gazdaságokban, akkor nem javasolják a cukormassza használatát.

Kínál vegán-, glutén-vagy tejmentes süteményeket?

Nem csak azt kell megadnunk a cukrász számára, hogy hány szintes tortát kell sütnie ahhoz, hogy minden vendégünket megkínálhassuk, hanem azt is jeleznünk szükséges, hogyha valakinek valamilyen allergiája vagy étrendi sajátossága van, mint például vegánság. Lehet, hogy tudnak kínálni más alternatívát, például olyat mint egy vegán esküvői torta.

Van szállítási díja?

Az íztesztelési díjhoz hasonlóan a cukrásznak előleget kell fizetnünk a szállításért, de ezt a szerződés megírásakor alkalmazni is szokás.

Ad bérelhető eszközöket?

Az esküvői tortánk nem lehet állvány nélkül! Fontos, hogy említsük meg, mire lesz szükségünk ahhoz, hogy kiemelkedjen a tortánk a lehető legmegfelelőbb módon. Gondoljuk át, hogy szükségünk van-e egy asztalra, tányérra, tálcára vagy tálalókészletre esetleg? 

Kínál más típusú desszerteket?

A desszertkijelzők már divatba jöttek a recepciókon. Ki tudna ellenállni annak, hogy hazavigyen egy elvihető dobozt, amely tele van süteményekkel és különleges, ízletes finomságokkal?

Gyakran Ismételt Kérdések

Hány szeletes mennyasszonyi torták vannak?

4 szeletes tortáktól kezdve egészen 100-120 szeletes tortákig válogathatunk, a kérdés már csak az, hogy hány vendég számára szeretnénk biztosítani a tortát, illetve hogy milyen költségvetést szánunk az esküvői tortára.

Milyen ízű torták vannak?

A variációk száma szinte végtelen, a jól bevált ízek főként a csokoládé és a különböző gyümölcsök, melyek különlegesebb ízvilággal is keverhetőek: passiógyümölcs, levendula vagy akár epres-bazsalikom. A teljes listáért érdeklődjünk az adott cukrászunknál.

Hogyan kell tárolni egy esküvői tortát?

A csupasz torták és a marcipán fajtájúak általában jól bírják a strapát, 2-3 óra után se veszítenek a kinézetükből. Ezzel szemben a vajkrémes torták megrepedezhetnek és hamar olvadni kezdenek, így érdemes az esküvő napján egy hűtőt biztosítani a helyszínen.

Hogyan kell esküvői tortát vágni?

Először is osszuk fel körülbelül egyforma mennyiségekre. A szép szeletek elérésének érdekében törekedjünk arra, hogy minden szelet előtt tisztítsuk le a kést, a felszolgáláshoz pedig desszert tányérokat használjunk.

Az esküvő előtt mennyi idővel előre kell megrendelni a tortát?

Egy nevesebb esküvői tortákat készítő cukrászda vagy szakember már akár fél évvel előre felveszi a megrendeléseket, így ha mi erről lecsúszunk, könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy másvalakihez kell forduljunk. Érdemes előre gondolkodnunk és minimum 6-8 hónappal előbb megrendelni az esküvői tortánkat.


A Qjob-ot hónapról-hónapra egyre több szakember és megbízó használja. Ennek köszönhetően egyre hatékonyabban találhatnak egymásra megbízó és megbízott. Megnézhetjük a szakemberek ajánlásait, referencia munkáit, a készségeiről tájékozódhatunk a profilukon.

Létrehozok egy feladatot!   Szakemberként regisztrálok!

Bettina, cikk szerzője
Tapasztalt szövegíró
Bettina, több mint 5 éves tapasztalattal rendelkező szövegíró, aki már számos témában írt cikket, ezúttal a "Esküvői torta árak" című cikkével segíti az olvasókat. Cikkében részletesen bemutatja a témát és információkat nyújt a szolgáltatás árazásáról.

Hagyj megjegyzést