Article Image

Mennyibe kerül egy szemöldök tetoválás?

A szemöldök tetoválás árak manapság 45.000 és 80.000 forint között mozognak. Természetes hatású technikával készült microblading tetoválás pedig 70.000 Ft-ba kerül átlagosan.
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Mennyibe kerül a szemöldök tetoválás 2024-ben?

A szemöldök tetoválás árát befolyásolhatja, hogy hol és milyen szakember által készíttetjük. A kozmetikus által készített szemöldök tetoválás árak alacsonyabbak, 20.000 és 40.000 Ft körül vannak, míg egy kifejezetten sminktetoválásra szakosodott szalonban akár 60-90.000 Ft-ba kerül a szemöldök tetoválás. A legmagasabb összeg 170.000 Ft, de az átlagos díjak 40-60.000 Ft között mozognak!

Szemöldök tetoválás ár statisztikák

Tartósan szép szemöldököt szeretnél?

Akkor szemöldök tetoválás a megoldás! Egy kattintással érdeklődhetsz az egyéni árak felöl!

Szemöldök tetoválás


Tartalomjegyzék


Szemöldök tetoválás árak

Árkategória

Árak

Átlagos ár

60.000 Ft

Minimum ár

35.000 Ft

Maximum ár

200.000 Ft

Mennyibe kerül szemöldök tetoválása Magyarországon?

Ha a magyarországi árakat és szolgáltatásokat vesszük figyelembe, elmondható, hogy átlagosan 40-50.000 Ft között mozognak a szemöldök tetoválás árak. Ha a 3 legnépszerűbb szolgáltatás költségét szeretnénk szemléltetni, azt a következő diagrammal tudnánk megtenni:

Mennyibe kerül a 3 legnépszerűbb szemöldök tetoválás?

Mi is az a szemöldök tetoválás, milyen fajtái vannak?

A szemöldöktetoválások célja alapvetően ugyanaz: a fakó, hiányos vagy megkopott szemöldököt erősítik a szakemberek. Az elmúlt pár évtizedben nagyon sokat alakult ez a szakma és technika is. Az erős kontúroktól eljutottunk odáig, hogy rendkívül természetes hatást tudnak már elérni a tetoválók. Lássuk, milyen szemöldöktetoválásokat tudunk elkülöníteni és ezeket milyen áron tudjuk igénybe venni.

Szemöldöktetoválás típus szerinti árak

Szemöldöktetoválás típusa

Átlagos költsége

Microblading szemöldök tetoválás

50-90.000 Ft

3D szálas szemöldök tetoválás

65-80.000 Ft

Hibrid szemöldök tetoválás

45-65.000 Ft

Soft powder szemöldök tetoválás (púderes szemöldök tetoválás)

40-65.000 Ft

Satíros szemöldök tetoválás

30-50.000 Ft

Szálazott szemöldök tetoválás

50-65.000 Ft

Mára a folyamatos fejlődésnek köszönhetően elég széles skálán válogathatunk. Ez vonatkozik mind a kivitelezésre, mint a szemöldök tetoválás árak változataira egyaránt. Az egyik legkedveltebb, a szálad szemöldök tetoválás árak például középtájon, középkategóriás értékkel találhatók meg.

Mit tartalmaz az ár és mi befolyásolja az árakat?

Mivel sok-sok lehetőség áll előttünk, ezért joggal merülhet fel bennünk a kérdés, hogy vajon miket is tartalmaz a szemöldök tetoválás ára? Most néhány általános kérdések keresztül szeretnénk megválaszolni ezt a kérdést!

Szemöldök tetoválás árak

Benne-e van az árban a satírozás?

Igen! Már, amelyik típusnál van kifejezetten satírozásos technika. Összességében elmondható, hogy minden esetben tartalmazzák a szemöldök tetoválás árak a színezést, satírozást, dúsítást, melyiknél éppen, hogyan nevezik. A klasszikus satírozás, mint technika, azonban egyre inkább megy ki a divatból. Ennek oka pedig a fejlődő technológia és az, hogy ennek köszönhetően sokkal természetesebb végeredményt kaphatunk (pl.: microblading szemöldök tetoválás).

A bőröm típusa befolyásolja a szemöldök tetoválás árát?

Ha bőrtípus alatt a bőrünk állapotát értjük, akkor határozott IGEN a válaszunk! A különböző problémák, bőrtípusok más-más módon nehezíthetik az egyes technikákat. Ha most kifejezetten a legnépszerűbb, microblading technikát nézzük, a következő problémák fennállása esetén nem javasolt ez a módszer:

  • Ekcéma
  • Psoriasis
  • Keratosis pilaris (=fullicularis keratosis, =”csirkebőr”)
  • Dermatitis
  • Krónikus pattanások
  • Rosacea
  • Kiemelten zsíros bőr

Természetesen ez is csak abban az esetben igaz, ha a fentebb említett tünetek, problémák a szemöldök környékén, alatt is jelen vannak! Viszont ezeken kívül van még néhány tényező, ami szintén kiemelendő a fentebb említett technika esetében:

  • Már meglévő szemöldök tetoválás
  • Botox vagy egyéb töltőanyag
  • Kemoterápiás kezelés (maximum orvosi konzílium után)
  • Leégés
  • Terhes vagy szoptató nők
  • Súlyos szívbetegségben szenvedők
  • Hemofília
  • Lupus

Mitől függ a szemöldök tetoválásnak az ára?

A szemöldök tetoválás árak egyik alapvető befolyásoló tényezője az, hogy milyen típusú tetoválást szeretnénk. Ezen felül a fentebb is említett bőrtípusok és bőrproblémák és drágíthatnak a kezelésen. Valamint az sem elhanyagolható tényező, hogy az első tetoválásunkat szeretnénk csináltatni vagy esetleg egy elrontott szemöldök tetoválást javíttatnánk ki. Viszont, ami szintén fontos tényező lehet még, az a szolgáltatás igénybevételének helyszíne.

Helyszín

Magyarország egyes településein alacsonyabbak, máshol magasabbak a szemöldök tetoválás árak. Ennek oka a kereslet és a kínálat viszonya egymáshoz. De lássuk, hogy a legnagyobb településeken mennyibe kerülnek egy szemöldök tetoválás? (Kifejezetten a microblading szemöldök árakat vizsgáltuk). 

Szemöldök tetoválás a közelben?

Keresd meg a hozzád legközelebb lévő szemöldök tetováló szalont vagy kozmetikát egy kattintással!

Találj szakembert!

Település szerinti árak

Település

Tetoválás költsége

Szemöldök tetoválás Budapest

70-100.000 Ft

Szemöldök tetoválás Kecskemét

35-70.000 Ft

Szemöldök tetoválás Debrecen

40-80.000 Ft

Szemöldök tetoválás Győr

50-70.000 Ft

Szemöldök tetoválás Miskolc

45-70.000 Ft

Szemöldök tetoválás Pécs

48-80.000 Ft

Szemöldök tetoválás Szeged

40-65.000 Ft

Szemöldök tetoválás Székesfehérvár

46-65.000 Ft

Szemöldök tetoválás Kaposvár

50-70.000 Ft

Ahogy láthatjuk, elég hasonló árak vannak a piacon. Például Kaposvár szemöldök tetoválás árainak tekintetkében egy erős középmezőnyben végez. Míg határozottan Budapest vezeti a sort a Microblading technika árait figyelembe véve.

Hogyan zajlik egy szemöldök tetoválás?

Ha már láttuk, hogy mennyibe kerül a microblading Budapesten vagy éppen Győrben, nézzük meg azt is, hogyan mi a szemöldök tetoválás menete?!

Előrajzolás

Talán ez a legfontosabb lépés a tetoválás során. Hiszen, ha nincsenek meg a megfelelő alapok, akkor a kivitelezés is csúszni fog. Maga a rajzolás átlagosan 1-1,5 órát is igénybe vehet a teljes folyamatból.

Szemöldök tetoválás folyamata

Az előrajzolás elengedhetetlen, hogy tökéletes végeredményt kapjunk!

Érzéstelenítő krém használata

A lidokainos érzéstelenítő használatának célja, hogy sokkal kellemesebb, elviselhetőbb legyen a szépítkezés. Hiszen ez mégiscsak egy tetoválásról van szó, ami önmagában kicsit kellemetlen lehet. A behatási ideje nagyjából 10-15 perc, így elég gyorsan kezdődhet is a folyamat.

Barna szálás szemöldök tetoválása

Az érzéstelenítő hatása után kezdődhet is maga a művelet, ami nagyjából szintén 1-1,5 órát vesz igénybe. A microblading során a saját szőrszálak alá berajzolják a nagyon vékony szálakat. Ezek pedig sokszor még a saját szemöldök szálakkal is összetéveszthetők.

A végeredmény pedig egy esztétikus és szép szemöldök, aminek köszönhetően rengeteg időt spórolhatunk meg a reggeli készülődés során!

Korrekció

A gyógyulási időszak után számítanunk kell még egy korrekciós procedúrára. Ennek célja, hogy a szemöldök tetoválás varasodás utáni állapotában még látható hézagokat, hiányokat is pótolni tudják a szakemberek. Ez a korrekció is ahhoz járul hozzá, hogy egy természetes szemöldök legyen a végeredmény.

Szemöldök tetoválás végeredmény

Ahhoz, hogy tökéletes végeredményt kapjunk, fontos, hogy a varasodás során ne kaparjuk, ne szedjük le, hagyjuk, hogy magától lehulljon a var a szemöldöünkről!

A tetoválás utáni időszak

A szemöldök tetoválás gyógyulási folyamata nagyjából 3-5 hét. Ebből az időszakból kiemelkedik a szemöldök tetoválás utáni első hét. Ekkor ugyanis azt tanácsolják a szakemberek, hogy a vendégek mérsékeljék a sportot a túlzott izzadás miatt, valamint az áztatást és a vízzel való érintkezést. A korrekció gyógyulása pedig még gyorsabb, ez mindössze egy hetet vesz igénybe.

Szerencsére nem kell attól tartanunk, hogy a szemöldök tetoválás gyógyulása alatt bármilyen nagyon látványos, természetestől elütő dolog történnek a szemöldökünkkel. Pár napig picit sötétebb lesz a terület, esetleg némi hámlás tapasztalható majd. Ezeken kívül azonban semmi olyan, ami miatt takargatnunk kellene magunkat.

Mit tehetek, ha nem úgy sikerül a tetoválás, ahogy vártam?

Először is, ne ítéljünk elhamarkodottan! Ez azt jelenti, hogy ne az alapján hozzunk meg a döntést, hogy tetszik vagy nem tetszik, hogy milyen a szemöldökünk, amikor felkelünk a székből. Hiszen a gyógyulási folyamat során még halványodik, kicsit változik a színe. Ha azonban a gyógyulás után már látjuk, hogy nem azt az eredményt kaptuk, amire vártunk, akkor is van lehetőségünk a lézeres szemöldök tetoválás eltávolítása mellett dönteni.

Hogyan történik egy régi szemöldök tetoválás javítása?

Erre 3-féle lehetőség is van:

  • Festés utáni korrekció
  • Már meglévő tetoválás alakítása, formázása
  • Tetoválás eltávolítása/halványítása majd a végső verzió kialakítása

A festés utáni korrekció is bizonyos javítás, ezt azonban a friss tetoválás után 1-3 hónapon belül szokták alkalmazni. A már meglévő tetoválás tovább alakítására akkor van lehetőség, ha szélesíteni, dúsítani szeretnénk. Vagy pedig, ha nem kék árnyalatos festékkel készült úgy, hogy most barna árnyalatos szemöldököt szeretnénk. Amennyiben a szélességével vagy a színárnyalattal sem vagyunk megelégedve, akkor kerül számításba a fentebb már említett szemöldök tetoválás eltávolítása. Az eltüntetés, halványítás után pedig kezdődhet a végleges kialakítás.

Mit kell tudnia egy szakembernek, ha szemöldök tetoválást is csinál?

Lássuk csak, hogy milyen képzettséggel, készségekkel, tapasztalattal vagy éppen felszereltséggel kell rendelkeznie egy szakembernek, aki szemöldök tetoválásra adja a fejét!

Sminktetováló tanúsítványa, megszerzett végzettsége

Ahhoz, hogy sminktetoválással foglalkozhassunk, különböző tanfolyamokat is elvégezhetünk. Vannak alap és gyorstalpalók, amiket akár már 3-7 nap alatt megcsinálhatunk. Ezen kívül további 2-3 napos vagy 1-2 hetes időszakok vannak, amikor továbbképzéseken vehetünk részt az újabb és újabb technikák elsajátítása érdekében.

Árakat tekintve elég változatos díjakkal találkozhatunk. Ugyanis 120.000 és 1.000.000 Ft között mozognak ezek a tanfolyami díjak. Sok esetben a komplex, alapozó kurzusok kerülnek többe, ahol az elméleti és a gyakorlati kivitelezést is el kell sajátítani, valamint a gépet is meg kell vásárolni (amire sok esetben kedvezményt is tudnak biztosítani). Az alapozás után az 1-3 napos továbbképzések ehhez képest mást olcsóbbak, hiszen 120-300.000 Ft közötti összeget kell érte fizetnünk

Sminktetováló tapasztalata

A tanúsítvány megszerzése mellett szintén nagyon fontos, hogy a szakember releváns tapasztalattal rendelkezzen. Ha 1-2 próbamunka láttán elégedettek vagyunk, akkor sokat spórolhatunk, hiszen a szakember még akkor építi ki a vendégkörét, szerzi meg a portfóliójához szükséges ajánlásokat. Így pedig a 40-80.000 Ft-os díj helyett lehet, hogy 20-30.000 Ft-nál többet nem is kell fizetnünk. Ha azonban csak és kizárólag a sok-sok évnyi tapasztalattal és több ezer vendéggel a háta mögött választjuk ki a tetoválónkat, akkor az eredeti árakkal kell majd számolnunk.

Használt eszközök és felszerelések

Ez a pont is kiemelkedően fontos, ha helyet és szakembert szeretnénk választani. Hiszen minél szélesebb eszközparkkal és felszereléssel rendelkezik a szakember, annál többféle szolgáltatást tud majd nekünk is nyújtani. Így pedig valószínű, hogy megtaláljuk azt a típusú szemöldöktetoválást, ami tetszik is és jól is áll.

Kompetenciák

Végül, de nem utolsó sorban pedig a kompetenciák is kiemelten fontosak. Mit kell tudnia egy profi szakembernek? Legyen pontos, precíz, jó megfigyelő. Ezek mellett hallgassa meg a vendég kívánságát és az alapján segítsen neki kiválasztania  tökéletes formát és színt. Tudjon szakmai segítséget nyújtani, de ne erőltesse a saját akaratát.

Nézz szét milyen profi szakemberek végeznek szemöldök tetoválást!

Szemöldök tetoválót keresek

Hogyan választhatom ki tetováló szalont árak alapján?

Rengeteg szalonnal és még több árral találkozhatunk, ha elkezdünk böngészni az interneten. Már-már a bőség zavarát érezhetjük, ami megnehezítheti a döntésünket.

Az első kérdés, hogy az-e a legfontosabb számunkra, hogy mennyibe kerül egy szemöldök tetoválás? Ha igen, akkor ez alapján meg tudjuk nézni a 60 km-es vonzáskörzetünket és ki tudjuk választani az olcsó szemöldök tetoválás árak közül a számunkra legkedvezőbbet. Ha azonban az a legfontosabb, hogy egy minőségi és természetes hatású szemöldök tulajdonosai legyünk, érdemes lehet egyel drágább kategóriában gondolkoznunk.

Fontos, hogy mindig vessük össze a lehetséges helyszíneket! Nézzünk sok-sok referencia munkát, olvassunk ajánlásokat, kérdezzük az ismerőseinket, akik esetleg átestek már ezen a kiválasztási folyamaton. De ha még így is nehézségekbe ütközik a keresési folyamat, mondunk most pár tippet, ami segíthet, hogy megtaláljuk a szemöldök tetoválás árak és szolgáltatók közül a számunkra leginkább passzolót!

Tippek hogyan találj jó szakembert

Mutatjuk, hogyan néz ki egy alaposan átgondolt és körültekintő folyamat, aminek hatására garantált, hogy megtaláljuk a szakembert, aki segíthet nekünk!

  1. Gyűjtsük ki a lehetséges helyszíneket, szakembereket!
  2. Szelektáljunk vélemények alapján!
  3. Nézzük meg a referencia munkákat!
  4. Vessük össze az árakat!
  5. Olvassunk a szakember után és foglaljunk egy konzultációs időpontot!

Szemöldök tetoválást szeretnél?

Kérj ingyenes ajánlatot a kozmetikusoktól! 

Szemöldök tetoválása érdekel

Szemöldök festése

Döntünk felelősségteljesen, hiszen az eredményt 4-5 évig is viselni fogjuk!

Gyakori kérdések 

Összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett és megválaszolásra váró kérdéseket. Reméljük, minden felmerülő kérdésre pontos választ tudtunk adni!

Megéri-e a szemöldök tetoválás?

Ez teljesen egyén függő és csak akkor derül ki, ha elkészült a végeredmény. Hiszen ha 4-5 évig csak annyi dolgunk van, hogy évente 1-szer visszamegyünk korrekcióra, de egyébként reggel kikelve is dúsnak tűnő, természetes szemöldökünk lehet, akkor igen, sokaknak már megérte!

A szemöldök tetoválása olcsóbb mint a microblading?

Ezen kérdés megválaszolásához először tisztázzuk azt, hogy mit is tud a microblading! Ez egy olyan speciális, mikropengés (ahogy a neve is mutatja) eszköz, amivel sokkal vékonyabb vonalakat lehet húzni, mint egy hagyományos tetováló géppel. Ennek köszönhetően pedig sokkal természetesebb végeredményt kapunk. Így, ilyen értelemben a microlading is az egyik típusa magának a szemöldök tetoválásnak.

Ez a kifinomultság természetesen az árakon is meglátszik, hiszen az ezzel a technikával készített szemöldök akár dupla annyiba is kerülhet, mint a satíros vagy púderes változata! A microblading ugyanis 50-90.000 Ft között alakul átlagosan, míg az említett 2 technika már 30-60.000 Ft között is elérhető.

Mit kell tudni a microblading tartóssága kapcsán?

Ha ezt a technikát választjuk, akkor nem árt tudnunk, hogy nem örök életű a tetoválás. A teljes kikopás nagyjából 4-6 év. Ez teljesen egyénfüggő, amit nagyban befolyásolhat az ember életitele, kiválasztása. Ha azonban makulátlan szemöldököt szeretnénk, 1-1,5 év után érdemes megejteni még egy korrekciót.

Milyen eredményt kaphatunk a lézeres szemöldök tetoválás eltávolítás után?

Maga a folyamat is nagyon változatos, hogy mennyi idő alatt látszik már hatékony eredmény. Hiszen nem mindegy, hogy egy pár hónapos, egyszer festett szemöldököt szeretnénk eltávolíttatni vagy egy 15-20 éve folyamatosan utánfestett társát.

Alapvetően az a tanácsos, ha egy koncepcióval érkezünk az eltávolításra is. Tehát tudjuk, hogy milyen végeredményt szeretnénk. Ennek köszönhetően a szemöldököt csak addig halvánítják, ameddig muszáj, onnantól kezdve kezdődhet a tetoválási folyamat. Ennek célja pedig már egy sokkal természetesebb, esztétikusabb hatás.

Ez a gyógyulási folyamat is nagyjából 3-4 hét, a költsége pedig alkalmanként 60-200.000 Ft is lehet.

Miért érdemes a Qjob szakembereit keresni/felkérni?

Azért javasoljuk, hogy profi szakemberkereső portálakon regisztrált szolgáltatók kezeléseit vegyük igénybe, mert így elég körültekintően járhatunk el. Hiszen az oldalon lehetőségünk van megtekinteni a részletes profil adatokat, a vevői ajánlásokat, valamint referencia munkákat egyaránt. Ennek köszönhetően pedig megtalálhatjuk a legjobb szemöldök tetováló budapesti szalonját is. Így pedig garantált, hogy a tetovált szemöldökünk elkészítése egy igazi profi kezeire van bízva!

Szerző: Puskás Bettina

Frissítve: 2024.01.03.

Szakember által ellenőrizve: Smikál Regina

Ellenőrzés dátuma: 2024.01.03.


 A Qjob-ot hónapról-hónapra egyre több szakember és megbízó használja. Ennek köszönhetően egyre hatékonyabban találhatnak egymásra megbízó és megbízott. Megnézhetjük a szakemberek ajánlásait, referencia munkáit, a készségeiről tájékozódhatunk a profilukon.

Szakember keresés   Szakemberként regisztrálok!

Bettina, cikk szerzője
Tapasztalt szövegíró
Bettina, a tapasztalt és megbízható szövegíró, aki már számos szépségápolási témában megmutatta tudását, ezúttal a "Szemöldök tetoválás árak" című cikkével segíti az olvasókat. Cikkében Bettina részletesen bemutatja a szemöldök tetoválás folyamatát, az eljárás különböző technikáit, és részletes információkat nyújt a kezelések árazásáról.

Hagyj megjegyzést