Article Image

A kedvelt YouTube blogger követői alkalmi munka megbízásait teljesítette

Youtuberünk földet hordott, kocsit mosott, füvet nyírt és még likőrt is készített, mindezt a követői alkalmi munka megbízásából

De, hogyan is kerül egy majd' 500 ezer követővel rendelkező tartalomgyártó Gyálra, hogy földet mozgasson a kert egyik végéből a másikra vagy éppen Esztergomba, hogy a házi likőr elkészítését sajátíthassa el? Kezdjük az elején a történetet!

 

Új ügyfeleket szerzek, közvetítők és jutalék nélkül keresek pénzt a Qjob.hu segítségével - Regisztrálj ingyen!

Zsozeatya a Qjob-al való együttműködése révén készítette el először azt a figyelemfelhívó videóját, amiben egy egyedi nézőpontból mutatja be az oldalt és a benne rejlő lehetőségeket. Úgy, ahogy eddig még senki! A maga sajátos formájában, "Juan Pablo Alvarez Carlos Daniel Eszmeralda Puniella" bőrébe bújva kéri követőit, hogy adjanak fel olyan hirdetéseket, elvégzendő feladatokat a portálon, amiket ő teljesen ingyen és bérmentve fog nekik elvégezni. Lehet ez bármilyen fizikai munka, ő boldogul vele, hiszen a "német mérnöki precizitás sugárzik belőle". Ebben a július 17-én felkerült Youtube videójából azt is megtudhatjuk, hogy hajlandó kimeszelni a spejzt - hiszen úgy mázol, mint egy mester -, leverni a vakolatot, vagy éppen felmarni a betont. De mit nyer az, aki megdolgoztatja kicsit az „atyát”? Egyrészt természetesen 1-2 órára egy ingyen munkaerőt, másrészt pedig egy remek lehetőséget, hogy azon nézői, akik szeretnének esetleg vele személyesen is találkozni, ezt most megtehetik.

Rengeteg ajánlat érkezett, amiben különböző tevékenységek elvégzésére invitálnák meg kedvenc videósukat. Ezek közül ő azonban 4-et választott ki. Az alkalmi munkák elvégzését természetesen dokumentálta és videó formájában augusztus 21-én ezt közzé is tette nézői számára.

Alkalmi munka árak

Alkalmi munka Budapest

Munka árak

PR cikk írása

20.000 Ft

Logó elkészítése

15.000 Ft

Nagy takarítás

15.000 Ft

Vízvezeték szerelő témában blog cikk írása

10.000 Ft

Lufik vásárlása és házhozszállítása

30.000 Ft

Hol és milyen munkákban kellett jeleskednie?

  • Földmozgatási munka (Gyál)
  • Fűnyírás (Budapest)
  • Cefre és likőrkészítés (Esztergom)
  • Kocsimosás (Gyömrő)

A földhordási munka során Nándinak segített betemetni a lyukat, amit a kutyák alkottak, miközben átástak a szomszédhoz. A Youtuber szorgosan lapátolta a földet, hogy teljesíteni tudja a rá háruló feladatot és ne okozzon csalódást a nézőjének. Gyálról Budapestre utazott, hogy egy gyönyörű kertet gondozzon és nyírja le a füvet. Először ugyan elromlott a kezei között az első fűnyíró, de ő mégis sikeresen vette az akadályt, és ahogy ő fogalmaz "sebészi pontossággal odametszett a gyepnek". Ezek után tett egy kis kitérőt Esztergom felé, hogy Zoltánnak és Bettinek nyújtson segítő kezet almadarálásban és cefrekészítésben. Persze nem jeleskedett annyira ebben a feladatban, így Zoltánék csak egy elégséges minősítést tudtak adni neki.Végezetül pedig a megbízóik iránymutatásával készített egy jó kis házi likőrt is. A napot pedig Gyömrőn zárta, ahol lemosta a Merse Fiat-ját, szintén a hozzá passzoló, elengedhetetlen vicces előadásmódjában.

De miért is érdekes ez számunkra?

Egyedi és különleges módon mutatta be a Qjob lényegét, a szakemberkeresést. Hiszen bármilyen kompetens munkavállalót könnyedén találhat bárki, ha alkalmi munka elvégzéséről van szó. Youtuberünk is arra biztatja a nézőit, hogy ha bárkinek szakemberre van szüksége, aki „nem olyan léhűtő”, mint ő, akkor ezen a felületen keresztül könnyedél megtalálhatja a számára legideálisabb munkavállalót.

Értesz a videóvágáshoz, a grafikai munkákhoz? Vagy éppen takarítanál szabadidődben? Nem esik le a karikagyűrű az ujjadról, ha lapátot vagy ásót kell ragadni? Esetleg már-már varázsütés szerűen üzemeled be az elektronikai gépeket? Akkor jó helyen jársz! Hiszen a Qjob.hu-n 16 fő kategória és azon belül is több, mint 160 alkategória közül választhatod ki, hogy milyen feladatra keresel szakembert vagy éppen milyen típusú munkát vállalnál. Akár te magad is a kezedbe veheted a sorsod és kompetenciáidnak megfelelően válogathatsz a feladott hirdetések között.


Válj szakemberré és találj ügyfelet!

Szakember leszek


Az oldalnak napról napra egyre több aktív felhasználója van, aminek köszönhetően egyre gördülékenyebb az alkalmi munka feladása és vállalása egyaránt. Az oldalon közzétett információk, vélemények alapján pedig megbízóként biztosak lehetünk abban, hogy profi szakember dolgozik az általunk felkínált munkán. Munkavállalóként pedig ellenőrizhetjük a visszajelzések alapján, mennyire megbízható vagy éppen pontos a megbízónk.Az sem kizárt, hogy hosszútávú együttműködés születik egy egyszeri megállapodásból, ahogy arra láthattunk már példát a Qjob rövid, de annál eseménydúsabb történelmében.

Qjob szakember

Hagyj megjegyzést