Article Image

Olcsó kerítés ötletek - Hogyan építhető baráti áron egy kerítés?

Ha kerítést szeretnénk építeni, de nem szeretnénk sok pénzt költeni rá, akkor jó hírünk van: számos olcsó kerítés ötlet van, amelyek könnyen elkészíthetők és jól néznek ki.
Ajánlatkérés szakemberektől
Szakember segítségére van szükség??Ajánlatkérés szakemberektől

Ebben a cikkben bemutatunk néhány nagyszerű ötletet, amelyekkel egyedi és szép kerítést építhetünk baráti áron.

Hogyan választhatunk olcsó kerítés ötleteket?

Az olcsó kerítés ötletek kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe kell venni. Fontos, hogy a kerítés megfelelően illeszkedjen a kert vagy az épület stílusához. Emellett érdemes olyan anyagot választani, amely olcsó és könnyen beszerezhető. Végül, de nem utolsósorban, a kerítésnek tartósnak és ellenállónak kell lennie az időjárás viszontagságai ellen.

A szakik gyorsan és könnyen építhetik Önnek egy szép kerítést, amely tartós és időtálló.

Vegye fel velük a kapcsolatot és tudjon meg többet arról!

Kerítés építése

Olcsó kerítés ötletek

Farönk kerítés

A farönk kerítés egy nagyszerű ötlet, amelyet könnyen elkészíthetünk baráti áron. Ehhez szükségünk lesz néhány farönkre és kötelekre. A farönköket egymás mellé kell helyezni és kötelekkel összekötni, hogy stabilan álljanak. A farönkök természetes megjelenése nagyon szép és különleges kerítést eredményez. 

Árak: Farönk: 1.000 - 5.000 Ft/db

Festett palló kerítés

Ha szeretnénk egy színes és kreatív kerítést, akkor a festett palló kerítés nagyszerű választás lehet. Ehhez szükségünk lesz néhány használt pallóra és festékre. A pallókat festéssel kell kezelni, hogy ellenállóak legyenek az időjárás viszontagságaival szemben, majd összekötni őket, hogy egy szép kerítést kapjunk.

Árak: Használt palló: 100 - 500 Ft/db.

Kő kerítés

A kő kerítés egy időtálló és tartós megoldás. Habár drágább, mint néhány másik ötlet, a kő kerítés szép és klasszikus megjelenést kölcsönöz az otthonunknak. Ehhez szükségünk lesz néhány nagyobb kőre, amelyeket egymás mellé helyezünk, majd rögzítjük őket cementtel vagy habarccsal.

Árak: Nagyobb kő: 5.000 - 10.000 Ft/db

Kerítés régi ajtókból

Ha szeretnénk egy egyedi és kreatív kerítést, akkor használjunk régi ajtókat. Az ajtók lehetnek különböző méretűek és színűek, így a kerítés igazán egyedi lesz. Az ajtókat egymás mellé kell helyezni és rögzíteni, hogy stabilan álljanak.

Árak: Régi ajtó: 2.000 - 10.000 Ft/db

Építőipari hálóból

Az építőipari háló kerítés egy olcsó és könnyen telepíthető megoldás. Az építőipari hálót feszítsük ki és rögzítsük, majd kész is a kerítés. A háló alatt kertet alakíthatunk ki, vagy dísznövényeket ültethetünk.

Árak: Építőipari háló: 500 - 1.500 Ft/m2.

Fa rúd kerítés

A fa rúd kerítés egy nagyon egyszerű és olcsó megoldás. Ehhez szükségünk lesz néhány fa rúdra és kötelekre. A fárudakat egymás mellé helyezzük és kötelekkel összekötjük, hogy stabilan álljanak.

Árak: Fa rúd: 200 - 500 Ft/db

Varratlan drótháló kerítés

A varratlan drótháló kerítés egy olcsó és időtálló megoldás. Az egyetlen dolog, amire szükségünk van, az a varratlan drótháló és az arra szolgáló oszlopok. Az oszlopokat a földbe kell ásni és a dróthálót rá kell erősíteni.

Árak: Varratlan drótháló: 1.000 - 2.000 Ft/m2

Dekoratív betonkerítés

A dekoratív betonkerítés egy szép és időtálló megoldás. A betonkerítéshez szükségünk lesz formákra, amelyek segítségével megformázzuk az elemeket. Lehet színezni is, hogy még vonzóbbá tegyük.

Árak: Beton formák: 5.000 - 10.000 Ft/db

Fa deszka kerítés

A fa deszka kerítés egy klasszikus megjelenést kölcsönöz az otthonunknak. Ehhez szükségünk lesz néhány fa deszkára és oszlopokra. A deszkákat egymás mellé kell helyezni és az oszlopokra rögzíteni, hogy stabilan álljanak.

Árak: Fa deszka: 350 - 800 Ft/db

Fém háló kerítés

A fém háló kerítés egy tartós és olcsó megoldás. A fém hálót feszítsük ki és rögzítsük az oszlopokra. A háló alatt kertet alakíthatunk ki vagy dísznövényeket ültethetünk.

Árak: Fém háló: 500 - 1.500 Ft/m2

Záró gondolatok

Az olcsó kerítés ötletek számos lehetőséget kínálnak arra, hogy egyedi és szép kerítést építsünk baráti áron. Fontos azonban, hogy figyelembe vegyük a kerítés stílusát, az anyagot és a tartósságot is. A fenti ötletek közül bármelyiket kiválaszthatjuk, hogy igazán egyedi és szép kerítést építsünk.

Gyakran Ismételt Kérdések

Melyik az olcsóbb megoldás: fa kerítés vagy fém háló kerítés?

Általában a fém háló kerítés olcsóbb, de mindkét megoldás olcsó lehet, ha megfelelően választunk anyagot és építőanyagot.

Milyen anyagokat ajánlanak az olcsó kerítés építéséhez?

A farönk, a használt palló, az építőipari háló, a fa rúd és a varratlan drótháló olcsó anyagok lehetnek az olcsó kerítés építéséhez.

Mennyi ideig tart az olcsó kerítés építése?

Az olcsó kerítés építése attól függően változhat, hogy milyen ötletet választunk és milyen méretű a terület. Általában azonban az olcsó kerítés építése nem tart sokáig.

Kapcsolatba lépés

Ha további segítségre van szüksége az olcsó kerítés építése során, vegye fel a kapcsolatot a szakemberekkel! Szakembereink vállalják a kerítés építését, javítását és karbantartását is.

Ha egy olcsó, de időtálló kerítést keres, akkor mi segíthetünk.

Olcsó kerítés építése

a cikk szerzője

Hagyj megjegyzést