Article Image

Az öt legjobb hely Olaszországban városnézésre vagy hosszabb nyaralásra

Olaszország sokféle látványosságot kínál az olasz Alpoktól Rómaig és Szicíliáig. Az országban rengeteg szépséges és különböző hely van, amelyek közül itt az öt legjobbat mutatjuk be!

A Bella Italia rendkívül sokrétű, így számos gyönyörű, érdekes helyet kínál a megcsodálható műemlékek széles skálájával – az olasz Alpoktól a virágzó toszkán dombokon át Róma örök városáig és a cipő alján található Mezzogiornóig, ahonnan remek a kilátás a lélegzetelállító Szicíliára. Olaszországban hihetetlenül sok gyönyörű és mindenekelőtt rendkívül különböző hely van, amelyeket érdemes meglátogatni. Az itt bemutatott öt legjobb olaszországi hely csak egy kis része az ország gazdagságának.

Ötletet keres egy olasz kikapcsolódáshoz? Megértjük. Olaszország ideális úti cél városlátogatáshoz és hosszabb nyaraláshoz egyaránt. Érezze az egyedi hangulatot, próbálja ki a finom ételeket, nézzen meg gyönyörű városokat. Önnél Olaszország melyik régiója lesz a nyerő? Bemutatjuk az ajánlott úti célokat, néhány útravaló jó tanáccsal!

  • Ha önnek fontos, hogy jó áron utazzon, ismerje meg és mentse a kedvencek közé az eSky.hu oldalt, ami nem más, mint a repülőjáratok, városi üdülések és nyaralások legoptimálisabb szervezésére szolgáló platform.
  • Kerülje a népszerű utazási dátumokat, például a hosszú hétvégéket – repüljön 2–3 nappal az ilyen események előtt vagy után, ezzel jelentős összegeket takaríthat meg.
  • Szokja meg a rugalmasságot az utazási intervallumai tekintetében – ugyanazon úti célok árai jelentősen eltérhetnek a kiválasztott dátumtól függően, ezért mindig használja a „közeli időpontok repülőjáratai” opciót.

1. Bari – Puglia gyöngyszeme

Bari romantikus, történelmi és annyira olaszos, amennyire csak lehet! Bari csodálatos hely. Központja két részre oszlik: az új, hatalmas, 19. századi Murat kerületre, szabályos utcahálózattal, tele különféle üzletekkel, szupermarketekkel, éttermekkel és parkokkal, valamint a jóval régebbi Bari Vecchiára. Tökéletes helyszín egy rövid vakációra, és az eSky.hu-val remek árakon találhat bari repülőjegyeket! Az eSky.hu ajánlatok rovatában találsz olcsó repülőjegyet Bariba.

Bari - Puglia

2. Szicília – városlátogatásra és nyaralásra is lenyűgöző alternatíva

Szicília számos nagyszerű kulturális és festői látnivalót is kínál. Ha eljut a szigetre, mindenképpen érdemes több helyet is megnéznie. Palermo fővárosa és a környező strandok egyedülálló módon mediterrán hangulatot árasztanak. Különös történelmi érdekesség az ókori Siracusa és Agrigento, a Templomok Völgye. Itt számos ókori templomot és templomromot talál, és biztosan értékelni fogja a római-görög építészet lenyűgöző szépségét. Az eSky.hu pedig az olcsó szicíliai repülőjegyek szempontjából is verhetetlen.

3. Szardínia – ünnepi pátosz

Szardíniának kevés közös vonása van Olaszország többi részével. A Földközi-tenger második legnagyobb szigetének varázsa a mesés strandokban és a hullámzó tájban rejlik. A part nagy részét homokos dűnék és romantikus öblök foglalják el. A sziget belsejében, ahol több a birka, mint az ember, a táj vad és hegyes, illatos maquis bokrokkal borított. És igen, mondanunk se kell, hogy az eSky.hu olcsó repülőjegyeket kínál Szardíniára is.

4. Velence – egy romantikus városnézés a kedvessel

Velence, a világ egyik leglenyűgözőbb városa, a szépség és a kulturális örökség olasz koronájának vitathatatlan gyöngyszeme. Aki lehetőséget ad neki, hogy teljesen megmutassa egyedi oldalát, elvarázsolva távozik. Hogyan szervezzünk kirándulást Velencébe, hogy hagyjuk magunkat elcsábítani annak varázsával? Csakis az eSky.hu pénztárcabarát velencei ajánlataival!

Velence - utazás, Olaszország.

5. Nápolyi városlátogatás

Nápoly az ellentétek és sztereotípiák városa. Sokak fejében Nápolyhoz első blikkre a maffia, a kosz, a szemét, a veszély, de persze a műemlékek, a Vezúv, Pompei és természetesen a pizza társulnak. De vajon Johann Wolfgang Goethe tévedett, amikor azt írta: „Lásd Nápolyt és halj meg”? Tudja mit? Nézze meg, fedezze fel a saját szemével Róma és Milánó után Olaszország harmadik legnépesebb városát! Mert az eSky.hu által kínált olcsó nápolyi repjegyekkel ez tényleg ilyen egyszerű!

Hagyj megjegyzést