Teljes körű burkolás Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Találd meg a legjobb burkoló szakembert Budapesten! Több mint 432 tapasztalt szakember közül választhatsz. Kérj ingyenes árajánlatot most! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

59 burkoló most online

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszállás.

Csaba

Csaba

Érdekel.

Bertalan

Bertalan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a burkolás Budapesten?

6800 - 12800 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb burkolók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Garázskapu nyitó szerelés, új garázskapu nyitó telepítése Budapesten és vonzáskörzetében. Elektromos garázskapu nyitók beépítése, kapunyitók szerelése, évtizedes tapasztalattal.

 • Burkolás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

E-mailen történt megkeresésemre semmi visszajelzés, telefont nem veszi fel senki.

István B.
István B. 4551 Nyíregyháza Online

Minőségi termékeinket az eddigieknél is gyorsabban, akár várakozás idő nélkül készítjük! Minőségi termékeink, az eddigieknél is gyorsabban, akár várakozás idő nélkül készülnek! Ajánlatkérés egyszerűen. 10% hűség kedvezmény. Valódi minőség.

 • Burkolás

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt,gyors ügyintézés.

Uszókapuk, tolókapuk, szárnyaskapuk forgalmazása és beépítése kedvezményes áron. Kling szekcionált garázskapuk, termékek -15%, -30%-os kedvezménnyel! Kling garázskapu akció! Garázskapu+beépítés. Ipari garázskapuk. Kapunyitó automatikák.

 • Burkolás

  2700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Pontos kedves kiszolgálás.

Szárnyas- toló- garázskapuk motorizálása, javítása és telepítése. 15 éves tapasztalat! Elektromos kapu, garázskapu telepítése és javítása. Távvezérlő és beléptető.

 • Burkolás

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Remek szakember, a megbeszélt időben jót és a megbeszélt árakkal dolgozott. Nem volt mellébeszélés, ritkán találni ennyire megbízható szakembert. Csak ajánlani tudom

Kerítések, kapuk, elemek. Ingyenes helyszíni felméréstől, 2 napon belül árajánlatot adunk. Bármilyen egyedi megoldással, 12 hónap garanciával. Teljes körű tervezés és kivitelezés.

 • Burkolás

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Bár csak néhány szál kerítéselemet rendeltem, de az pár napon belül megérkezett. Mind a telefonos, mind az email-es egyeztetés flottul ment. A szállító is nagyon rendes és segítőkész volt, egészen a kert végig segített bevinni a rendelt árut.

Erica B.
3 éve

Villámcsapás, rugótörés, drótkötélszakadás stb. a legtöbb sérülés javítható. Hívjon most! Hívását követően rövid határidővel, garanciával javítjuk vagy karbantartjuk kapuját. Svéd minőség. Díjmentes kapufelmérés. Áremelkedés előtti akciók. Egyedi akció, kedvezmény.

 • Burkolás

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

A tulajdonosok viszik az irodát, szívességet tesznek hogy foglalkoznak veled. Az üzletmeneti dolgokat a vevők előtt tárgyalják. Mindenért a telephelyre kell menni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi burkoló szakemberektől?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester burkolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a burkolás átlagos díja 5600 - 10500 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles véleményeket?

Budapesten a burkolás szolgáltatáshoz már 455 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ezermestert Budapesten?

Most 350 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ezermester?

Egy ezermester a következő feladattal bízható meg bátran: burkolás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a ezermester?

Egy jó ezermester részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: ezermester?

Ha egy megfelelő ezermester segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A burkolás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas