Térkövezés Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj térkövező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Budapest teraszainak térkövezése? Válasszon 449 elérhető szakembert! Árajánlatot kérhet online, és válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

66 térkövező most online

arpad

arpad

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Tamas

Tamas

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a térkövezés Budapesten?

2400 - 4500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb térkövezők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező térkövezőt!

Garázsredőnyök garázsok, teraszok, műhelyek biztonságos lezárására, és térelválasztásra. Garázskapujához igazítva határozzuk meg, hogy milyen típusú lamellák szükségesek. Egyedi méretre gyártás. Motorosredőny beépítés. Kedvező árak. Megbízhatóság.

 • Térkövezés

  2700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias ügyfélbarát kiszolgálás

Lézeredzés mint alternatíva az indukciós edzésre, betétedzésre, nitridálásra. Kész alkatrészre. Gyors, azonnali eredmény. Szelekív. Nincs utómunkálat.

 • Térkövezés

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló szakember!

Minden kedvezmény csak limitált ideig elérhető, amely a termékek alatt van feltüntetve. Udvara nem csak gyönyörű lesz, de mindezt elérhető, pénztárcabarát áron érheti el!

 • Térkövezés

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Hozzáértő kiszolgálás, vevő barát, rugalmas minden.

Alumínium és acél kerítéselemek, méretre gyártva, beszereléssel az ország teljes területén. Gondozásmentes alumínium és acél kerítéselemek, beszereléssel az ország teljes területén.

 • Térkövezés

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Vicc az egész cég"

Jenő N.
Jenő N. 4431 Nyíregyháza Online

Ingyenesen elkészítjük a gabion kerítés 3D-s tervét és a szükséges anyagokat. Vezető gabiongyártók vagyunk, 15 éves tapasztalattal. 3 gabion rendszer. Minőségi gabion. Házhozszállítás. Szakmai tanácsadás. Typy: egyszerű telepítés, hosszú élettartam.

 • Térkövezés

  3800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Weben megrendelt terméket hiányosan küldték el. Felajánlodták hogy megvehetem újra.grat.

István K.
István K. 4551 Nyíregyháza Online

Minőségi felület. Alumínium fém bevonat, 40 év élettartam. Műemlék kovácsoltvas felújítás. Műemlék épületek kastélyok, paloták kovácsoltvas szerkezeteinek korrózióvédelmi felújítása. Helyszíni híd cinkszórás. Alumínium fémszórás. Cinkszórás a gyártónál. Méretkorlát nélkül.

 • Térkövezés

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, gyors ügyintézes. Vevőbarát hely...példa ertékű

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi térkövező szakemberektől?

Rendelj térkövező szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló térkövezés közben Budapesten