Minőségi kültéri lépcső burkolás Budapesten. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kültéri lépcsőburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Budapest legjobb kültéri lépcső burkolóinak listája! Válogass 392 szakember közül, hogy megtaláld az ideálisat! Kérj ajánlatot most! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Budapesten környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

66 kültéri lépcsőburkoló most online

Sandor

Sandor

Érdekel.

Győző

Győző

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a kültéri lépcső burkolás Budapesten?

3400 - 6300 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kültéri lépcsőburkolók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kültéri lépcsőburkolót!

Térkövezés rövid határidővel, teljes körűen, hulladék elszállítással, takarítással együtt. Vállaljuk magánszemélyek és cégek részére térburkolat készítését. Tiszta, minőségi munka. 8 éves tapasztalat. Tiszta munkaterület. Országos kivitelezés.

 • Kültéri lépcső burkolás

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Remek családi vállalkozás.

Parkett lépcsőink tarósága megegyezik a fa lépcsők tartóságával. Parkettlépcső burkolataink kiváló ár érték arányban vannak. Parkettlépcső. Fa lépcsőburkolat. Lépcsőburkolat.

 • Kültéri lépcső burkolás

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A munkafelmétrésre megbeszélt időpont 2x módosítása után sem jött el, előtte nem jelzett, telefont nem veszi fel, sms re nem reagál. 4 órát vett el az időmből. Az idő pedig az élet. Ugyanilyen hozzáállású ügyfeleket kívánok neki. Sokat!

Há Csé
2 éve

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Stresszmentes kivitelezés. 95 visszatérő ügyfél. Összeszokott csapat. 500+ megbízás.

 • Kültéri lépcső burkolás

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt ügyintézés, kedvező árak

Szeletelt Tégla Burkolás. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. Non-stop információ. Hírek, tények és egyebek. 100+ millió látogató. Web, képek és videó. Milliók bíznak benne. A teljes áttekintés.

 • Kültéri lépcső burkolás

  6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Óriási választék, segítőkész dolgozók.

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Építési kémia. Piaci egység. Szolgáltatás.

 • Kültéri lépcső burkolás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon megvagyok vele elégedve . Térkövet vettünk náluk, meg vagyunk velük elégedve !

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Szolgáltatás. Építési kémia. Piaci egység.

 • Kültéri lépcső burkolás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon elégedettek vagyunk az elvégzett munkával, munkákkal. Többször volt már alkalmunk együtt dolgozni és minden munkát a pontosság, alaposság, precízség jellemezett. Már a kivitelezés megkezdése előtt, a felmérés is átgondolt, részletes. A munkakezdés pontos, a munkafolyamat alatt minden kérésünk figyelembe lett véve. A kivitelezés során és a munka vegeztével is a terület nagyon rendben és tisztán volt tartva. Köszönjük az elkészült burkolatokat. Jó szívvel ajánljuk a csapatot.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kültéri lépcsőburkoló szakemberektől?

Rendelj kültéri lépcsőburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló kültéri lépcső burkolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kültéri lépcső burkolás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a kültéri lépcső burkolás átlagos díja 2800 - 5300 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Budapesten a kültéri lépcső burkolás szolgáltatáshoz már 385 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Budapesten?

Ebben a pillanatban 296 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÜLTÉRI LÉPCSŐ BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk burkolót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált burkolót megbíznod ha a következőre van szükséged: kültéri lépcső burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a burkoló?

Egy megbízható burkoló pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: kültéri lépcső burkolás?

A kültéri lépcső burkolás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy burkolót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas