Kerítés burkolás Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kerítésburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Kerítés burkolás Budapesten - 401 tapasztalt szakember közül választhat. Kérjen ingyenes ajánlatot még ma! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapesten közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

59 kerítésburkoló most online

Sandor

Sandor

A környéken vagyok.

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszállás.

Gabor

Gabor

Érdekel.

Mennyibe kerül a kerítés burkolás Budapesten?

6800 - 12800 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kerítésburkolók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kerítésburkolót!

Tervek elkészítésén keresztül egészen a kulcsra kész állapotig vállaljuk a kivitelezést. Teljeskörű minőségi kivitelezés, referenciákkal rendelkező megbízható vállalkozótól.

 • Kerítés burkolás

  7500 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Minden ok

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés 1 Perc Alatt és Csak Válogatnod Kell a Legjobb Burkolók Közül! Díjmentes ajánlatkérés.

 • Kerítés burkolás

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagy választék, kiváló szakemberek, udvarias kiszolgálás.

Fedezze fel a padlóburkolatok széles választékát és találja meg álmai padlóját. A padló az otthon belső terének alapja, nálunk megtalálja az igazit. Vízhatlan padlók.

 • Kerítés burkolás

  6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, kedves dolgozók 😀

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Szakemberek szinten. Gyors és gondtalan. Minősített kézművesek. Wilio szabad.

 • Kerítés burkolás

  6200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Kellemes környezet, jó kiszolgálás. Kedvező árak, széles választék, kiváló minőség! Bőséges parkolási lehetőség, hosszú nyitvatartási idő.

Tervek elkészítésén keresztül egészen a kulcsra kész állapotig vállaljuk a kivitelezést.

 • Kerítés burkolás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias, kedves kiszolgálást kaptunk, gyors rugalmas házhozszállítással, baráti áron. Ajánlom bárkinek, aki jó áron jó minőségű térkövet szeretne vásárolni.

A lépcső tervezéstől a kivitelezésig számíthat tapasztalt szakembereinkre. Galériában több referenciaképet is megtekinthet, keressen bizalommal, kérjen ajánlatot! Önhordó lépcsők. Tetőtér beépítése. Egyedi falépcső készítés. Vasszerkezetes lépcsők.

 • Kerítés burkolás

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

A Térkőgyár csapatát mindenkinek csak ajánlani tudom, aki a kertjét, az otthonát szebbé szeretné varázsolni. Már a kezdeti kapcsolatfelvétel alkalmával jó érzéssel töltött el bennünket, hogy a felmérés szakszerűen és gyorsan történt, majd nem kellett heteket várnunk az ajánlatra sem. Maga az árajánlat könnyen áttekinthető volt és a munka során tartották magukat a szakemberek az eredeti ajánlathoz, amely úgy gondolom manapság ritka. A csapat rendkívül összeszokottan és gyorsan haladt a munkálatokkal, nem volt nyoma az építőiparban oly jellmező nézelődésnek" és tétlenkedésnek. A munkát mindig a megbeszéltek szerint, pontosan kezdték meg és a végleges átadás is a tervek szerint történt. Az összeszokott munkavégzés mellett további pozitívumként kiemelném, hogy a fiúk mind kommunikatívak, precízek voltak, akik mindvégig figyelembe vették a kéréseinket, a döntéseink meghozatalában pedig tanácsokkal láttak el bennünket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kerítésburkoló szakemberektől?

Rendelj kerítésburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló kerítés burkolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerítés burkolás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a kerítés burkolás átlagára 5600 - 10500 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Budapesten?

Most 292 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KERÍTÉS BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok burkolót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált burkolót megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: kerítés burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: burkoló?

Ha profi burkoló segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A kerítés burkolás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas