Terasz burkolás Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Kőművesmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj teraszburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Terasz burkolás Budapesten - válogass 416 szakember közül és bízd a munkát a legjobbakra! Kérj ingyenes ajánlatot most! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

58 teraszburkoló most online

Andras

Andras

Ingyenes kiszállás.

Csaba

Csaba

Érdekel.

dr.

dr.

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a terasz burkolás Budapesten?

7800 - 14600 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőművesek Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teraszburkolót!

Tervezéstől a kivitelezésig, önhordó vasszerkezetes, betonburkolás! Galériában több referenciaképet is megtekinthet! Egyedi falépcső készítés. Tetőtér beépítése. Önhordó lépcsők. Szolgáltatások: Helyszíni felmérés, Tervezés, Gyártás.

 • Terasz burkolás

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló minőségü térkő!Udvarias gyors kiszolgálás! Csak ajánlani tudom!

Könnyen és jól átlátható ajánlat. Amit vállalunk magas szinten végezzük el határidőre

 • Terasz burkolás

  6900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyors kiszolgálás,nagy választék,jó minőség! Barátságosak az eladók!

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés 1 Perc Alatt és Csak Válogatnod Kell a Legjobb Burkolók Közül! Gyors ajánlatkérés.

 • Terasz burkolás

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

A kínálat nagyon jó volt, kedves a kiszolgáló személyzet, viszont a burkolatok mintáinak elrendezése megnehezíti a vásárlást.

Lapraszerelt formában, azonnal szállításra készen. Segítünk a beszerelésben is. A FloorPack raktérburkolat lapraszerelt formában, azonnal szállításra kész.

 • Terasz burkolás

  5700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Hatalmas választék. Itt még találod amit szeretnél.

Érintésmentes vásárlás közvetlenül a weboldalon.Az egész ország területére szállítunk. A raktárunkból azonnal hazaviheti, 12 gyönyörű árnyalat. Kérje az ingyenes termékmintát!

 • Terasz burkolás

  6800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Tökéletes kiszolgálás...szuper árak....

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés 1 Perc Alatt és Csak Válogatnod Kell a Legjobb Burkolók Közül! 236 szakma országosan.

 • Terasz burkolás

  6600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

80 m2 térkövezés, vízóra akna építése és teljes tereprendezés készült tökéletes minőségben, precíz megvalósításban. A tervezéstől a kivitelezésig minden a megbeszéltek szerint zajlott, ha közben bármi módosítást kértem, azt hezitálás nélkül végrehajtották. A kifizetendő összeg sem tért el az árajánlattól. Szépen összeszokott csapat, gondos, alapos munka. A folyamat közben is minden tiszta és rendezett maradt, nem volt felfordulás, holott komoly átalakítást végeztek. Minden gyorsan és pontosan zajlott. Nyugodt szívvel ajánlom Őket, ha bármi hasonló munkára lenne szükségem csak Őket kérném fel.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teraszburkoló szakemberektől?

Rendelj teraszburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőműves terasz burkolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Terasz burkolás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a terasz burkolás átlagos díja 6400 - 12000 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Budapesten a terasz burkolás szolgáltatáshoz már 389 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Budapesten?

Ebben a pillanatban 299 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TERASZ BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kőműves?

Egy kőműves ezzel a munkával bízható meg: terasz burkolás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó kőműves?

Egy jó kőműves részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: kőműves?

Ha egy megfelelő kőműves segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A terasz burkolás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas